I dalis

2017 01 09 diena buvo idomi, nu lyg kazkas ir jautesi kad viskas cia jau cia pat...
Nuo ryto- manikiure, pedikiure sedejau, antakius daziau. Kaip ir priklauso, paskutine gimdymo diena

Po proceduru nuvariau pasiemiau vaikus. Zabes sokiu mokytoja priejusi sako tyliai man i ausi: tai siandien paskutine diena, sakau nezinau, bet savaite tai tikrai paskutine ;)
Gryzom su panom namo, sakau prigulsiu, pamiegojau, padariau katila maisto, pavalgidynau ir isveziau Zabe i sokius. Gryzau ir vel priguliau.. kazkokie pamaudenimai pakietejimai buvo ir dienos begy, bet nestiprus. 18.30 gryzo chebra, sedom pavalgem visi. Isleidau juos ant liepkalnio. O as pati vel ant sofkes- gulet. Pradejau susirasinet su Tute zindymo klausimais

ir per ta laika keli stipresni keli silpnesni saremiai buvo, jokio reguliarumo ir jie reti, tai galvoju nu vel cia tie pruosiamieji mane kamuoja. Gryzo chebra is liepkalnio, panos sugule, mes su B ant sofos, nu ir toks vienas geras saremis kai suriete, tai galvoju nu tokiu pruosiamuku nebuna, cia jau panasu i tikra. Tik nervino tai jog nedaznejo ir buvo nereguliarus. Tas tikrai labai klaidino.
Tai ka as zinau galvoju. Gerai sakau B einu dusan jei nerimsta vaziuojam. Duse aprimo... uzsidejau pyzama ir atsiguliau lovon, ir tada kai dejo tooookio stiprumo. Tai tada staigiai skambint mamai ir i ligonine!
II dalis (linksmoji)
Namie laukiant kol atvaziuos mama, dar suglvojau snukeli pasipudruoti, pasidaziau, pasikvepinau. Nu zodziu, vistik iki galo netikejau kad cia jau viskas tikra. Ir beje, juk zinojau, kad i ligonine vaziuot tureciau nedelst butent del to streptokoko. Kad spetu suleisti antibus.
Tai ka gi, sedime priemime 23.30, patikrina kakleli, sako oo 6 cm, keliaujame i gimdykla. Ir juokiasi daktare is manes, jog as dar vis galvoju, kad negimdau

Gimdykloje buvome 24 val. vaikstau, saremiauju (saremiai pakenciami, visus taisiklyngai iskvepuoju), ant kamuolio sedziu, kazkada atsiguliau, akusere uzdejo tonu ir saremiu matuokli, ir as isgirstu pilve toki POKST- nubega vandenys. Pirma karta man jie nubego patys, ankstesnius gimdymus nuleidinejo. Vandenys nubego 2.30, prie 8-9
Cm. O tada prasidejo linksmiausias pusvalandis, saremiai dazni ir laabai stiprus, uz kokiu 15 min pradejau rekt kad jau gimdau ir noriu stumt. Viskas vyko kosminiu greiciu, nepaklausiau akuseres, bet jau nu negalejau, sake stumsim
Per 3 kart. O as isstumiau per 2. Tai del to, jog nepaklausiau, truputi plysau... per greit isstumiau.. nu bet nieko sukabino ten tas kelias siules, plysimai viduj. Ir 2017 01 10 03.04 val i pasauli atkeliavo musu Fausta Greta

labai miela mergyte

Jausmas yra neapsakomas, neaprasomas ir tt
Tiesa daktarei neskmbinau, nes sumasciau, kad jau ner kada. Ir siaip kazkaip ta priemusi daktare man pasirode tokia maloni, tai net nepatogu but buve sakyt jai, kad kvieciu kita. Nu tipo galvoju, tai kaip tai daktarei jaustis.
Gimdyklos buvo beveik visos pilnos, matesi, kad zavalas

Pirma pagimdziau as, nu ir po to viena po kitos, girdejosi.
Palata mokama gavau tik kita diena, ir tai ne pacia geriausia, skyrius pilnut pilnutelis.