QUOTE(nerijabel @ 2017 02 06, 17:05)
sveikos
aš kažkaip beviltiškai jaučiuos, mazgė yra be galo nerami, tiesiogine to žodžio prasme prabūna ištisai tik ant rankyčių arba riedančiame vežime.... tai pastoviai sulaukiu replikų, kad vaikas neprivalgo...žodžiu, darau išvadą, kad svečių daugiau nebepriimsiu, nes tas pastovus replikavimas, kad vaikas neramus, nes alkanas, tai baigia užknist, ir geriausia, kad man tai tiesiogiai nesako, viską sako vyrui, lig jis žinotų to pieno yra ar nėra
tai vat, mėnesiuko proga buvom priaugę 1500 g., nuo numesto ligoninėje, ąkakoja ir sisioja dažniau nei 6 k. per parą, nu tai žalia rūta, ar pas mane to pieno nėra,..,
ar būna jums , kai kartais valgo valgo, nu ir pradeda nervuotis, pačiunkia, meta, žviegia...

aš kažkaip beviltiškai jaučiuos, mazgė yra be galo nerami, tiesiogine to žodžio prasme prabūna ištisai tik ant rankyčių arba riedančiame vežime.... tai pastoviai sulaukiu replikų, kad vaikas neprivalgo...žodžiu, darau išvadą, kad svečių daugiau nebepriimsiu, nes tas pastovus replikavimas, kad vaikas neramus, nes alkanas, tai baigia užknist, ir geriausia, kad man tai tiesiogiai nesako, viską sako vyrui, lig jis žinotų to pieno yra ar nėra

tai vat, mėnesiuko proga buvom priaugę 1500 g., nuo numesto ligoninėje, ąkakoja ir sisioja dažniau nei 6 k. per parą, nu tai žalia rūta, ar pas mane to pieno nėra,..,
ar būna jums , kai kartais valgo valgo, nu ir pradeda nervuotis, pačiunkia, meta, žviegia...
Sveikos

Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 06, 17:42)
Jo reikia , aš jau valdžiai pasiskambinau pranešiau kada ateisiu kad parašyti prašymą ir reikia gimimo liudijima atsinešti kopijos
O kodel reik kopijos, jei neber jau popierinio varijanto? As nusiunciau tik asmens jos koda ir tegu iesko patys toliau.. galima aisku issimt israsa ir veluau gal reiks ta padaryt,bet dabar.. apseis gal

Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 06, 18:05)
Tai ten užrašytas gimimo svoris
jį aš mintinai žinau
va su kokiu svoriu išvažiavom namo tiksliai nežinau. Apytiksliai pamenu, kad buvo 3350g, o gimė 3680g.

Pas mane irgi tik gimimo svoris.. bet mes isvaziavom jo nepasiekia..