Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 08, 18:32)
Užsidėjau kopūstą. Nėr tas papas man karštas, ale vistiek. Kiek laiko man dabar su tuo kopūstu vaikščiot? Kol šaknis išleis? biggrin.gif o rimtai? Kiek laiko? Ar tiesiog užsidėt ir vsio, lai būna.

Lai buna, issimsi toki kaip is balandeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 08, 22:32)
Užsidėjau kopūstą. Nėr tas papas man karštas, ale vistiek. Kiek laiko man dabar su tuo kopūstu vaikščiot? Kol šaknis išleis? biggrin.gif o rimtai? Kiek laiko? Ar tiesiog užsidėt ir vsio, lai būna.

Niu tai ir laikyk iki pavasario kokio derlius bus geras biggrin.gif ir mazgiui košė virti galėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 08, 20:32)

As laikydavau iki kito zindymo:)
Ar nepirkai tu Avent geliniu kompresu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 08, 20:32)

Aš šaldžiau su žirneliais šaldytas ,šaldžiau per rankšluostuką, po 5 min.ir ratu aplink. Taip greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 08, 21:18)
As laikydavau iki kito zindymo:)
Ar nepirkai tu Avent geliniu kompresu?smile.gif

Nepirkau bliamba, nugi tikėjau, kad daugiau nebebus taip doh.gif ale Vitkausko knygos skyrių paskaičiau, tai aš ant to papo miegu, atsisukus į mazgi visą laiką. Tai jaučiu tai galėjo įtakot... vsio, miegosiu stovom!

O šiaip, ačiū panos už patarimus biggrin.gif aš vistik nusprendžiau, kad labiausiai noriu raugintų kopūstų, tai trauksiu kai gerai surugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 08, 21:52)
Nu va matai kaip skirtingai. Mes po 3 dienų virš 200 g buvom pametę ir pasakė, kad jei ir ryt bus nukritę neišleis namo  unsure.gif bet mes Krikščioniškuose GN.

nu va kaip skirtingai, as pirmas dvi mergytes gimdziau kkgn, tai svoris krito, bet su pirmąja antrą parą išleido, o su antrąja (sekmadieni ryte gimdziau, pirmadieni gerokai popiet keliavom namo).... ax.gif
Atsakyti
Dynka, VALIOOOOOO!!!! Sveikinimai didziausi!!! Visi sausinukai issiperejo 😊
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 08, 21:35)
Nepirkau bliamba, nugi tikėjau, kad daugiau nebebus taip doh.gif ale Vitkausko knygos skyrių paskaičiau, tai aš ant to papo miegu, atsisukus į mazgi visą laiką. Tai jaučiu tai galėjo įtakot... vsio, miegosiu stovom!

O šiaip, ačiū panos už patarimus biggrin.gif aš vistik nusprendžiau, kad labiausiai noriu raugintų kopūstų, tai trauksiu kai gerai surugs biggrin.gif

zinok man ju prireike tik kai pradejau primaitinti biggrin.gif
Nori dovanu tau padovanosiu...turiu du naujus tik be kosmetines:)
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 08, 21:46)
zinok man ju prireike tik kai pradejau primaitinti biggrin.gif
Nori dovanu tau padovanosiu...turiu du naujus tik be kosmetines:)

Maaaan? Dovanuuuu? bigsmile.gif jie gi pinigėlius kainuoja, sutarsim dėl kainos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 08, 22:37)
Maaaan? Dovanuuuu?  bigsmile.gif  jie gi pinigėlius kainuoja, sutarsim dėl kainos  mirksiukas.gif

man ir dvieju uztenka, o tie padeti spintoje guli biggrin.gif negaila juk smile.gif
Atsakyti
Zaliaskare o tau ir brunetei kur foto sesija darė tą patį drauge kur ir Lauryno krykstinas fotkino mums ar ne ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 08, 22:47)
man ir dvieju uztenka, o tie padeti spintoje guli biggrin.gif negaila juk smile.gif

Susitarsim wub.gif parašysiu tau 4u.gif
Atsakyti