Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 10, 04:29)
Išperėjau  wub.gif  2017-01-09 23:31
Vilmantė, 54 cm, 3,915 kg  wub.gif
Visa istorija rytoj, vyras gal kompą atveš, bus patogiau rašyti.
Viskas truko 4,5 val, be epidūrų, nes jau buvo per vėlu  smile.gif
Kosmosas, panos, negaliu atsitokėt iki šiol  smile.gif

wub.gif sveikinimai wub.gif gražus vardas koks wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 10, 05:57)
3.04 val 3310 g, 50 cm mums gime Fausta! Visi laimingi ir sveiki!

bigsmile.gif ooo geras bigsmile.gif
Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 10, 07:57)
Pas mus namie lazaretas: mažoji dar serga (nors krizė jau praėjus tempa tik 38), MB - atsikėlė su tempa... Kažin kiek sūnus laikysis, nes jau vakar visas snarglinas buvo unsure.gif  O kaip man išsilaikyt nesusirgus ir nepagimdžius? blink.gif

Laikykis brangioji kaip nors.
As visa nakti bludijau, tai saltis krete, tai prakaitavau, tai dar pries ryta ir apsivemiau. Tempa normos ribose 38, bet visas kunas kaip sudauzytas, kol per kambari pereinu visai jegu nera..
Isleidau dukra, arbata geriu, bandysiu pamiegot dar...
Papildyta:
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 10, 08:03)
2017.01.10 01.25 gimė Jonukas, 4.150kg 56cm, mama žiauriai pavargusi, bet šitas auksas viską atperka smile.gif

Sveikinimai wub.gif
Saldaus pienelio Jonukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 10, 09:03)
2017.01.10 01.25 gimė Jonukas, 4.150kg 56cm, mama žiauriai pavargusi, bet šitas auksas viską atperka smile.gif

bigsmile.gif sveikinimai wub.gif

Ot pabyrejo leliuku wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dynka @ 2017 01 10, 10:04)
Laikykis brangioji kaip nors.
As visa nakti bludijau, tai saltis krete, tai prakaitavau, tai dar pries ryta ir apsivemiau. Tempa normos ribose 38, bet visas kunas kaip sudauzytas, kol per kambari pereinu visai jegu nera..
Isleidau dukra, arbata geriu, bandysiu pamiegot dar...
Papildyta:
Sveikinimai  wub.gif
Saldaus pienelio Jonukui  4u.gif

Sveik sveik kuo greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Valio, Jonukui! wub.gif 4u.gif visa kompanija siandien bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristelina: 10 sausio 2017 - 08:27
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 10, 02:29)
Išperėjau    2017-01-09 23:31
Vilmantė, 54 cm, 3,915 kg 

Sveikinimai, šaunuolė wub.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 10, 03:57)

Valio dar viena mergytė, sveikinimai wub.gif wub.gif
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 10, )
Vyrui rankas traiškiau ir sykį net per nosį daviau biggrin.gif lb norėjosi trenkt kažkodėl biggrin.gif masažų nedarė, nes dar labiau skaudėdavo kai liesdavo.

Oj žvengiu iš to vyrui trenkiau lotuliukas.gif Bet tai kaip kraujuoji blink.gif

QUOTE(anikute @ 2017 01 10, 06:57)
Pas mus namie lazaretas: mažoji dar serga (nors krizė jau praėjus tempa tik 38), MB - atsikėlė su tempa... Kažin kiek sūnus laikysis, nes jau vakar visas snarglinas buvo unsure.gif  O kaip man išsilaikyt nesusirgus ir nepagimdžius? blink.gif

Sveikit 4u.gif kad užpuolė jus doh.gif
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 10, 07:03)

Sveikinimai! wub.gif Nu ir iš kankino tave 4u.gif
Kaip pabyrėjo leliukų wub.gif
Man kamštis eina, beto ir organizmas valosi, gal neužkalnų ir man bigsmile.gif
Dynka sveik 4u.gif ta aukšta tempa nėra gerai nestuke.gif na bent jau ne pirmos nėštumo savaitės.
Atsakyti

Labukas, matau jau burelis sausinuku issiluksteno:) Labai visas sveikinu ir linkiu kuo lengvesniu pirmuju dieneliu! Bet kaip cia visos greit pagimdo :blink: As pirmaji skaiciuojant nuo vandenu nubegimo gimdziau 22 val. Tai dabar nors per puse trumpiau ir jau dziaugciaus! Gal cia sitoj temoj galima uzsikrest tuo greitumu?  :D 

Man tai viskas uzsicementavo, 30 savaiciu buvo daug dsugiau artejancio gimdymo zenklu. Dabar nieko!!!! Tik seip sunku jau. Tai ir nervas ima, jau noriu kuo greiciau!

Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 10, 10:26)

Man kamštis eina, beto ir organizmas valosi, gal neužkalnų ir man bigsmile.gif
Dynka sveik 4u.gif  ta aukšta tempa nėra gerai  nestuke.gif  na bent jau ne pirmos nėštumo savaitės.

bigsmile.gif Žiūrėk ir tu tuoj issiperesi wub.gif

Aš tai va su tuo tynimu tai doh.gif jau skauda ir rankas vos lemenuka uzsisegiau biggrin.gif pipetc tuoj nieko negalesiu pasidaryti biggrin.gif toks sudinas jausmas , ir dar paskausta , išgėriau beržų lapų arbata gal ši arbata padės smile.gif nors kiek atleistu tinimys o tai kaip kalade jaučiuosi biggrin.gif kaip robotas biggrin.gif
Dar visai nieko prieš pamiegociau smile.gif
Nieko nenoriu tokia jaučiuosi iš grezta kempine šiandien biggrin.gif jegus nulis , nieko nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Pridaviau šlapimą, kraują šiandien. Geležį iki 118 susikėliau bigsmile.gif Jėgaaa tongue.gif Tos geriamos ampulės nepakartojamos, su visais nėštumais jos mane išgelbėja staigiai bigsmile.gif
Nugrūdau MB pas gydytoją, tai antibų negavo, panašu, kad jam virusas... Nors tikėjausi, kad išrašys profilaktiškai jam antibus, juk dukra tai tokiu pačiu serga, o jai antibai puikiai suveikė.

bigsmile.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ilsėkis dabar 4u.gif
Nerealiai šiandien visos pavarėt bigsmile.gif

Dar Pajūrio Smiltis prisijungs greit bigsmile.gif
Atsakyti
WOW WOW WOW! nu ir turtinga diena/naktis! bigsmile.gif Sveikinimai mūsų šaunioms mamytėms ir sausinukams! wub.gif wub.gif wub.gif

Anikute, sveikatėlės tavo šeimai 4u.gif
Dynka, Nulėk pas šeimos gydytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 10, 02:29)
Išperėjau  wub.gif  2017-01-09 23:31
Vilmantė, 54 cm, 3,915 kg  wub.gif

sveikinimai visai seimynai wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 10, 03:57)

oho bigsmile.gif
nu va ir saunuole, vadinas viskas laiku wub.gif
Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Su Jonuku!!!!
Dabar pasiilsek 4u.gif
Atsakyti
Oho, kokios naujienos is pat ryto smile.gif Sveikinimai Vilmantei, Faustai ir Jonukui bei ju mamytems!!! Grajauskiki - ka daktarai del kraujavimo sako???

Na, ziuriu, cementai pramusti smile.gif Dabar tik spek naujienas skaityt smile.gif Idomu, kuri sezona uzdarys? Ir po uzdarymo reik pradet planuot grand meet'a biggrin.gif Nes, nu pacios nerealiausios sausinuku mamkos aniaaa?
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 10, 04:57)

Hehe, musu Faustute irgi gime kruopyte, kaip ir jusiske smile.gif Tik dar 300 g mazesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2017 01 10, 09:17)
<p>Labukas, matau jau burelis sausinuku issiluksteno:) Labai visas sveikinu ir linkiu kuo lengvesniu pirmuju dieneliu! Bet kaip cia visos greit pagimdo blink.gif As pirmaji skaiciuojant nuo vandenu nubegimo gimdziau 22 val. Tai dabar nors per puse trumpiau ir jau dziaugciaus! Gal cia sitoj temoj galima uzsikrest tuo greitumu?  biggrin.gif </p><p>Man tai viskas uzsicementavo, 30 savaiciu buvo daug dsugiau artejancio gimdymo zenklu. Dabar nieko!!!! Tik seip sunku jau. Tai ir nervas ima, jau noriu kuo greiciau!</p>

As tai irgi noreciau jau gimdyti,bet pas mane Tyla Ir dar pirmas vaikas,nors iki 17d.yra laiko smile.gif
Dynka gal tikrai iki gyd.nulek,sveikatos!!!!🎈
Tauskute laikykis 🎈Manau Tu jau greitai savo vaikuti supuosi smile.gif
Anikute sveikatos seimynai!!!!
Atsakyti