Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(varlius @ 2017 02 10, 09:43)
Mums padeda. Bet dar ir saap simplex vartojam.

Sianakt irgi apturejom fiesta. Atsikele 5 ryto. Pavalge, pakakojo. Pskeiciau pampi. Da papo reikalavo. Prisiurbe cel belen kiek. Su oru. Nespejau atraugint - fontaaanas. Susitvarkem. Tada vel papo rekia. Vel papa daviau. Pristume pampin vel. Vel keiciau. Tada vel papo prireike. Daviau soske, nes pienas jau prasiziojus jam is burnytes matos. Jau pervirsis neralus. Brt kuuuuur tau... Ta proga vel prikrove pampi... jomajo... 3 kartus is eiles... vuras sako - tu gal jo nebemaitink kuri laika... brt tai ka daryt, kad osterikas kelia kaip mat. Tas zalias kakis pas ji nuo yo persyvalgymo. Nakti jis kai suzverejes non stop valgo. Ir jau pastebejau, kad paryciais uzeina toks dvivalandinis festivalis. Jei kalbini - nerekia. Bet tai kalbinsi - diena su naktim sumaisys ir nebemiegos...

Pas mane iš kairio papo pradėjus jį valgyti bėga fontaniukai iš šono tokie geri, tai ji išspjauna nes springsta kitaip, nubėga pienukas ir vėl į burną lotuliukas.gif O aš sėdžiu šlapia, perbėga kelis merliukus.
Papildyta:
QUOTE(rimantess @ 2017 02 10, 10:00)
Mums tinka. Vos suvalgo jau girdi kaip pradeda vykti procesai  biggrin.gif  Draugės lelius stipriai kankinasi, irgi padeda.

Užsispyrusi4u.gif

Labas rytas!  mirksiukas.gif

Pasidalink kontaktais iš kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 02 10, 11:56)
Kadangi gėriau visą nėštumą, geriu ir dabar, bet ta mano kava, tai toks bizaliukas ir dar su pienu. Tokia man skaniausia. smile.gif Morta miegalė, tai spėju jos neveikia smile.gif Bet va su dičkiu, kurio ir taip nervinė sistema jautri buvo, tai kavos poveikis jausdavosi, teko nebegerti jos kol maitinau. Jeigu iš mūsų organizmo kofeinas pasišalina per valandą, tai iš naujagimio organizmo - per kelias paras. (Gal kiek klystu dėl pašalinimo laiko, per valandą ar dvi nežinau ir iš vaiko organizmo - per dvi ar tris paras irgi nepamenu...)

Aš iš vis negeriu kavos bet kartais capucino iš degalinės isgerdavau, ir norėčiau dabar ir akys atsimerktu , už tat įdomu kaip Lukui būtų , ar naktį fiesta nusimatytu gera ar ne , bet reikia pabandyti vyras yra jai ką panesios ,pasupuos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramirami @ 2017 02 10, 12:00)
kaip gerai su protingais žmonėm pasitarti wub.gif rymts, gi pirma espumizaną arba saab simplex išbandysiu, tada jei reiks jau eisiu prie colic calm brangenybių...

Kava nelabai veikia - geriu silpną, porą puodų per dieną.

Dukriukas su (*) mušasi, kai pilvas kamuoja, tada ir aprėkia, ir patampo, žodžiu smurtas artimoje aplinkoje... Ir pienas jai irgi gerklėj matosi, prisiurbia tiek, kad nebenuryja bigsmile.gif Bet kartu tokių oro kąsnių privalgo... pravalas, nuo to visos bėdos.

Į policija pareiškimą eik rašyk kad smurtauja dukra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jeeee soske burnoj vyras nupirko lateksine tomme ka rado ir va ji burnoj thumbup.gif aš ne būsiu soskeeee biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Uzsispyrus laikykis,linkiu kad dickis "vaikas" greitai pasveiktu
Mes naudojam kartais Calinox ( coli cam vyras nerado,Tai dave sita) tai nuramina
As juoda kava is aparata su sojos pienu geriu viena karta ☕

Bet is tikruju pampiai eina kosminiu greiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 10, 12:27)
Labas rytas,

Uzsispyrus laikykis,linkiu kad dickis "vaikas" greitai pasveiktu
Mes naudojam kartais Calinox ( coli cam vyras nerado,Tai dave sita) tai nuramina
As juoda kava is aparata su sojos pienu geriu viena karta ☕

Bet is tikruju pampiai eina kosminiu greiciu smile.gif

Mums dar nėra mėnesio o jau trečią poka moony naudojam o ten 96vnt ne taupus Lukas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kaip man naktį sunku susiskaičiuot kada ir kiek žindo... Pastoviai susimakaluoju kurio papo eilė. Žinau iš kurio maitinau, bet pamirštu prieš kiek laiko ir ar normaliai valgė ar tik sriūbtelėjo. Turiu ir laikrodį pasidėjus, nu bet išsijungia man atmintis naktį.

Aš telefone programėlę naudoju 👍 tai ir (.) nesusimaišo, ir žinau, kada ir kiek paskutinį kartą valgė. Lb patogu. O ir bandom laikytis tam tikro ritmo. Kol kas visai neblogai sekasi 😊

Imk 4u.gif4u.gif4u.gif
Aš tai norėčiau capucino iš degalinės , akys nesimerktu biggrin.gifįdomu ar su veiktų ar ne Lukui ax.gif? Jūs panos geriat kavutes kaip ar veikia mazius ? smile.gif

Aš po kelių dienų po gimdymo pradėjau kavą gerti. Bet aš geriu su pienu. Ir visą nėštumą gėriau. 

Labas visoms 😊

Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 02 10, 12:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="anikute" data-cid="71429833" data-time="1486708259"><div><p>
Kaip man naktį sunku susiskaičiuot kada ir kiek žindo... Pastoviai susimakaluoju kurio papo eilė. Žinau iš kurio maitinau, bet pamirštu prieš kiek laiko ir ar normaliai valgė ar tik sriūbtelėjo. Turiu ir laikrodį pasidėjus, nu bet išsijungia man atmintis naktį.</p></div></blockquote><p>Aš telefone programėlę naudoju 👍 tai ir (.) nesusimaišo, ir žinau, kada ir kiek paskutinį kartą valgė. Lb patogu. O ir bandom laikytis tam tikro ritmo. Kol kas visai neblogai sekasi 😊</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tauskute_" data-cid="71429992" data-time="1486713024"><div><p>Imk vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Aš tai norėčiau capucino iš degalinės , akys nesimerktu vartotojo įkelta nuotraukaįdomu ar su veiktų ar ne Lukui vartotojo įkelta nuotrauka? Jūs panos geriat kavutes kaip ar veikia mazius ? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aš po kelių dienų po gimdymo pradėjau kavą gerti. Bet aš geriu su pienu. Ir visą nėštumą gėriau. </p><p></p><p>Labas visoms 😊</p>

Kokia programėlė naudoji!?
Atsakyti
O mums colinox visai nepadėjo, pagelbėjo tik espumisanas. .. jau antrą buteliuką baiginėjam.
Atsakyti

Kokia programėlė naudoji!?

Feed baby naudoju. Yra keletas ten tų programėlių. Kol išsirinkau tinkamą, gal kokias 3 išbandžiau 😊

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 10, 09:50)
Imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aš tai norėčiau capucino iš degalinės , akys nesimerktu  biggrin.gif  įdomu ar su veiktų ar ne Lukui  ax.gif ? Jūs panos geriat kavutes kaip ar veikia mazius ?  smile.gif

Aš geriu, normalią užpilamą kavą, kartais su avižų, sojų pienu, kartais be nieko. Be kavos mano spaudimas būtų kažkur ties šikna, po gimdymo porą sav kavos negėriau, naktį pabudau su nesveikai svaigstančia galva. Druskos po liežuviu išsimečiau -padėjo... piveikio Igniui nepastebiu.

Labas!

Naktis visai nebloga sakyč, tfu tfu. Tik kėliaus 7... ėjom pas okulistę dėl akyčių. Stebi mus dėl to nepilnai atsivėrusio latako. Nu ir pagerėjimas yra! Pastebėjau, kad jau kokios 3 dienos ta akytė nebeašaroja. Ta prasme, jei atsiranda ašarėlė, ji nebeišbėga iš akies, o matyt nubėga į lataką kaip priklauso. Masažavau, kai prisimindavau. Tai gyd liepė ir toliau masažuot, ir po 3sav pasirodyt profilaktiškai. Jei viskas bus gerai išvengsim to akytės zondavimo. Neabai baisi procedūra, bet žinau, kad skausminga. Labai faina vaikų okulistė AP ax.gif Dziubak pavardė. Jei kada reiks - varykit pas ją.

Žėkit, maniškiui nebeberia dubcės, bet ji vis dar šiek tiek vietom raudona. Čia traktuot, kad nuo pampio, ar nuo sysiaus ir šūdelio?

Pastebėjau, kad maniškis kai pradeda knekcėt ir yra pavargęs jau po būdravimo, padeda jam užmigt vienas fintas. Paguldau į BB gultuką, užkloju ir ant galvos belekaip užmetu merliuką ploną. Kruipiuks kuičias, kuičias, kalba sava kalba, aš biški pasupuoju ir jis užmiega. Kažkaip tas įsikuitimas į merliuką migdomai veikia. Gal ir jum suveiks toks „apmėtymas skudurais” biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 10 vasario 2017 - 11:15
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 10, 11:13)

Labas!

Naktis visai nebloga sakyč, tfu tfu. Tik kėliaus 7... ėjom pas okulistę dėl akyčių. Stebi mus dėl to nepilnai atsivėrusio latako. Nu ir pagerėjimas yra! Pastebėjau, kad jau kokios 3 dienos ta akytė nebeašaroja. Ta prasme, jei atsiranda ašarėlė, ji nebeišbėga iš akies, o matyt nubėga į lataką kaip priklauso. Masažavau, kai prisimindavau. Tai gyd liepė ir toliau masažuot, ir po 3sav pasirodyt profilaktiškai. Jei viskas bus gerai išvengsim to akytės zondavimo. Neabai baisi procedūra, bet žinau, kad skausminga. Labai faina vaikų okulistė AP  ax.gif Dziubak pavardė. Jei kada reiks - varykit pas ją.

Žėkit, maniškiui nebeberia dubcės, bet ji vis dar šiek tiek vietom raudona. Čia traktuot, kad nuo pampio, ar nuo sysiaus ir šūdelio?

Pastebėjau, kad maniškis kai pradeda knekcėt ir yra pavargęs jau po būdravimo, padeda jam užmigt vienas fintas. Paguldau į BB gultuką, užkloju ir ant galvos belekaip užmetu merliuką ploną. Kruipiuks kuičias, kuičias, kalba sava kalba, aš biški pasupuoju ir jis užmiega. Kažkaip tas įsikuitimas į merliuką migdomai veikia. Gal ir jum suveiks toks „apmėtymas skudurais” biggrin.gif  4u.gif

Smagu kas viskas ok! bigsmile.gif wub.gif

Dėl dupcės nusipirk Bepanteno bigsmile.gif Nu bet tepalo, žiauriai šlykštus, bet mum ta keista gyd rekomendavo, pabandėm ir po dienos raudonumas praėjo thumbup.gif Tai nuo šūdelio buvo.. 4u.gif Ir šiaip tas šūdelis neprilimpa kai bepanteną naudojam 4u.gif

O tas skudurų apmėtymas drinks_cheers.gif Pirmoji miegodavo tik taip, tik aš migduką nupirkus buvau, ir ji iki šiol su juo miega 4u.gif
Mažoji irgi turi migduką, irgi kiškį (skepetaitė tokia, kaip nosinė, tik jos vidury kiškio galva prisiūta). Tai naudojam jį kai valgo, kad kvapo mano prisigertų, ir naktiniam miegeliui, ar lauke irnpan kai būnam prie veido padedu 4u.gif
Taip ir su pirmąja dariau, tai kai paaugo, jau imdavo žaisliukus, tik paduodi tą migduką ir akyse vaikas lūžta lotuliukas.gif Draugai juokdavos, kad ten matyt kiškis migdomaisiais išteptas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 10, 11:13)

Žėkit, maniškiui nebeberia dubcės, bet ji vis dar šiek tiek vietom raudona. Čia traktuot, kad nuo pampio, ar nuo sysiaus ir

Pastebėjau, kad maniškis kai pradeda knekcėt ir yra pavargęs jau po būdravimo, padeda jam užmigt vienas fintas. Paguldau į BB gultuką, užkloju ir ant galvos belekaip užmetu merliuką ploną. Kruipiuks kuičias, kuičias, kalba sava kalba, aš biški pasupuoju ir jis užmiega. Kažkaip tas įsikuitimas į merliuką migdomai veikia. Gal ir jum suveiks toks „apmėtymas skudurais” biggrin.gif  4u.gif

o sikniuka tepi kuonors?

ooooo psichotropinis merliukas biggrin.gif seip nemazai leliu patinka merliukas ant akiu...maniskiui deja ne nes jis tada papo iesko ir ji istinka masine isterija, nes pienas jo nebega....:/
Atsakyti
Užsispyrus - o Bepantheną kurį ku turi? Tą vaikam skirtą Nappy Care ar tą kur papcius tept? Ir kiek jo tepi? 4u.gif aš merliukų buvau prisiuvus, tai naudoju juos pad polnaj pragrame. Ir ūsam po pienelio nuvalyt, ir apmėtau skudurais, ir žinoma mamos kvapui. Bet turim ir ale tą migduką, tik dar nebandžiau. Nes zuikio galva didelė, ir kai mesiu, bijau kad vaikas išsigas biggrin.gif biggrin.gif

Zaliaskare -teip. Turiu ir pataisų, ir sudocream (šis puikiai tiko pirmąjam, o dabar tik jei peliukas parausta, nuima paraudimą, o dubcei kažkaip nelabai), ir dar bepanthen Nappy Care turiu. Pastarasis lyg šiek tiek apmažina raudonumą. Cinkas ramina ir džiovina, bet gal dar be sudocream yra kokių cinko tepaliukų. Maž žinai kokį? Kitos sav pradžioj į miestą lėksiu, mielai užsukčiau ar susitikčiau su tavim ax.gif lauktuvių turiu ax.gif
Atsakyti