Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(amberr. @ 2017 02 13, 18:32)
Nea.. persirasem i Saules seimos centra cia prie Molo.. lb gyre, ir geru spec ten yra.. nelabai man patogu, kai as be masinos, bet.. kaip nors.. smile.gif

tikrai puikus šeimos centras mirksiukas.gif mes 7 metus lankėmės, kol Kaune buvom, labai pasigendu mūsų šeimos gydytojos, nes čia žemaitijoje kažkoks kosmosas su tais gydytojais....kai prie gero pripranti, labai sunku prisitaikyti prie abejingų ir neišmanančių savo darbo gydytojų..... unsure.gif
mums irgi nelabai patogu buvo, as ir be masinos, tai kartais su taxi, kartais su vyru po darbo keliaudavome, darbo laikas l. patogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerijabel: 13 vasario 2017 - 17:02
Oj blea negaliu, čystai taip jr būna, kai ligos gūglėj ieškau biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 13 vasario 2017 - 17:06
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 13, 18:05)

Muahahahahaaaaa 😂 Nugi akurat 😂
Atsakyti
Mes po TA priaugo 1220 kg ir +3cm.skiepo negavom dėl slogytės, užklausiau dėl vit. D. tai sakė duoti aliejiniu pagrindu, ir šeip kokį rasim vaistinėje blink.gif praeis šalčiai ir mes pereisime pas vaiko gydytoją, sesutė super bet gydytoja tai ***.....
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 13, 18:40)
Bet tavo Lukas koks dičkis pūstažandis! Tikras vyriukas  wub.gif

Sumislijau, kad man reik normių treninginių kelnių, as kai iš Panevėžio, tai traukia prie šaknų biggrin.gif reik gi turėt išeigines treningines kelnes biggrin.gif pirkau iš Happeak internetinės pardės.  Gal turit kas nors kokių nors daiktelių iš ten? Kaip atsiliepimai?

Dėkui ir apetitas neblogas biggrin.gif

Aš ir treningus mėgstu nuo nėštumo biggrin.gif o namie tai tik su jais , bet jau tušai namie isegininius biggrin.gif
Aš gariunuose pirkau pas babce ir kokybė gera ir kaina gera ... Ir dar modni biggrin.gif
Tai sakiau vėl reiks kurią dieną nu lėkti nusipirkti pora kelnių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 13, 19:05)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 13, 19:20)
Mes po TA priaugo 1220 kg ir +3cm.skiepo negavom dėl slogytės, užklausiau dėl vit. D. tai sakė duoti aliejiniu pagrindu, ir šeip kokį rasim vaistinėje  blink.gif  praeis šalčiai ir mes pereisime pas vaiko gydytoją, sesutė super bet gydytoja tai ***.....

Su šaunia TA wub.gif ale auga mūsų sausinukai kaip smagei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Man vis nelemta prie kompo smagiai pabendrauti angel_sadangel.gif Antra para su degančiu (*) galuojuosi, jau antras uždegimas per nepilną mėnesį, pyyyp...

Pasiguodžiau ir varau į šiltą dušą melžt pieno, aš jo tiesiog per daug turiu, niekaip nesumažėja iš dešinio kiekiai, tik atsistoju dušo kabinoje, visos grindys grietinėle padengtos, normaliai, ane?

Tiesa, o jūs dar ne bendraamžiuose? Kad nepasiklysčiau per savo įtemptas dienas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramirami: 13 vasario 2017 - 18:57
Ech ir maniskiui sloga, su snargliatraukiu ne kazka istraukiu, giliai gargaliuoja. Pas gydytoja neinu, nes aisku visvien jokio gydymo nera...
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 13, 17:54)
Aš ir treningus mėgstu nuo nėštumo  biggrin.gif  o namie tai tik su jais , bet jau tušai namie isegininius  biggrin.gif
Aš gariunuose pirkau pas babce ir kokybė gera ir kaina gera ... Ir dar modni  biggrin.gif

As tai su timpom namuose bunu, man patogiausia, hm maikute aisku ir ilgus flanelinius marskinius is hm parsisiunciau. Tai tokia dabar mano uniforma bigsmile.gif
Buvau pas gini, ant kedes patikrino, viskas sugije thumbup.gif echo neziurejo, nes jei nesiskundziu skausmais, poliklinikoje nepriklauso doh.gif lotuliukas.gif
Suteike palaiminima love.gif , baseinui, voniai ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 13, 23:29)
As tai su timpom namuose bunu, man patogiausia, hm maikute aisku ir ilgus flanelinius marskinius is hm parsisiunciau. Tai tokia dabar mano uniforma  bigsmile.gif
Buvau pas gini, ant kedes patikrino, viskas sugije thumbup.gif echo neziurejo, nes jei nesiskundziu skausmais, poliklinikoje nepriklauso doh.gif lotuliukas.gif
Suteike palaiminima  love.gif , baseinui, voniai ir pan rolleyes.gif

Smagus Valentinas nusimato biggrin.gif priminei, reik užsirašyt ir man pas ginių. Aš ir su timpom, HM maikute ir laisvu viršutiniu rūbu vaikštau. Aš šaltmitė, man vėčnai šalta biggrin.gif

Trenungus pirkau va tokius, jie į lauką skirti, šilti, pavasariui ruošiuos ax.gif kedukus turiu, dar reiks striukę susižvejot ir vuolia, pasiruošus marširuot su Ignium smile.gif

http://happeak.lt/m/...us-melyna-36462

Kada einam.vežimukų pastumdyt? mirksiukas.gif orai šyla bigsmile.gif nors ir šian mes 2 val lauke buvom. Grybo Maxėj yr Caif Cafe - aš dažnai iki ten varau skanios kavos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 13 vasario 2017 - 23:54
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 14, 01:52)
Smagus Valentinas nusimato biggrin.gif priminei, reik užsirašyt ir man pas ginių. Aš ir su timpom, HM maikute ir laisvu viršutiniu rūbu vaikštau. Aš šaltmitė, man vėčnai šalta biggrin.gif

Trenungus pirkau va tokius, jie į lauką skirti, šilti, pavasariui ruošiuos  ax.gif kedukus turiu, dar reiks striukę susižvejot ir vuolia, pasiruošus marširuot su Ignium smile.gif

http://happeak.lt/m/...us-melyna-36462

Kada einam.vežimukų pastumdyt?  mirksiukas.gif orai šyla  bigsmile.gif nors ir šian mes 2 val lauke buvom. Grybo Maxėj yr Caif Cafe - aš dažnai iki ten varau skanios kavos  rolleyes.gif

Pasisekė jai Valentino bus geras biggrin.gif
Man pas ginė kovo 7 D taip ant moters dienos jau kaput vyrui bus biggrin.gif jai ne duos pati pasiimsiu biggrin.gif

Papildyta:
Panos gal kas nori pilko plono lietpalcio !? Naujas su etiketėmis , spintoje vieta tik užima ,ne. Dėvėtas nei karto ... Dovanų būtų m... ax.gif
Jai nieks nieko nenori ir kur FB rubeliai aš į moterų centro krizė viską atiduosiu .
Jai kas nori galiu ir rubelius atiduoti isaugtonius po Luko irgi atiduoti .
Kaip ir drauge sakė ims berniuko laukiasi kova gymdyti , bet va susipirko viską niu pasakė nereikia . Nereikia tai nereikia dovanosiu kam reikia labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 13, 23:52)
Kada einam.vežimukų pastumdyt?  mirksiukas.gif orai šyla  bigsmile.gif nors ir šian mes 2 val lauke buvom. Grybo Maxėj yr Caif Cafe - aš dažnai iki ten varau skanios kavos  rolleyes.gif

Jau irgi norejau Taves klausti, kada Jus mazdaug islendat i lauka. Rytoj tikrai eisim.
Esu ir as grybo maxej kavos buvus dar su MB, kai nedirbo.
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 13, 14:35)
Su vardadieniu Kotryna! 4u.gif

Aciu uz sveikinimus ax.gif Pazejau day.lt, tsi 4 vardadieniai per metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 14, 02:03)
Jau irgi norejau Taves klausti, kada Jus mazdaug islendat i lauka. Rytoj tikrai eisim.
Esu ir as grybo maxej kavos buvus dar su MB, kai nedirbo.
Papildyta:
Aciu uz sveikinimus  ax.gif Pazejau day.lt, tsi 4 vardadieniai per metus doh.gif

O tai baliavos biggrin.gif
Du vardadieniu princesė wub.gif
Atsakyti