Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(dynka @ 2017 02 10, 19:04)
Esu nusikriokus juodai...
Jau snd butu namo isleide, bet kai pasvere Agota, pakraupus buvau, numete 390 g, 10 proc. savo svorio

console.gif nurimk 4u.gif KMUK naujagimiams palanki ligoninė. Jie akcentuoja, kad gali numesti 10 proc svorio, tai dėl to nemanau, kad reikėtų stresuoti. Na, nesiginčysiu dėl gliukozės ar kitų tyrimų, bet tikiu, kad sveika tavo princesė. Nebliauk, o glausk mažylę. Mano svajonė 6val išmiegantis vaikas, bet tokia mažiukė tegul glaudžiasi prie krūtinės wub.gif jaučiu po CP sudėtingiau maitinti, bet tu nekaltink savęs ir daugiau pasitikėjimo! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 10, 16:57)
Aš tai noriu būt pagrindinė filmo aktorė biggrin.gif veri mač aktor seksi taim biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 10, 18:01)
Nori, kad išplaktų botagėliu?  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 02 10, 19:11)
Sveikos  bigsmile.gif kaip diena? Pas mus neblogai.. daug miega, tai gal negerai.. nes neaisku ka nakti veiks.. mum kita sav skiepas turejo but, bet nevesiu, nes gripo epidemija klinikoj, ir apalmai perrasysiu pas kita gyd i kita klinika.. nes sita, tai.. nesiskaito visiskai.. tel neduoda, nu ok.. siaind pasukau i klinika.. paklaust norejau,ta i salia registratores buvo... sakau duokit pakalbet.. o ji girdziu sako: as neturiu ka pasakyt..  zodziu ko paklausi to negausi.. o su leliuku tas lb svarbu.. nesiskaito visiskai.. susireksminus kaip sikna  unsure.gif sunervino juodai

Kas čia per nekultūra! ! ! blink.gif jau aš tai tikrai išeidama priminčiau jai apie pareigas darbe.. doh.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 10, 18:04)
Sveikutes,

Jau snd butu namo isleide, bet kai pasvere Agota, pakraupus buvau, numete 390 g, 10 proc. savo svorio

Jau ryte ji man tokia vangi pasirode, rankytes drebet pradejo
Pasirodo dvi paras vaikas badavo. Gliukoze beveik ties zemutine riba. Mano tuos papus tampe tampe, saziningai dirbo, bet jie tusti pasirodo. O tie keli lasai priespienio, tai nieko nedave. Abi dirbom ta linkme, bet vaikas nukentejo. Tik dabar po misinio pradejo miegot, siaip visalaik papine buvo. Trauke, stenges, bet tyliai.. pirmoji tai tokius ciongus ligoninej uzkele, kad visi suprato kame reikalas, o sita ramute.
Bet butumet pamate vaiko veiduka, kai misinio gavo, tokia palaima buvo, tada ir pradejau bliaut...net girdejos kaip pilvelyje tas misinukas nuteka...miegojo po to 6 val vis ejau ziureti ar dar gyva...

Labai gaila mazyles..aisku, dar hormonai savo daro, bet esu uztinus kaip erke
Tik ne del to sveiko maitinimo, jei buciau zinojus, iskart buciau misini davus. Ir sitoj vietoj pulsiu visas kaip tigre...
O papuliai mano paskutini kart vartoti apie 10 ryte iki dabar 17.59 tusti, spausk kiek nori, nieks nebega.
Dabar pupa raugeja, atpylineja, o dvi paras zarnynas to nedare, tikiuos ateity neatsilieps tas badas..

Tik paguodzia, kad gydyt mazyle apziurejus nerado jokiu patalogiju, nes pirmoji uzesiukus sirdies turejo. Tai sake absoliuciai sveikas vaikas tfu tfu tfu

Tai va, nezinau kada namo...

Laikykis 4u.gif
Liudna tikrai del to, bet jeigu neduosi zysti taip ilgai nieko ir neatsiras;) po cp kitom ir po 6 paru atsiranda pienukas;) Tik aisku tiek laiko vaiko alkano laikyt ir nereikia...
O pas jus neisraso savaitgaliais? Nes kitaip namo keliautumet manau jau ryt mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rimantess @ 2017 02 10, 18:23)
console.gif  nurimk  4u.gif  KMUK naujagimiams palanki ligoninė. Jie akcentuoja, kad gali numesti  10 proc svorio

Dynka ne KMUK mirksiukas.gif o Siauliuose, ten niekas nesicackins su pagalba kalbant apie zindyma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2017 02 10, 19:23)
Kas čia per nekultūra! ! !  blink.gif  jau aš tai tikrai išeidama priminčiau jai apie pareigas darbe.. doh.gif  bash.gif

Nu ji turi belekiek klientu ir sau leidzia tai.. komentarus, kai pasiskaiciau pakraupau.. ir daug lb nauju.. buciau pasiskaicius pries registruojant tikrai nebuciau ejus pas ja.. unsure.gif
Dynka, jeigu nori pati maitint, tai kuo daugiau buk su leliuku oda su oda kontakte.. tegu stimuliuoja kruti.. pienukas atsiras, jei tik tu pati noresi.. 4u.gif laikykis..
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 10, 19:38)
Laikykis 4u.gif
Liudna tikrai del to, bet jeigu neduosi zysti taip ilgai nieko ir neatsiras;) po cp kitom ir po 6 paru atsiranda pienukas;) Tik aisku tiek laiko vaiko alkano laikyt ir nereikia...
O pas jus neisraso savaitgaliais? Nes kitaip namo keliautumet manau jau ryt mirksiukas.gif

Papildyta:

Dynka ne KMUK mirksiukas.gif o Siauliuose, ten niekas nesicackins su pagalba kalbant apie zindyma  unsure.gif

Žinau, dėl to ir reikia nepasiduoti emocijoms, o žinoti, kad čia ne tragedija, ką Šiauliai piešia jai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 10, 18:04)
Sveikutes,

Jau ryte ji man tokia vangi pasirode, rankytes drebet pradejo
Pasirodo dvi paras vaikas badavo. Gliukoze beveik ties zemutine riba. Mano tuos papus tampe tampe, saziningai dirbo, bet jie tusti pasirodo. O tie keli lasai priespienio, tai nieko nedave. Abi dirbom ta linkme, bet vaikas nukentejo. Tik dabar po misinio pradejo miegot, siaip visalaik papine buvo. Trauke, stenges, bet tyliai.. pirmoji tai tokius ciongus ligoninej uzkele, kad visi suprato kame reikalas, o sita ramute.
Bet butumet pamate vaiko veiduka, kai misinio gavo, tokia palaima buvo, tada ir pradejau bliaut...net girdejos kaip pilvelyje tas misinukas nuteka...miegojo po to 6 val vis ejau ziureti ar dar gyva...

Labai gaila mazyles..aisku, dar hormonai savo daro, bet esu uztinus kaip erke
Tik ne del to sveiko maitinimo, jei buciau zinojus, iskart buciau misini davus. Ir sitoj vietoj pulsiu visas kaip tigre...
O papuliai mano paskutini kart vartoti apie 10 ryte iki dabar 17.59 tusti, spausk kiek nori, nieks nebega.
Dabar pupa raugeja, atpylineja, o dvi paras zarnynas to nedare, tikiuos ateity neatsilieps tas badas..

Tik paguodzia, kad gydyt mazyle apziurejus nerado jokiu patalogiju, nes pirmoji uzesiukus sirdies turejo. Tai sake absoliuciai sveikas vaikas tfu tfu tfu

Tai va, nezinau kada namo...

Patikėk, pas mane tas pats buvo. Krito svoris, jau namo grįžus. Pradėjom primaitinti tai atsigavo lelka, o prieš tai ant papo arba žviegia, nes alkana... Viskas bus ok, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grajauskiki: 10 vasario 2017 - 18:56
QUOTE(amberr. @ 2017 02 10, 19:39)
Nu ji turi belekiek klientu ir sau leidzia tai.. komentarus, kai pasiskaiciau pakraupau.. ir daug lb nauju.. buciau pasiskaicius pries registruojant tikrai nebuciau ejus pas ja..  unsure.gif
Dynka, jeigu nori pati maitint, tai kuo daugiau buk su leliuku oda su oda kontakte.. tegu stimuliuoja kruti.. pienukas atsiras, jei tik tu pati noresi..  4u.gif laikykis..

Nu jo, užsirovei gražiai blink.gif nešk mėsas iš tokios biggrin.gif
Atsakyti
Dynka Nieks čia nepuls tavęs, gintis nereikės 4u.gif
Jei reikia PM, vadinas reikia.. Tau ramiau 4u.gif Rami mama - ramus vaikas 4u.gif O pienuko gal dar atsiras bigsmile.gif Glausk lelytę kad ir miegančią prie savęs ir galbūt pavyks užkurt fabrikėlį bigsmile.gif wub.gif

amberr. Mūsų nauja gyd pati pasiūlė tel nr.. Bet neėmiau.. Nu nepatinka ji man nors nusišauk.. Seselė super wub.gif O vat daktarė man nepraeina.. Nu auros gal nesutampa, nzn.. Kažkaip man pasirodė kad ji labai paviršutiniškai viską apžiūrėjo.. Net klubų netikrino unsure.gif Nu nžn.. Gal man pasirodė.. rolleyes.gif Eisim antrą kart, tada žiūrėsiu ką čia daryt..
Ji laukias, tai ilgai nebus vistiek.. O pi to kai turės savo leliuką gal ir kitus labuau žiūrės rolleyes.gif
Atsakyti
Dynka, duok kruti pastimuliuot, tuo labiau,kad ji papinuke ir tada duok misinuka. Sulauksi pienelio ir maitinsi sau laiminga. Ir nezliumbk, laikykis :*

Pas mus smagi diena, atskrido mano mama 2 savaitems. Jau 1.5metu nesimatem. Sunus laimingas, nei oziuotis nereikia. Atveze sab simplex tai Nojus skaniai numigo po dozes, net neturejau ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
dynka 4u.gif
stiprybes ir pasitikejimo 4u.gif
pas mane bent kelis kartus per dvi paras buvo ateje del zindymo pasiklausti, kaip sekasi, ar reikia pagalbos?
Siauliuos ir savaitgali isleidzia, mus sekmadieni paleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 02 10, 19:36)
dynka  4u.gif 
stiprybes ir pasitikejimo  4u.gif
pas mane bent kelis kartus per dvi paras buvo ateje del zindymo pasiklausti, kaip sekasi, ar reikia pagalbos?
Siauliuos ir savaitgali isleidzia, mus sekmadieni paleido smile.gif

As labai tikiuosi, kad ten kazkas pasikeis...nes jie irgi isipareigoja tapt per siuos metus palanki naujagymiui ligonine smile.gif
Atsakyti
DYNKA, nusiramink, tikrai, gal atsiras to pienuko 4u.gif O jei ir ne, viskas bus gerai, svarbiausia nekaltink savęs ir nurimk 4u.gif
Aš nepasiduodu, vis maitinu, bet po pietų nu tikrai ant(.)(.)laikiau, čiaumoja, užmiega, atsikelia piktas, rėkia, suprantu, kad alkanas, nes tik tada taip rėkia. Vis tik padariau mišinuko, suvalgęs šypsotis pradėjo, nurimo...Nu ką, yra kaip yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 10 vasario 2017 - 20:11
Dynka Zinau kaip sunku,bet pasisteng nusiraminti,nes dukryte jaucia tave. Viskas susitvarkys, svorio priaugsit,o namuose Ir dienos gydo-padeda.Atsiras ir pienukas.🎈

Tute as turiu Weledos: dubcai krema,aliejuka,veido krema ir nuo salcio ir vejo.Galiu tikrai rekomenduoti,bent mums tinka

Amber aisku pakeisk gyd.,nes reikes gi bendrauti kasmenesi ir noretusi geros prieziuros.

Ziuziu dar karta sveikinu su menesiuku!!!!🎈🎉
Tau ir mergaitem sveikateles!!! 4u.gif
Uzsispyrus laikykis, manau tikrai medalio su briliku verta!!!!🏅💍

As snd nuo ryto iki 19h turejau sveciu:atvaziavo puske su vaiku.Tai fainai praleidom laika,paplepejom.Mazute truputi dave mums laisvo laiko smile.gif Padariau valgyti,iskepiau kokosiniu sausainiuku. Pafotkinom dar vaikus:mano 2,5 sav.o jos berniukui 5men. skirtumas vizualiai-ohi koks didelis:)

Zodziu gerai praejo diena!!!
Atsakyti