Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas 4u.gif

Brunete galima su kalio permanganato tirpalu valyt. Medikai ji siulo naudot butent kai blogai gyja..
arba mum daktare sake galim ir pamaudyt karts nuo karto tokiame tirpale (nu cia kaip senais laiskais), bet mum del to pasiule, nes ant odeles, neaiskiu spuogiuku buvo, aisku dar ir vis atsiranda ju..

Klausykit, o tikrai reikia eiti i darba rasyt kazkokio prasymo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 06 vasario 2017 - 10:47

Kovo 21d į Sodra , į darbą nu Eisiu vasario gale smile.gif
Papildyta:
As dariau ir Laurynukui ir sau , o dabar reiks sau ir jiems abiem , iki 2metu uzpildziau Laurynuko foto albumą wub.giftikrai labai mielą bus atsiminti , mano namo darė sesei aš tokio neturiu , gaila deja ... Bet vaikai turės ir galės dabot kokie jie buvo mazi ir kaip jie keitėsi ,augo wub.gif
Pas mane foto prasideda nuo 13sav , kur genetikai duoda ir tą įdėjus esu wub.gifir Lukui taip pat darysiu wub.gif

Aš irgi dedu echo nuotraukas kelias.  Po to pilvuko nuotraukas,  kaip jis augo😊 

Jau dabar panos mėgsta pavartyti tuos albumus. 

Klausykit, o tikrai reikia eiti i darba rasyt kazkokio prasymo? ax.gif

Reikia reikia

Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 06, 09:39)
Jau lyg ir nusprende, kad bus cp
Dar zada gydyt konsiliuma susaukti, tada nuspres
Jei nuspres, kad dar laukti kazko, tai eisiu tartis uz €
Nebegaliu jau, tiek isdraske ta gimdos kakleli ir nakti gydyt ir dabar ryte,  pats paskui sako, kad palindes tas kaklelis kazkur ten ir visai nepasiruoses net..

Nu zodziu, pati jau suprantu, kad naturaliai nieko nebus,

Bet kazi kiek cia duot tu €, nelabai isivaizduoju...

Papildyta:
Vaiko prieziuros atostogos  smile.gif

Tikiuosi nuspręs kad viską darys šiandien 4u.gif
Labas rytas, maniau bus bemiegė naktis, tai mergina užmigo 22 ir tik 02.30 kėlėsi valgyti. Net keista buvo biggrin.gif
Aš dekrete iki kovo 23 d. Dar negavau nei iš sodros už pratęstą dekretą nei už gimdymą pinigėlių.
Pas mus -10 bet vėjas lauke, jaučiu neisim į lauką.
ZiuZiu rašyti prašymą būtina 😉
Atsakyti
Dynka Nė supuvusio skatiko neduok!! unsure.gif
Vistiek CP darys..
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 06, 11:22)
Dynka Nė supuvusio skatiko neduok!!  unsure.gif
Vistiek CP darys..

bet poto taip ta cp gali padaryt....
Neveltui uosviai visas operacijas vaziuoja darytis i kitus miestus...ten sake bijo...
Atsakyti
Sveikos panos smile.gif

Gera savaitė kaip nieko neskaičiau, bet norėjau pasidžiaugti kad pakliuvau į Sausinukus 4u.gif nes kaip ir daugumai viskas vyko super greitai biggrin.gif Nuvažiavom į gn su 6cm, kol supildė reikiamus dokumentus praėjo valanda ... jau galvoju ok, bus 7 smile.gif bet buvo 8 ir nuskausminimo nebegavau ... Žodžiu nuo atvykimo į gn iki leliuko ant krūtinės praėjo 2,5 valandos smile.gif 2017 01 27 gimė mūsų sūnaitėlis 4180g ir 55cm ax.gif su kiekviena diena vis laimingesnė esu ax.gif nos ne pirmas vaikas bet negaliu atsigrožėti tuo savo vaikučiu. Nors buvo keli guziukai atsiradę (.) bet laiku apsižiūrėjau ir dabar viskas ok smile.gif

Linkėjimai visiems leliukams bei mamytėms ir aišku kantrybės nestuke.gif
Atsakyti

bet poto taip ta cp gali padaryt....
Neveltui uosviai visas operacijas vaziuoja darytis i kitus miestus...ten sake bijo...

Tikrai,  manau,  kad pinigų davimas nepakeis to CP. Vis dar dauguma įsitikinę,  kad va duosi pinigų,  bus kažkas stebuklingo!!!!  

Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 02 06, 11:38)
Sveikos panos  smile.gif

Gera savaitė kaip nieko neskaičiau, bet norėjau pasidžiaugti kad pakliuvau į Sausinukus  4u.gif  nes kaip ir daugumai viskas vyko super greitai  biggrin.gif  Nuvažiavom į gn su 6cm, kol supildė reikiamus dokumentus praėjo valanda ... jau galvoju ok, bus 7  smile.gif  bet buvo 8 ir nuskausminimo nebegavau ... Žodžiu nuo atvykimo į gn iki leliuko ant krūtinės praėjo 2,5 valandos  smile.gif  2017 01 27 gimė mūsų sūnaitėlis 4180g ir 55cm  ax.gif  su kiekviena diena vis laimingesnė esu  ax.gif  nos ne pirmas vaikas bet negaliu atsigrožėti tuo savo vaikučiu. Nors buvo keli guziukai atsiradę (.) bet laiku apsižiūrėjau ir dabar viskas ok  smile.gif

Linkėjimai visiems leliukams bei mamytėms ir aišku kantrybės  nestuke.gif

Sveikinimai wub.gif Koks vardas?
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 06, 13:03)
Sveikinimai  wub.gif  Koks vardas?

Jonukas biggrin.gif nors pagal dydį tai jau visas Jonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 02 06, 12:13)
Jonukas  biggrin.gif  nors pagal dydį tai jau visas Jonas  biggrin.gif

Sveikinu!!! Daug 🍼Ir saldaus miegelio!!!
Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 02 06, 12:13)
Jonukas  biggrin.gif  nors pagal dydį tai jau visas Jonas  biggrin.gif

Mes gimėm sausio 10, 4150 56cm irgi Jonukas 4u.gif
Atsakyti
Gal galit kuri pakonsultuot apie autokėdutes. Supratau, kad ta kurią turiu (chicco) man per sunki ir kažkaip gal aukštesniam žmogui labiau tinkama nešti. Man aktualu kėdutės lengvumas (vežiojant dičkius į darželį, į būrelius reikės mažę kartu nešiotis) ir patogumas būtent nešant. Aišku, visi kiti pliusai galioja.
Atsakyti