Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Indrosele @ 2017 01 11, 23:01)
Mane tai toks azartas ima. Siandien po apziuros taip ir nenustojo pilvo maust, o dabar skausmingi saremiukai uzeina. Tai dazniau, tai reciau, bet uzeina. Atgime viltis, kaip noreciau siandien!!!!!!!!
Ir visai kazkaip nebijau, labiau bijau to, kas gali kudikiui atsitikti, bet taip, kad skausmo bijociau, tai ne. Nu skauda skauda, bet zmogaus kunas taip jau sutvarkyta, kad pats kovoja. Jei skausmo per daug prarandi samone biggrin.gif

bigsmile.gif gal jau šią naktį turėsim leliuka wub.gif

Aš nebijau gymdymo ax.gif

Prigeriau vendens su citrina , dar greifrukto pavalgiau niu blyn gal atleis tuos tynimus jai imesciau foto bloga kai kurioms pasidarytų kaip baisiai atrodau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(tetavioleta @ 2017 01 11, 22:09)
Ir aš bijau, žiauriai. Ir įtariu, kad vėl teks be epidūro. Ir nenoriu, kad šiurkščiai su manimi kalbėtu daktaras, aną kartą grubus pasitaikė. Na, kai svetimas žmogus tujina ir leidžia sau šiurkščiau kalbėti, tai ne ne, ne mano nervams verysad.gif

O kdl be epiduro? ir kodel nesitarei tada, jei bijai kad gyd vel toks paklius.. nebutu ramiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 11, 23:03)
biggrin.gif  biggrin.gif nu tikrai per Panorama parodytu..  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif amber subine nuoga varo per ligonine visa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jojo.. nelauksiu tikrai.. 20min nelaukt? pirmas saremis ir varyt?  unsure.gif
Papildyta:

blink.gif nu cia driokstelejai.. ko tais neguodzia..  biggrin.gif a gal tu palauk penktadienio 13 pilnaties  bigsmile.gif smagu turetu but  biggrin.gif
Papildyta:

Bet tu 666666666666666ta jau gimdai.. aik tu sau.. cia tau kaip gerai nusiperstu turetu but  biggrin.gif

Sąrėmiai jai prasidėtų jo mmm gal niu dviejų ir raut niu gal trijų , o jai vandenys tai rauk iškart i ligonine tikrai pabegsi be gymdydama biggrin.gif
O jai rimtai jai bijai skausmo ir varyk nėra ko čia kankintis jai taip bijai . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 11, 22:12)
Sąrėmiai jai prasidėtų jo mmm gal niu dviejų ir raut niu gal trijų , o jai vandenys tai rauk iškart i ligonine tikrai pabegsi be gymdydama  biggrin.gif
O jai rimtai jai bijai skausmo ir varyk nėra ko čia kankintis jai taip bijai .  mirksiukas.gif

Nu reiks su akusere sita niuansa aptart.. nes ji man siulo kuo ilgiau but namie.. nu... matysim kaip cia bus. O gal igausiu stebuklingu galiu ir patapsiu atspari skausmu kaip Halkas koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetavioleta @ 2017 01 11, 23:09)
Ir aš bijau, žiauriai. Ir įtariu, kad vėl teks be epidūro. Ir nenoriu, kad šiurkščiai su manimi kalbėtu daktaras, aną kartą grubus pasitaikė. Na, kai svetimas žmogus tujina ir leidžia sau šiurkščiau kalbėti, tai ne ne, ne mano nervams verysad.gif
Vaje, kaip smagu, temaudžia tik, suprantu, kaip nekantru, tenepradingtsa ta šio vakaro viltis smile.gif

Aš tai pasakyciau, kad su tavimi žąsų neganiau kad tujintumeisi ir čia grubiai kalbėt su manimi ...
Bleeee nervina tokie gyd Juk nėščia ,gymdyve niu reik to švelnumo tos šypsenos kad viskas gerai ...
Nežinau kokia nuotaika bebūtų , kokia pavargusi ar ... Net po nelaimės grįžus į darbą aš sypsojausi ...
Negali tokio darbo dirbti niu kam dirbti .
Gydytojai,sesutės .... Turi būt švelnios ,geros , rūpestingos o ne burbėti bleeee
Atsakyti
Nu nepatinka mano kukulio akutė unsure.gif ji patinus, vokas toks išpurtęs, gaila vaiko negaliu verysad.gif ryt skambinsiuos gyd., gal ką patars, o tai nei kiek negerėja...

Užsispyrus - man kažkaip nebūna taip kad išsipūstų papuliai, o mazgiui dar reik šiek tiek pasidarbuot, kad pasiimtų pienuką, tai reik džiaugtis, kad tau dar ir nulašint reik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 11 sausio 2017 - 21:16
QUOTE(amberr. @ 2017 01 11, 23:13)
Nu reiks su akusere sita niuansa aptart.. nes ji man siulo kuo ilgiau but namie.. nu... matysim kaip cia bus. O gal igausiu stebuklingu galiu ir patapsiu atspari skausmu kaip Halkas koks  biggrin.gif

Halkas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 11, 23:16)
Nu nepatinka mano kukulio akutė  unsure.gif ji patinus, vokas toks išpurtęs, gaila vaiko negaliu verysad.gif ryt skambinsiuos gyd., gal ką patars, o tai nei kiek negerėja...

Užsispyrus - man kažkaip nebūna taip kad išsipūstų papuliai, o mazgiui dar reik šiek tiek pasidarbuot, kad pasiimtų pienuką, tai reik džiaugtis, kad tau dar ir nulašint reik...

Pasiskambink bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 11, 20:28)
Kaip šiandien tempia pilvo apačią ir duria kaklelį... Nepamenu ar taip buvo kada. Nu vos pašliaužiu. Ginė tik užuojautą pareiškė, bet sako džiaukis, visa tai savo darbus padaro. Bet aš jau jaučiuosi nebe šiaip banginis, o banginis sausumoje....

Man irgi tempia pilvo apacia ir kieteja labai, vos pajudu. Rytoj butinai reik pas gine nueit, nes man po tos tempos viskas itartina atrodo ax.gif
Atsakyti
Amber, truputį paguosiu mirksiukas.gif aš irgi esu jautri skausmui, pvz. užtiškus lašeliui karšto aliejaus ant riešo sugebėjau nualpt blink.gif o, bet, tačiau visus tris gimdymus ištvėriau didvyriškai, be jokio rėkimo, spiegimo, ir pan., visiškai nieko, tiesiog susikoncentravau į kvėpavimą ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 11, 22:48)
Amber, truputį paguosiu  mirksiukas.gif aš irgi esu jautri skausmui, pvz. užtiškus lašeliui karšto aliejaus ant riešo sugebėjau nualpt  blink.gif o, bet, tačiau visus tris gimdymus ištvėriau didvyriškai, be jokio rėkimo, spiegimo, ir pan., visiškai nieko, tiesiog susikoncentravau į kvėpavimą ir viskas....

Rimtai?!? blink.gif nu tu maladec.. blink.gif o kvepavima, tai ar letai ir giliai ar trumpai ir ritmingai? unsure.gif nu.. tavo patirtis biski guodzia biggrin.gif nors is tikro.. as zn save. Streso akimirka as galiu priesingai lb susitvardyt.. buvo tokiu atveju, kur.. stebejaus savim.. bet matyt nuo adrenalino taip suveike.. bet poto.. jau parejo tsknt su visais salutinaiais poveikaiis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 11, 22:18)

new_russian.gif flirt.gif
Atsakyti
Nerijabel, čia tai bent, nuo užtryškusio aliejaus apalpti? smile.gif TAip, tikiu, yra žmonių kurie moka koncentruoti mintis, medituoti, atitrūkti nuo realybės šiek tiek, bet yra tokių kaip aš - koncentruojuosi tik į čia ir dabar, net vaikas nerūpėjo gimdant, jokių galvyčių liesti man nereikia, kad tik greičiau tas košmaras baigtųsi unsure.gif

Nesitariu, VGN vėl gimdysiu - viskas ten kaip ir ok. Be to atvirai su gydytoja pasikalbėjau (lankausi konsultaciniam), kad netikslinga tartis. Tikiu, kad visi kvalifikuoti. Ir geriau, kai žmogus pailsėjęs dirba, numatytu laiku. Ir neužtruks tas mano gimdymas. Bet va tokio jautrumo, žmogiškumo pritrūko (tikrai ne profesionalumo) - tikiu, kitoms tas ir netrukdo, gal net sutampa laukai. Bet man stačiokiškumas netiko, nepratus aš bendrauti taip niekur, netenka būti tarp tokių žmonių. Ypač kai atsiduodi jau pasitikėdama į rankas profesionalo. O rėkti kai natūraliai norisi, ką padarysi? visos gi skirtingos esam.

Amberr, be epidūro - nes sakys, kad per vėlu, trečias bus gimdymas, su antru nespėjau.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 11, 21:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dar tik zydru seseliu truksta..
MERGOS.. kosmaras.. eina **.. nuvariau tonus matuot ir trecias kartas nemelavo.. isgirdau GIMDANCIA.. va je zau.. matytumet kokiu sprintu nuvariau i gala koridoriaus.. ciut batu nepameciau.. eina namas.. kaip man miegot dabar reikes  cray.gif  cry.gif

biggrin.gif pratinkis mirksiukas.gif juk ne mirštančią pamatei biggrin.gif
Atsakyti