Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 11, 17:27)
Nu as zinok budavo pabusdavau nakti nuo tokio reziancio skausmo, pjaunancio pilvo apacioj sone, toj vietoj panasiai kur kiausides. Bet paguledavau ramiai ir praeidavo 4u.gif

Aciu, biski nuraminai smile.gif
Nes jau vel prisigalvoju, o gal del to, o gal del ano biggrin.gif
Atsakyti
I dalis smile.gif
2017 01 09 diena buvo idomi, nu lyg kazkas ir jautesi kad viskas cia jau cia pat...
Nuo ryto- manikiure, pedikiure sedejau, antakius daziau. Kaip ir priklauso, paskutine gimdymo diena biggrin.gif
Po proceduru nuvariau pasiemiau vaikus. Zabes sokiu mokytoja priejusi sako tyliai man i ausi: tai siandien paskutine diena, sakau nezinau, bet savaite tai tikrai paskutine ;)
Gryzom su panom namo, sakau prigulsiu, pamiegojau, padariau katila maisto, pavalgidynau ir isveziau Zabe i sokius. Gryzau ir vel priguliau.. kazkokie pamaudenimai pakietejimai buvo ir dienos begy, bet nestiprus. 18.30 gryzo chebra, sedom pavalgem visi. Isleidau juos ant liepkalnio. O as pati vel ant sofkes- gulet. Pradejau susirasinet su Tute zindymo klausimais smile.gif ir per ta laika keli stipresni keli silpnesni saremiai buvo, jokio reguliarumo ir jie reti, tai galvoju nu vel cia tie pruosiamieji mane kamuoja. Gryzo chebra is liepkalnio, panos sugule, mes su B ant sofos, nu ir toks vienas geras saremis kai suriete, tai galvoju nu tokiu pruosiamuku nebuna, cia jau panasu i tikra. Tik nervino tai jog nedaznejo ir buvo nereguliarus. Tas tikrai labai klaidino.
Tai ka as zinau galvoju. Gerai sakau B einu dusan jei nerimsta vaziuojam. Duse aprimo... uzsidejau pyzama ir atsiguliau lovon, ir tada kai dejo tooookio stiprumo. Tai tada staigiai skambint mamai ir i ligonine!

II dalis (linksmoji)
Namie laukiant kol atvaziuos mama, dar suglvojau snukeli pasipudruoti, pasidaziau, pasikvepinau. Nu zodziu, vistik iki galo netikejau kad cia jau viskas tikra. Ir beje, juk zinojau, kad i ligonine vaziuot tureciau nedelst butent del to streptokoko. Kad spetu suleisti antibus.
Tai ka gi, sedime priemime 23.30, patikrina kakleli, sako oo 6 cm, keliaujame i gimdykla. Ir juokiasi daktare is manes, jog as dar vis galvoju, kad negimdau biggrin.gif
Gimdykloje buvome 24 val. vaikstau, saremiauju (saremiai pakenciami, visus taisiklyngai iskvepuoju), ant kamuolio sedziu, kazkada atsiguliau, akusere uzdejo tonu ir saremiu matuokli, ir as isgirstu pilve toki POKST- nubega vandenys. Pirma karta man jie nubego patys, ankstesnius gimdymus nuleidinejo. Vandenys nubego 2.30, prie 8-9
Cm. O tada prasidejo linksmiausias pusvalandis, saremiai dazni ir laabai stiprus, uz kokiu 15 min pradejau rekt kad jau gimdau ir noriu stumt. Viskas vyko kosminiu greiciu, nepaklausiau akuseres, bet jau nu negalejau, sake stumsim
Per 3 kart. O as isstumiau per 2. Tai del to, jog nepaklausiau, truputi plysau... per greit isstumiau.. nu bet nieko sukabino ten tas kelias siules, plysimai viduj. Ir 2017 01 10 03.04 val i pasauli atkeliavo musu Fausta Greta smile.gif labai miela mergyte smile.gif
Jausmas yra neapsakomas, neaprasomas ir tt wub.gif wub.gif

Tiesa daktarei neskmbinau, nes sumasciau, kad jau ner kada. Ir siaip kazkaip ta priemusi daktare man pasirode tokia maloni, tai net nepatogu but buve sakyt jai, kad kvieciu kita. Nu tipo galvoju, tai kaip tai daktarei jaustis.

Gimdyklos buvo beveik visos pilnos, matesi, kad zavalas biggrin.gif
Pirma pagimdziau as, nu ir po to viena po kitos, girdejosi.
Palata mokama gavau tik kita diena, ir tai ne pacia geriausia, skyrius pilnut pilnutelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 11 sausio 2017 - 17:21
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 11, 19:14)
I dalis smile.gif
2017 01 09 diena buvo idomi, nu lyg kazkas ir jautesi kad viskas cia jau cia pat...
Nuo ryto- manikiure, pedikiure sedejau, antakius daziau. Kaip ir priklauso, paskutine gimdymo diena biggrin.gif
Po proceduru nuvariau pasiemiau vaikus. Zabes sokiu mokytoja priejusi sako tyliai man i ausi: tai siandien paskutine diena, sakau nezinau, bet savaite tai tikrai paskutine ;)
Gryzom su panom namo, sakau prigulsiu, pamiegojau, padariau katila maisto, pavalgidynau ir isveziau Zabe i sokius. Gryzau ir vel priguliau.. kazkokie pamaudenimai pakietejimai buvo ir dienos begy, bet nestiprus. 18.30 gryzo chebra, sedom pavalgem visi. Isleidau juos ant liepkalnio. O as pati vel ant sofkes- gulet. Pradejau susirasinet su Tute zindymo klausimais smile.gif ir per ta laika keli stipresni keli silpnesni saremiai buvo, jokio reguliarumo ir jie reti, tai galvoju nu vel cia tie pruosiamieji mane kamuoja. Gryzo chebra is liepkalnio, panos sugule, mes su B ant sofos, nu ir toks vienas geras saremis kai suriete, tai galvoju nu tokiu pruosiamuku nebuna, cia jau panasu i tikra. Tik nervino tai jog nedaznejo ir buvo nereguliarus. Tas tikrai labai klaidino.
Tai ka as zinau galvoju. Gerai sakau B einu dusan jei nerimsta vaziuojam. Duse aprimo... uzsidejau pyzama ir atsiguliau lovon, ir tada kai dejo tooookio stiprumo. Tai tada staigiai skambint mamai ir i ligonine!

II dalis (linksmoji)
Namie laukiant kol atvaziuos mama, dar suglvojau snukeli pasipudruoti, pasidaziau, pasikvepinau. Nu zodziu, vistik iki galo netikejau kad cia jau viskas tikra. Ir beje, juk zinojau, kad i ligonine vaziuot tureciau nedelst butent del to streptokoko. Kad spetu suleisti antibus.
Tai ka gi, sedime priemime 23.30, patikrina kakleli, sako oo 6 cm, keliaujame i gimdykla. Ir juokiasi daktare is manes, jog as dar vis galvoju, kad negimdau biggrin.gif
Gimdykloje buvome 24 val. vaikstau, saremiauju (saremiai pakenciami, visus taisiklyngai iskvepuoju), ant kamuolio sedziu, kazkada atsiguliau, akusere uzdejo tonu ir saremiu matuokli, ir as isgirstu pilve toki POKST- nubega vandenys. Pirma karta man jie nubego patys, ankstesnius gimdymus nuleidinejo. Vandenys nubego 2.30, prie 8-9
Cm. O tada prasidejo linksmiausias pusvalandis, saremiai dazni ir laabai stiprus, uz kokiu 15 min pradejau rekt kad jau gimdau ir noriu stumt. Viskas vyko kosminiu greiciu, nepaklausiau akuseres, bet jau nu negalejau, sake stumsim
Per 3 kart. O as isstumiau per 2. Tai del to, jog nepaklausiau, truputi plysau... per greit isstumiau.. nu bet nieko sukabino ten tas kelias siules, plysimai viduj. Ir 2017 01 10 03.04 val i pasauli atkeliavo musu Fausta Greta  smile.gif labai miela mergyte smile.gif
Jausmas yra neapsakomas, neaprasomas ir tt  wub.gif  wub.gif

Tiesa daktarei neskmbinau, nes sumasciau, kad jau ner kada. Ir siaip kazkaip ta priemusi daktare man pasirode tokia maloni, tai net nepatogu but buve sakyt jai, kad kvieciu kita. Nu tipo galvoju, tai kaip tai daktarei jaustis.

Gimdyklos buvo beveik visos pilnos, matesi, kad zavalas biggrin.gif
Pirma pagimdziau as, nu ir po to viena po kitos, girdejosi.
Palata mokama gavau tik kita diena, ir tai ne pacia geriausia, skyrius pilnut pilnutelis.

wub.gif
Atsakyti
Žaliaskare - užtenka blush2.gif dar šian nuogalių pasversiu.

Anikutei, kaip ir kitom žindymo specem reik medalį kabint! Net aš, su plokščiais savo speneliais galiu maitint! Ir be antspenio! Ir su nugraužtais speneliais!

Tiesa, ta patronė šian man sakė ojjjj kaip gerai yra antspeniai, vaikui valgyt lengva, bla bla bla. Aš patylėjau. Nu ar verta tokiom ką nors sakyt, kai riužavas lupdažis gerą centimetrą virš lupų zonos užlipęs? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 11, 17:42)
Žaliaskare - užtenka blush2.gif  dar šian nuogalių pasversiu.

Anikutei, kaip ir kitom žindymo specem reik medalį kabint! Net aš, su plokščiais savo speneliais galiu maitint! Ir be antspenio! Ir su nugraužtais speneliais!

Tiesa, ta patronė šian man sakė ojjjj kaip gerai yra antspeniai, vaikui valgyt lengva, bla bla bla. Aš patylėjau. Nu ar verta tokiom ką nors sakyt, kai riužavas lupdažis gerą centimetrą virš lupų zonos užlipęs? doh.gif biggrin.gif

Koks vardas tos patrones? Neatsimenu, kokia pas mus buvo, bet normsli atrode ir nesamoniu neprisnekejo g.gif
Kada i poliklinika eisit?
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 11, 13:50)
Man atrodo kad 400-500g tai per mėn normalu priaugti svorio , kam su mišiniais tą skrandį tusyt .
Va drauge dieną papas o prieš naktį misinuka duoda tai per mėn 1400g tai sakyk tai normalu !?  Mišinį duoda ale tipo alkanas vaikas prabunda ale tiek pieno neturi ji , bet netikiu , čia gera paslaugą sau iš miegoti visą naktį , o dar tik mėnuo nesuprantu aš jos bet ir nesikisu nacert ... Man čia nesąmonė yra duot bleeee mišinį kad naktį ismiegot ir dar tiek priaugti svorio per mėn niu nežinau aš gal ne Prisimenu ar ką kiek turi priaugti !?
Papildyta:

Ir aš norėčiau  smile.gif

Hmmm man rodos 1kg 200g
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 11, 17:49)
Koks vardas tos patrones? Neatsimenu, kokia pas mus buvo, bet normsli atrode ir nesamoniu neprisnekejo g.gif
Kada i poliklinika eisit?

Žinok nepaklausiau, bet tokia pagyvenus, daug prisidažius. Į polikliniką kitą ketvirtadienį, ryte. O jūs kada eisit? Tiesa, ar galiu dar porą dienų svarstykles paturėt? Dėl šventos ramybės smile.gif
Atsakyti
Siandien mano viduriniajam 6 bigsmile.gif Irgi labai grazia data gime, daug vienetuku ax.gif
Isvaziavo i boulinga svesti vyrai mus su Kotryna namie paliko. Taip keista, pirmas vaiko gimtadienis, kurusme nedalyvauju. Bet nesvesti del to, kad sese gime irgi negalejom smile.gif

O siandien leliuku nenusimato pas mus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurcyte: 11 sausio 2017 - 18:22
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 11, 20:10)
Hmmm man rodos 1kg 200g

Pažiūrėjau pagal sunu rasiausi biggrin.gif 4sav mėnuo 5.300g 60cm,
2men.6.100g 65cm
, 3men l. 6700g67cm
, 4men 7100g 69cm. Ir ne siūlė jokio misinuko , gyd.o augom kaip ant mielių visad gyd sakydavo mes dideli Oi dideli ,iš didžiausių esam ale .

Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 11, 20:21)
Siandien mano viduriniajam 6  bigsmile.gif Irgi labai grazia data gime, daug vienetuku  ax.gif
Isvaziavo i boulinga svesti vyrai mus su Kotryna namie paliko. Taip keista, pirmas vaiko gimtadienis, kurusme nedalyvauju. Bet nesvesti del to, kad sese gime irgi negalejom  smile.gif

wub.gif su tortadieniu tavo sūnelį wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
Va galit pasiskaityti apie svorį gal nurimsite mergos
http://www.vaikams.l...gti-svorio.html

Mes ne po 1kg priaugdavom , bet matote po kiek ... Ir tikrai sakydavo normalei , nei per mažai nei misinuka kyšį siūlę. Gyd. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 11, 18:19)
Žinok nepaklausiau, bet tokia pagyvenus, daug prisidažius. Į polikliniką kitą ketvirtadienį, ryte. O jūs kada eisit? Tiesa, ar galiu dar porą dienų svarstykles paturėt? Dėl šventos ramybės smile.gif

Mes buvom 2sav pirma karta, o dabar 26d eisim menesio apziurai ir skiepui.

Paturek tada iki savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti

Siandien mano viduriniajam 6 bigsmile.gifIrgi labai grazia data gime, daug vienetuku ax.gif
Isvaziavo i boulinga svesti vyrai mus su Kotryna namie paliko. Taip keista, pirmas vaiko gimtadienis, kurusme nedalyvauju. Bet nesvesti del to, kad sese gime irgi negalejom smile.gif

Sveikinimai suneliui!!!!!!🎉🎂

Ziu ziu gera istorija, o svarbiausia kokia pabaiga  :wub: 

Atsakyti

Paziurejau uh data arteja: penktadienis, 13d. Pilnatis 🌑

Atsakyti