Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 19, 15:43)
!!!VILNIETĖS!!!!
Ar turim sveikų ir norit ryt pasimeetint pas mus???smile.gif

Labas mirksiukas.gif

Mes tai sveikos ir visai noreciau pasimatyti, bet sia savaite be masinos turbut busiu, MB masina vis genda doh.gif
Na jei oras nebus visai tragiskas, slifuosiu antakalnio gatves bigsmile.gif

BB nesiokle turim, kol kas nedaug naudojom. Kartais patinka, kartais rekia.

Vakarais irgi megsta mus pasokdinti. Vakar vaikai sake, kad sese labai jau koncertuoja, gal i eurovizija nori lotuliukas.gif Gerai, kad bent jau nakti gerai miega, issizyzus is vakaro rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurcyte: 19 vasario 2017 - 20:21
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 19, 20:03)
As saviski dar pusantru metu joje nesiojau;)
Papildyta:

Ok antradieni laukiu spurgu biggrin.gif

Deal! Ir Very Bery mirksiukas.gif

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 19, 20:11)
Tute Jooooooo  bigsmile.gif Tos bubble gum žudikės lotuliukas.gif thumbup.gif
Bet manęs netraukia prie saldumynų vapše..  rolleyes.gif Bet va kaip coca-cola į trasą pradėjo eit  blink.gif

Ir gazuotų gėrimų man irgi noris... labai!

QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 19, 20:17)
Labas  mirksiukas.gif

Mes tai sveikos ir visai noreciau pasimatyti, bet sia savaite be masinos turbut busiu, MB masina vis genda doh.gif
Na jei oras nebus visai tragiskas, slifuosiu antakalnio gatves  bigsmile.gif

Galiu prigriebt mirksiukas.gif mašiniukas nedickas, bet 2 lelkos su dviem mamom tilps tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 19, 21:11)
Nu pas mus vakare dažniausiai serenados, ir tikrai ne pilvas g.gif Kojų neriečia.. Duodi (.) blogai, neduodi blogai, duodi (.) vietoj soskės negerai, nes ten gi bėga kažkas doh.gif lotuliukas.gif
Nori mirgot, bet nesimiega.. Nu krč lotuliukas.gif
Vakar kariavau iki 00h.. doh.gif Vos nulaužiau doh.gif Aišku susipyko su kairiu (.) vakar konkrečiai, reikėjo net dešnį (.) kviest į pagalbą kad nusiramintų, bet užsirivė ir tas doh.gif lotuliukas.gif
Jau antrą kart šiandien nulūžta nešioklėj  bigsmile.gif
Mum kolkas Babybjorn produkcija labai pasiteisina  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif pas mus ir pan buna.. bet kazkaip tfu tfu dabar vakar siandien ramiau.. gal baiges suolis tas vadinamas.. Mum BB gultukas irgi pasiteisino.. siandien jame miegojo ramiai bigsmile.gif o nesiokles gera kaina irgi sakiau reiks paieskot trb
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 19, 20:22)
Žinok nežinau, nerašo g.gif Rašo iki 74cm ir 12kg.
Tai čia plius minus iki kokių metukų gal g.gif
Nu panešiojau aš ją dabar joje, tai nulūžo lotuliukas.gif Nusisegiau ir paguldžiau thumbup.gif Ir nugaros neskauda  bigsmile.gif
O pirkau už juokingai mažą kainą  bigsmile.gif
10€ tik lotuliukas.gif Bet nenutampyta, tikrai gero stovio thumbup.gif Kad nenauja matos tik iš nusilupusių Babybjorn raidžių, bet kas nežino, net nepastebėtų lotuliukas.gif

Rodyk koki ten turi ax.gif ?

Mane tai Bb gultukas gelbėja smile.gif patinka gulėti ir pats pasisupa biggrin.gif aš iš lyginau vaikų rūbus ... Super gultukas
Dabar mąstau apie nesiokle ax.gif

Tute kada kojinės pasiimsi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 19, 20:26)
Mes tfu tfu tfu sveiki smile.gif o gal kokį antradienį meetinamės? Tikiu, antradienį bus daugiau norinčių  ax.gif
Papildyta:
Ir kas sugalvojo Donuts spurgų autobusiuką prieš langus pastatys doh.gif vamzdiec kokios skanios spurgos su bubble gum glaistu, prišiksiun į batą, tikrai doh.gif jei to autobusiuko vieną dieną neliks, tai žinokit, čia aš jį nuo antakalnio kalnų nustūmiau, kad ant akių nesimaišytų biggrin.gif

B pitroškino raugintų kopūstų. Suvalgiau nedicką bliuduką, neatsilaikiau. Ir daba labai tikiuos, kas mazgio pilvelis nesureaguos niekaip. O suvalgia aš tą bliuduką taip, kad ausys linksėjo ir plaukai kilnojos...

Oi blea seilės tik nurijau paskaičius apie raugintus kopūstus biggrin.gif

Aš viskas šventai prisiekiau į burną nekisiu bele ko biggrin.gif dvi dienas vaikas ne savas buvo klyke biggrin.gif pilvą skaudėjo , bet už tat aš kiek skanaus privalgiau juo niu ne daug ir visko po truputį biggrin.gif ir gavosi viskas daug biggrin.gif tai va jau šiandien ramiakas issivale viskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 19, 22:11)
Nu pas mus vakare dažniausiai serenados, ir tikrai ne pilvas g.gif Kojų neriečia.. Duodi (.) blogai, neduodi blogai, duodi (.) vietoj soskės negerai, nes ten gi bėga kažkas doh.gif lotuliukas.gif

Vakar kariavau iki 00h.. doh.gif Vos nulaužiau doh.gif Aišku susipyko su kairiu (.) vakar konkrečiai, reikėjo net dešnį (.) kviest į pagalbą kad nusiramintų, bet užsirivė ir tas doh.gif lotuliukas.gif
Jau antrą kart šiandien nulūžta nešioklėj  bigsmile.gif
Mum kolkas Babybjorn produkcija labai pasiteisina  rolleyes.gif
Papildyta:
Tute Jooooooo  bigsmile.gif Tos bubble gum žudikės lotuliukas.gif thumbup.gif
Bet manęs netraukia prie saldumynų vapše..  rolleyes.gif Bet va kaip coca-cola į trasą pradėjo eit  blink.gif

Tas kairis (.) Ir pas mane oi raunasi gerai ... Pas tave toks chaosas vakare pas mane ryte ir kaput nuo 07iki 11-12h karas ir taika biggrin.gif ir kaip specialiai ateina (.)Kairiui ir pipetcccc tada atlaikyk Antanai biggrin.gif
Papildyta:
Gal kas iš h&m uzsisakines? Man reikia megstuko, bet va siuntimas 5€ blink.gif tai galvoju gal kas siusis kad siumtas nemokamas būtų ax.gif

Dėl snargliu tai fiu fiu kol kas tik du kartu atsiurbiau bet vos vos ne daug ryte ir po pietų ir kol kas gražiai kvėpuoja jokių ten snipimu smile.gif gal greitai issikapstysim iš slogos ax.gif kaip norėtųsi smile.gif
Atsakyti
Tai va kad tas (.) kažkoks užburtas doh.gif lotuliukas.gif
Va tokią pirkau:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos,
Nu gal tikrai neblogai tos nešioklės, nes man jau rankom tuoj bus galas tongue.gif BB gultuke kartais pabūna, bet ilgiau pabūna, jei užmiega, jeigu nemiega tau neilgai smile.gif
Ojei, reik man jau atsisakyt visų saldumynų, miltinių, nes nu netelpu į jokius rūbus... unsure.gif Mąstau ir sportuot jau pradėt tongue.gif
SMURCYTE, nu kaip buvo vyrui šventė vasario 14 ar ne? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tauškut, o tu pas Žaliaskarę nevarysi antradienį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 19, 21:13)
Deal! Ir Very Bery  mirksiukas.gif

Gal jeigu vesi spurga, tai vietoje very bery paimk ir jam spurga, nes bus poto: kaip suprast? ka tai reiskia? kur mano spurga???biggrin.gif
Atsakyti

Nera sios nesiokles labai geros, kojytes ne varliuko poza. 

P.S. Turiu ir as sia nesiokle :D

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 20, 00:18)
Tai va kad tas (.) kažkoks užburtas doh.gif lotuliukas.gif
Va tokią pirkau:

thumbup.gif aš apie tokį pat galvoju

Tas (.) Tikrai užburtas dabar va valgo ji kol kas be pikcio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 20, 01:11)
Tauškut, o tu pas Žaliaskarę nevarysi antradienį?  4u.gif

Norėčiau bet ne , Lukas su snargliu . Nors kol kas tfiu tfiu jo nėra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 20, 01:31)
Gal jeigu vesi spurga, tai vietoje very bery paimk ir jam spurga, nes bus poto: kaip suprast? ka tai reiskia? kur mano spurga???biggrin.gif

bigsmile.gif
Kada vyras uzsuks? Jai ryt tai tutes kojines dar ideciau pasiimtų ji iš tavęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 20 vasario 2017 - 00:41
Mirtingoji su menesiuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 20 vasario 2017 - 08:28
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 19, 20:11)

Vakar kariavau iki 00h.. doh.gif Vos nulaužiau doh.gif Aišku susipyko su kairiu (.) vakar konkrečiai, reikėjo net dešnį (.) kviest į pagalbą kad nusiramintų, bet užsirivė ir tas doh.gif

Ir pas mus daznas vakaras toks doh.gif nesuprantu kas jai darosi,rekia tokiu isteriniu verkimu,rankom abiem mosikuoja,ka duodi nieks netinka,atrodo moketu kalbet tai visus na....ui pasiustu mad.gif
Atsakyti