Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(pro100egle @ 2017 01 10, 21:28)
nu tipo pradzioj pagalvojo kad as ta naturaliste dievinanti placenta ir jos suteikiama gyvybe biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif sakyciau: maziau, nesk peili i sikute.. valgysma placentu bigsmile.gif biggrin.gif labai sveika... !!
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 10, 20:47)
biggrin.gif  biggrin.gif sakyciau: maziau, nesk peili i sikute.. valgysma placentu  bigsmile.gif  biggrin.gif labai sveika... !!

Oi Oi tikrai fui....
Arba TA tema: supakuokit issinesimui,krema pasigaminsiu namuose 😀😀😀😀
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 10, 15:52)
<p><strong>Shea in Haze,  </strong>kas CP darė?  Janušas? 
</p><p></p><p>Vakar čia nemažas sujudimas apie vidurnaktį ir patologiniame buvo....</p>

Jo janusas ir jaunas daktariūkštis smile.gif tai aš ir laukiau kol kažkam darė ekstra cp..
Atsakyti
Ziuriu 16 nestukiu ir 14 jau leliuku sarase, dar po savaites is vis nestukiu sumazes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 10, 21:51)
Oi Oi tikrai fui....

Blender v scenu... susimalsiu vietoj lotuliukas.gif butu ,,Baimes faktorius'' 2017 biggrin.gif
Atsakyti
Dynka, tada jau man reikės į nėštukių sąrašą įsitraukti, nes aš jaučiu nešiosiu ilgaaaai ir laimingai...
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 10, 20:19)
Jo.. medike arba Busido kovotoja..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif situs dalykus mes jau esam aptare su tuo zm, kuris bus salia.. tai manau viskas bus ok.. aisku, buna visko.. nenumirsiu ir be epiduro jei nebus kitos iseities.. bet noreciau gimdyt su juo jei spesiu
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif cia kai be epiduro varei ane.. tai man atrodo ir su tuo epiduru uztenka tu skausmu.. nors aisku ner ka lygint turbut

Su:) sikart nespejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2017 01 10, 21:22)
Maniškiui pora dienelių buvo traiškanota, valiau virintu vandenuku ir praėjo  4u.gif
Papildyta:

Ačiū už atsakymą!  4u.gif  O be spiralės normalus kraujavimas buvo?

Jo , o su spirale 6-7-8d ir taip kaip is kibiro , o be tai pirma diena tepliodavo, 2-3d.taip o 4D tepliojimas ir viskas o su spirale oho kaip varė ne hormoninę dejausi nes maitinau , bet va netiko , ji man. Dabar nežinau reiks galvoti .
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 10, 20:19)
Dėl epidūro, tai mane jis džiugino... nes kateterio įvedimo nejaučiau (buvo momentas, kai daktarui su akušere kilo klausimas, nu kaip čia vaikas nepriartėja pakankamai, kas čia trukdo - tai paaiškėjo, kad pūslė pilna, o aš nejaučiu), t.p. labai džiaugiausi, kad nepaisant siuvimo, galėjau džiaugtis kleckiuku ant krūtinės neaikčiodama. Nors nesupratau... man dar gerokai iki stūmimo nebepratęsė to gėrio, nes sąrėmius nugesino. Tai jau paskutinius cm atkentėjau 'po polnoj programė', o paskui siuvant ėmiau reikalauti nuskausminimo - sako gi epidūro užteks... na ir neskaudėjo nuo adatos... mistika!

Tai vat, su epiduru as nei kateterius jauciau, nei siuvima ir pamiegot suspejau
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 10, 21:43)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tauskute_" data-cid="71351296" data-time="1484066980"> O Man toks įspūdis kad nenori daryti tą gyd cp pajūrio smiltėi ... Laukia kol pinigo kokį duos , arba yra iš tų sundaktariu kurių nemoka cp daryti . Ir laukia kada Rytas ateis apsiima kitas gyd.cp daryti. </blockquote>
<p>Tai aš visai kitam skyriuje guliu.  Čia daktarai nedaro nei CP,  nei gimdymų priima.  Perduoda viską kitam skyriui.  Kaip jau ir sakiau,  esmė,  kad perskaičiavo visus terminus ir nusprendė dar palaukti.  Puikiai viską suprantu.  Juk ir kūdikiui,  ir pieno gamybai nėra gerai,  jei per anksti viskas.  </p>

Aš aiškutis būsiu ne taip perskaičiusi ax.gif blondinė gy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 10, 21:05)
Blender v scenu... susimalsiu vietoj  lotuliukas.gif butu ,,Baimes faktorius'' 2017  biggrin.gif

😄😄😄😄👍
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 10, 22:06)
O kur Rasuolė dingusi, bene pralaužė cementus? bigsmile.gif

Niu tikiuosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 10, 22:51)
Oi Oi tikrai fui....

biggrin.gif nu alptu ten hebra biggrin.gif
Atsakyti