Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(dynka @ 2017 01 31, 08:43)
Akvile,

Sekmes siandien  4u.gif
Jau turbut pasimatysit su mazyliu  wub.gif
Kuo maziau skausmu, kad viskas greitai  4u.gif

labas rytas smile.gif
sekmes prireiks, nors dar net nezinau kas laukia. Pas gydytoja tik 12.30
Siryt nuo 5 iki 6 turejau kazka panasaus i saremius kas 10 min, bet dingo :O
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 31, 08:53)
Tu nenori pas gyd pasirodyti kas ten tai darosi su tuo skrandžiu!?
Mūsų naktis (.)(.) Ir dar kartą (.)(.) Iki šiol tik spek keisti sauskelnes ir (.)(.)  biggrin.gif  tai taip gerai jaučiuosi antrą parą be miego , kaip po gero tuso  biggrin.gif

Tu tikrai nori pirkti !? Du turiu tikrai švarius , du imeciau plauti šliaužtus , nebuvom nei karto užsidėję bet ligoninėje buvo tie rubeliai noriu praplauti . Aš dar ten tvarkos nepadariau Luko spintoje mažus rubelius ne isrinkau.
Nori galiu imest foto i emaila tu dviejų sliauztu, aš po porą eur simboliškai broliui ant kinderio kiaušinių bus  biggrin.gif

Zinau savo beda del skrandzio jau tik nesitikejau jog taip anksti smogs...man uzdegimas yra sezoninis ir pomidoru uzvalgiau uzvakar perdaug...:/
Gali atsiusti nuotraukas, nes vyras i santariskes ketvirtadieni arba penktadieni vaziuos paimt pampiu uzsuktu ir pas jus;)
Atsakyti
Šianakt kažkokie stebuklai vyko.. Pana pavalgė 23h, tada pati bandžiau žadintis 03h, nes pabudau nuo papų skausmo, tada pavalgė 06h ir tik dabar pabudo..
Išsimiegojau kaip žmogus per tiek laiko.. bigsmile.gif atrodo kalnus galiu nuverst.

Akvile, sėkmės, gal prakrapštys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nu man kol kas maitinimas tai joooookio malonumo unsure.gif jautrūs tie speneliai žiauriai, dar ta pienligė jaučiu prilipo... Sukandus dantis įduodu, dabar žiūriu net maitinant skauda. Jau šiandien antspenius užsidėjau, lyg geriau... Ačiū dievui vaikas valgė taip... O ir to pieno ne per daugiausiai... žodžiu , nežinau kiek man užteks kantrybės mišinuko neduot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 31 sausio 2017 - 10:42
Labas rytas 4u.gif

Anikute mum dupce lyg vos vos geriau, patepiau dabar ryte, nu stebesiu kaip per diena keisis situacija...

Tie uzpakaliu kremai, reikes gal pabandyt, bet kadangi manau jog mum pienlige, tai nemanau kad gelbetu kitas cinko kremas 4u.gif

Atsakyti
Sveikinu visas mamas smile.gif Leidau sau pailseti pora savaiciu nuo kompo, nes ir laiko niekam nebeliko po dukrytes gimimo. Stai ir siandien viena su trim vaikais, vos speju suktis, apie ramius pusrycius, susisukavima ne savaitgali net ner kalbos. Paskaitineju jus per telefona, bet tik kompe uzsiloginus, tad nieko nebeparasau, vakarais luztu, nors tada laiko lyg ir butu. Noreciau but aktyvesne... artimi ir skausmai maitinant, ir pilvelio bedos, miego trukumas.
sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar vakare turėjom poros valandų koncertą doh.gif Netiko niekas doh.gif Bet tiek atkoncertavus mergina nuo 00.30 iki 6.30 išmiegojo lotuliukas.gif Ką tik iš lovos išlipom lotuliukas.gif
Sakom reik keltis kol didžioji iš mokyklos negrįžo lotuliukas.gif

Vakar man pareiškė dukra, kad jai dėmesio trūksta blink.gif
Velnias, kad ji jo gauna dar daugiau nei prieš tai unsure.gif
Bet įtariu čia viena klasiokė prišnekėjo.. Nes labai pavydi, kad manoji turi sesę (ta klasiokė brolį turi ir šiaip labai problematiška..)..
Tai va.. Sakau grįši iš mokyklos, sugalvok ką veiksim 4u.gif
Tai sako aš draugių pasikviesiu, man tada netrūks dėmesio lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 31, 08:42)
Sveikos,
Nu man kol kas maitinimas tai joooookio malonumo unsure.gif  jautrūs tie speneliai žiauriai, dar ta pienligė jaučiu prilipo... Sukandus dantis įduodu, dabar žiūriu net maitinant skauda. Jau šiandien antspenius užsidėjau, lyg geriau... Ačiū dievui vaikas valgė taip... O ir to pieno ne per daugiausiai... žodžiu , nežinau kiek man užteks kantrybės mišinuko neduot unsure.gif

Suprantu tave 4u.gif

Nezinau, man arba paranoja arba kazkas negerai. Vaikas miega, zadinu po 10min, kad papa ikist, ne kazka ir valgo, siurbt siurbt ir miega, kaip ka tik gimes. Nakti turbut butu pilnai ismiegojes, jei nelysciau kas kelias val. Ko tik nedariau, kad isgirsciau po 100nurijimu. Is kur tas svoris augs ***... Vakar nusitraukus piena svirkstu maitinau,siaip ne taip 20ml sukisau. Nu kodeeeeel verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 31, 12:12)
Zinau savo beda del skrandzio jau tik nesitikejau jog taip anksti smogs...man uzdegimas yra sezoninis ir pomidoru uzvalgiau uzvakar perdaug...:/
Gali atsiusti nuotraukas, nes vyras i santariskes ketvirtadieni  arba penktadieni vaziuos paimt pampiu uzsuktu ir pas jus;)

O gydymo jokio nėra ar turi žiūrėti ką valgai !?
Oki imesiu , šiandien aš viena namie mazius ant (.)(.) Iki šiol ne miega pamiegu ir kve kve , Laurynukas uzsiprase blynų pusryčiams , kol apsisukusi ir 11h pusryčiai blink.gif gerai kad kantriai laukė ir ne zyze blynų , tik va pavalgo pats poru kasniu ir viskas stovi vietoj maistas, reik maitinti , tai ant ranku Luką maitinau , o kita ranka Lauryna , jooo chaosas toks bet spejau dar pietums sriubos iš virti kol valgė abu biggrin.gif
Imesiu greitu metu foto mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 31, 11:32)
Suprantu tave 4u.gif

Nezinau, man arba paranoja arba kazkas negerai. Vaikas miega, zadinu po 10min, kad papa ikist, ne kazka ir valgo, siurbt siurbt ir miega, kaip ka tik gimes. Nakti turbut butu pilnai ismiegojes, jei nelysciau kas kelias val. Ko tik nedariau, kad isgirsciau po 100nurijimu. Is kur tas svoris augs ***... Vakar nusitraukus piena svirkstu maitinau,siaip ne taip 20ml sukisau. Nu kodeeeeel verysad.gif

Priviet,

bandyk visaip budint. Nes aš, jei reikėdavo pačioj pradžioj tai ir pusnuogį išrengdavau, kad pabustų. Ir maitindavau nuogom kojom. Atruginu kai matau, kad snaudžia. Pampį keičiu viduryje maitinimo. Privaro bent 6 sysius per dieną normalius?

Maniškis smagiai miegojo su sweddle šian biggrin.gif nusipirkau vakar. Tai bliam mano papam diskomfortas jau pasidaro jei ilgiau nei 3 val tarpas gaunas. Kaip išdresiruot papus gal kas patars? Kad dieną dažniau, naktį rečiau maitint.

Ir dar, mazgis pavalgo pradžioj, ir tada pradeda muistytis, stenėt, gnaibo rankom papus, vėl makaluojas, šypsos. Žodž kartais eigoj pampį pakrauna, kartais toliau makaluojas ir žaidžia. A jūsų kukuliai ramiai sau pavalgo?

Geriu kavą (aš su avižų pienu geriu), valgau kažkokį veganinį, bet be riešutų batonėlį (aprobojau kviečius iki minimumo ir pieno produktus išbraukiau visai) - pirkau Assorti pardėj, ten bliam visokio skanaus gėrio yra, paįvairint racioną. Šausim į lauką pasimalt su knekcium.

Tiesa, bėrimas aprimo, bet nepraėjo. Tai įtariu, kad ant kakliuko buvo prakaitinė, o ant veiduko dar neesu tikra, bet lyg rimsta, tai pas gyd neskubu kol kas...

Bučkis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 31, 10:00)
Priviet,

bandyk visaip budint. Nes aš, jei reikėdavo pačioj pradžioj tai ir pusnuogį išrengdavau, kad pabustų. Ir maitindavau nuogom kojom. Atruginu kai matau, kad snaudžia. Pampį keičiu viduryje maitinimo. Privaro bent 6 sysius per dieną normalius?

As irgi nuogai isrengiu, kremu itrinu, slapia servetele saldau, veiduka prausiu, kutenu, pampi keiciu, visaip kaip sugalvoju doh.gif
6 slapi buna
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 31, 12:06)
As irgi nuogai isrengiu, kremu itrinu, slapia servetele saldau, veiduka prausiu, kutenu, pampi keiciu, visaip kaip sugalvoju  doh.gif
6 slapi buna

Nu tai vadinas pavalgo. Sysioja svarbu normaliai ir kakoja. Kažkur skaičiau, kad 1 sysius skaitos jei primižena 3 saukštus syskiaus. Apytiksliai. Sversitės gi ne už ilgo ane? Ramiai maitink, ir viskas bus gerai 4u.gif apkabinuuuu.
Atsakyti