</p>
Oi man idomu kaip mums seksis su vyresneliu veliau kartu juos uzmigdyt:D nes dabar su juo kovojam ilgai kol uzmiega....
Kolkas nereaguoja i garsus ir uzmiega gerai triuksme.Kiek skaiciau tai kolkas taip ir turi buti pagal ju amziu
Papildyta:
neturim mes ritmo nei valgymo, nei triuksmavimo
susimasciau, kada cia ta prasyma reikia rasyti darbe del vpa? Mano dekrerines iki kovo 20 d.
Darbe dvi sav pries pasibaigiant dekretui
Papildyta:
Kokią turit? Aš gal visai nupirkčiau
Ir sveikinimai 2 mėnesiukų proga! Kur tas laikas taip bėga
Ačiū už sveikinimus
Senesnę turim, pirkom tokią pačią kaip su pirmagimiu turėjom. Įmesiu foto, jei prisiminsiu kaip
Rimantess Sveikinimai!!!! 🎈Sakes kaip greitai ;)
Ziuziu linkiu greiciau pasveikti!!!
Mes kol kas dienotvarkes tikslios neturim, nors labai noreciau...Tikiuosiu veliau atsiras...![]()
Del triuksmo: tai miega kol kas normaliai, buna ir siurbiu kitam kambari, muzika groja, suo uzloja... kol kas jai netrukdo
Snd buvau darbe, parasiau prasyma, dar uzpildziau del dovanos prasyma ( pas mus kai gimsta vaikas dovanuoja truputi pinigu
vis pliusas ;) o vyras to metu su maze miske vaiksciuojo, tai grizau jie dar lauke ir miegojo ...bet as ir greitai apsisukau per 1.10h pirmyn atgal...
Ačiū už sveikinimus
Senesnę turim, pirkom tokią pačią kaip su pirmagimiu turėjom. Įmesiu foto, jei prisiminsiu kaip
Įmesk, ir fotkę ir kainą
</p>
pirmą mėnesį nereagavo, o dabar reaguoja, o dar kai tiek temiega....ir mes kol kas laikinai gyvename 1 kambaryje, tai laukiu, kada įsikelsim į savo namučius....
Ziu ziu sveikit kuo greičiau
</p>
Kol kas Lukui dzin triukšmas
Papildyta:
Sergantiems sveikatėlės
Švenčiantiems sveikinimai
Mes šiandien du mėnesiukus švenčiame. Ta proga pašokdino tris paras
Dėl BB nešioklių kalbėjote, turime vieną parduoti
O gultuko žaislo norėčiau, nes nepasiekia žaislų kai pridedu fisherprice stovą. Reikia paieškoti gal kur nusipirkti
Uz kiek parduodi bb nesiokle?
Ne atsodaro
Maniškis žiūri, ir lyg kartais bando siekt rankute. B irgi pastebėjo. Šian namie pasibūsim, reik prasisiurbt ir grindis prasiplaut
Ok, kita karta kitais kanalais ieskosiu
Oras nelabai buvo, gerai kad bent nelijo. Bet as kazkaip uzsibrezusi kasdien iseiti nebent jsu visai tragiskas oras butu
Buvau nuejusi iki to parko prie tos ligonines uz mokykos. Tai ten visai faina bus pasivaikscioti, takeliai iskloti plytelemis, suoliukai
Del rytdienos susitikimo tai pasuoju si karta.
Papildyta:
Maniske jau reaguoja, bet jai jau beveik 2men. Daugiau reaguoja i netiketus garsus, kaip pvz MB nusiciaudi
Brunete aciu uz sveikinimus
Siandien menesiukas, tai buvom TA. Yra geru ziniu ir blogu.
Bloga, kad serga pupa, raudona gerklyte, uzgulta nosis ir siek tiek tempos laikosi
bet ko noret kai visa seima sergam, as pati vos seiles riju.
Bet gera ta, kad priaugo 1.2kg! Praktiskai per dvi savaites. Jau nepsochuoju del svorio
nors kartais neramina tas jo max 10min valgymas. Ryte papai isvis sprogsta, turiu nusitraukinet.
Nojus vakarais irgi labai neramus ir neuzmigdomas nuo 20iki00 val...
Vakar buvau vaikus palikus 4val vyrui, galvoju pasikankink su abiem rekianciais
tai *** kaip tycia ramus mazgis buvo, pavalge ir miegojo