Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Skaidre @ 2017 01 12, 18:40)
Aciu pasisakiusioms del gultuko. Siandien susiduriau su situacija, kai vienas verke ir nenorejo but vienas, o kitai reikejo paduot pusrycius, susukuot galva ir pan. Ech, @dabar bus daug situaciju panasiu.cia man bus issukis.jau vakar verke, kad neskiriu demesio  verysad.gif
The Sparkle, jei negali, tai gal ir neprievartauk saves, palepinsi vyra po gimdymo.Anyta nepadeda?

O kiek skirtumas tarp vaikų ?
Atsakyti
Užsispyrus, man tempa 5 dienos vakare irgi buvo užkilus iki 39,5, šaltis krėtė nežmoniškas, išgėriau 1 paracetamolį, susimaukšlinau krūvą megztinių ir "išėjau miegot" su karalaite, man viskas buvo nuo krūtinės...
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 12, 18:50)
jap jap as irgi pradzioje svarsciau padeveta pirkt...nu kaineles...arba uz 70 eu visas nudremztas....tai atradau pas Azuolo bendradienes mama (Vaida) Mazyliuose jog pardavineja...dar oapildoma nuolaidele padare man...ir vo 105 eu naujut naujutelis  smile.gif
Papildyta:

Dabar labai svarbu skysciai!!!
Zindai ir plius esi po cp.

Pasisekė su pirkiniu thumbup.gif aš jau kiek laiko žiūriu na dėvėtus niu kosmosas ne kaina .
Šiandien diržą nusipirkau po gimdymo tą chicco jis naujas su pakuotę net 29.99€ du kaina bet , pardavė už 10€ nes neprireikė per skelbiu.Lt vakar radau . O kita mazyliuose už dėvėta 20€ norėjo , niu kainas užsikemša šakės kaip blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 12, 19:02)
Nenervuok Tu su tokia maisto pasiula, nes tuoj as pati pas Tave atvarysiu lotuliukas.gif

O kaip darai vistienos file su suriu?  bigsmile.gif

Atlek už teks čia visoms smile.gif
Paprastai Žinok su kiaušiniu ir miltais apvalioju, apkepų ir sūrį dedu , grybų nebe turiu tai padažas paprastas morka,svogūnas, miltai vos vos ir pienas ,druska ,pipirai ...
Vaikui patinka ant kotletu užpilu kerta ausys raitos biggrin.gif
Pas mus kai po truputį kariasi šaldytuve žiurkė darau ką turiu iš ko turiu biggrin.gif
Bet jau reiks i parduotuve raut savaitgalį , aš retas svečias parduotuveje mėnesiui apsiperku ir ramu , jai ne dviems pieno ir duonos tik nu einam ar vyrą issiunciu . Niu ir jai kažko skanaus norisi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 12, 19:05)
Sveikos merginos, matau daug praleidau  smile.gif mes antrą parą labai sunkią apturėjom kai labai pilvuką skaudėjo, tai blioviau ir aš iš paskos mazgei. Bet jau ramiau dabar. Valgom, svorio biški netekom, gelta atsirado dar, tai net nežinau kada paleis mus. Šiaip viskas ok, papus nukramtė jau, bet stengiamės iš paskutiniųjų, kad viskas būtų gerai :-)
Tik tinginukė ji, papą paėmus tuoj migdosi, tai judinam, kad tik pavalgytų gerai.
Tėtis tik šiandien pirmą kartą pats paėmė į rankas, lb bijo biggrin.gif jam belaikant atpylė biški, tai išsigando ir rėkia "Dianaaa, ką daryt, ką daryt, greit paimk ją" biggrin.gif supanikavo. Pampį ir bijo keist. Nu tikiuosi išmoksim biggrin.gif
Tokius vyrus leliukai sutvarko  biggrin.gif

Oi sutvarko greitai dar pora dienų ir bus meistras pampiu biggrin.gif

Kaip tavo savijauta? Ar pasibaige tas kraujavimas tavo smarkus ?
Papildyta:
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 12, 19:10)
Aš kažkaip galvoju jei namie sėdėčiau, tai tuoj prisigalvočiau skauda ten, skauda šen.. Darbe laiko tam nėra, išsižergi ant kėdės ir darai ką reik.biggrin.gif
Pabuvau porą d namie kai anyta buvo, tai nebuvo vietos kurios atrodo neskaudėtų, guli ir skaičiuoji 'aha, skauda papus.. O! Po papais irgi!.. Hm.. Klubus skauda.. Aaai, nugara!' Nu vienu žodžiu iš proto ėjau:D 4u.gif
Nebėr anytos, jergau, galvojau šokinėt ant lovos pradėsiu.. Vėl tvarka mano! 4u.gif  ax.gif
Dėl gultuko.. Žiū beveik visos bb dairotės.. O pas mane Stokke.. Tikiuosi patogus bus..

Parodyk koks !? Gal ne kosmosą kainuoja kaip BB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 12, 17:05)
Sveikos merginos, matau daug praleidau  smile.gif mes antrą parą labai sunkią apturėjom kai labai pilvuką skaudėjo, tai blioviau ir aš iš paskos mazgei. Bet jau ramiau dabar. Valgom, svorio biški netekom, gelta atsirado dar, tai net nežinau kada paleis mus. Šiaip viskas ok, papus nukramtė jau, bet stengiamės iš paskutiniųjų, kad viskas būtų gerai :-)
Tik tinginukė ji, papą paėmus tuoj migdosi, tai judinam, kad tik pavalgytų gerai.
Tėtis tik šiandien pirmą kartą pats paėmė į rankas, lb bijo biggrin.gif jam belaikant atpylė biški, tai išsigando ir rėkia "Dianaaa, ką daryt, ką daryt, greit paimk ją" biggrin.gif supanikavo. Pampį ir bijo keist. Nu tikiuosi išmoksim biggrin.gif
Tokius vyrus leliukai sutvarko  biggrin.gif

lotuliukas.gif Man atrodo kad turint dukras vyrai kažkaip pasikeičia hmm.gif tai mažiukė inkubatoriuje dėl geltos? kaip tu?
Tauskute pas tave visas restoranas bigsmile.gif nu pavarai moterie bis.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvaciute: 12 sausio 2017 - 17:35
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 12, 17:24)
Pasisekė su pirkiniu thumbup.gif aš jau kiek laiko žiūriu na dėvėtus niu kosmosas ne kaina .
Šiandien diržą nusipirkau po gimdymo tą chicco jis naujas su pakuotę net 29.99€ du kaina bet , pardavė už 10€ nes neprireikė per skelbiu.Lt vakar radau . O kita mazyliuose už dėvėta 20€ norėjo , niu kainas užsikemša šakės kaip  blink.gif
Papildyta:

Atlek už teks čia visoms  smile.gif
Paprastai Žinok su kiaušiniu ir miltais apvalioju, apkepų ir sūrį dedu , grybų nebe turiu tai padažas paprastas morka,svogūnas, miltai vos vos ir pienas ,druska ,pipirai ...
Vaikui patinka ant kotletu užpilu kerta ausys raitos  biggrin.gif
Pas mus kai po truputį kariasi šaldytuve žiurkė darau ką turiu iš ko turiu  biggrin.gif
Bet jau reiks i parduotuve raut savaitgalį , aš retas svečias parduotuveje mėnesiui apsiperku ir ramu , jai ne dviems pieno ir duonos tik nu einam ar vyrą issiunciu . Niu ir jai kažko skanaus norisi  biggrin.gif
Papildyta:

Oi sutvarko greitai dar pora dienų ir bus meistras pampiu  biggrin.gif

Kaip tavo savijauta? Ar pasibaige tas kraujavimas tavo smarkus ?

Jo, šiandien pirma diena kai ramiau, jau patalus kasnakt keitė prieš tai, nes nors ir su pampersu ir palutė yra, bet iškruvindavau vis. Arba atsistojus tik pyst ir bala. Nu bet lyg nieko jau. Tai jaučiu hemoglobinas bus -40 biggrin.gif tai silpnai jaučiuosi, atsistojus galva sukasi. Nu bet nieko, buvau tokioj įdomioj psichologinėj būsenoj porą dienų, net tel išjungiau, nervino visi su savo sveikinimais, nieko matyt nenorėjau. Mama prašymų nelankyti ligoninėj nepaisė, atsitempė giminių dar, tėtis tik nėjo, nes serga. Kaskart mazgei verkiant ir aš blioviau. Tai kai gyvatė buvau.
Bet db jau kažkaip viskas ok, jau gyvenimo šviesa yra, purpsi šalia. Negaliu rankų atplėšt ir nebučiuot, mama sako negerai, pripras biggrin.gif nu bet negaliu kitaip, tai pešamės su vyru abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 12, 19:35)
Jo, šiandien pirma diena kai ramiau, jau patalus kasnakt keitė prieš tai, nes nors ir su pampersu ir palutė yra, bet iškruvindavau vis. Arba atsistojus tik pyst ir bala. Nu bet lyg nieko jau. Tai jaučiu hemoglobinas bus -40 biggrin.gif tai silpnai jaučiuosi, atsistojus galva sukasi. Nu bet nieko, buvau tokioj įdomioj psichologinėj būsenoj porą dienų, net tel išjungiau, nervino visi su savo sveikinimais, nieko matyt nenorėjau. Mama prašymų nelankyti ligoninėj nepaisė, atsitempė giminių dar, tėtis tik nėjo, nes serga. Kaskart mazgei verkiant ir aš blioviau. Tai kai gyvatė buvau.
Bet db jau kažkaip viskas ok, jau gyvenimo šviesa yra, purpsi šalia. Negaliu rankų atplėšt ir nebučiuot, mama sako negerai, pripras biggrin.gif nu bet negaliu kitaip, tai pešamės su vyru abu biggrin.gif

Oi tas pripras žudo mane , o kada gy nešioti myluoti kai 18metu bus biggrin.gif aš nesiojau , mylavau , bučiavau , buvo rankinukas bet tai Juk laikina , kaip reke ,klyke ... smile.gif Tusai festivaliai būdavo biggrin.gif

Tu Gerk vitaminus elevit ar geležį ką gerei nėštumo metu pora mėn reikia už tat ir silpna nes daug kraujo pavare . Ne juokauk pradėk gerti geležį . mirksiukas.gif

Kuo vardu mazge !? Aš ne pamenu ax.gif ar ne rasei ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 19:27)
lotuliukas.gif Man atrodo kad turint dukras vyrai kažkaip pasikeičia hmm.gif tai mažiukė inkubatoriuje dėl geltos?  kaip tu?
Tauskute pas tave visas restoranas  bigsmile.gif  nu pavarai moterie bis.gif  bis.gif

Tai kad greit ir suvalgom Žinok , vyras i darbą dedasi pietūs , sriuba dvi dienos tik iš būna ... Ir ne mažai gaminu kiekius bet kur tau sūnus 2-3kotletus vidutinius su valgo , vyras 2 ,aš du , pietums vyrui ir žiūrėk Ryt tik vaikui pietums lieka ir tau Va visas 1kg mėsos su maltos biggrin.gif eina pas mus maistas konkrečiai biggrin.gif

Ką dabar pavalgė sūnus tai kokia 20h prašys košės su arbata biggrin.gif

Kol buvau pas ginė niu kiek 20min vyras nu vežė tai sakė vyras sūnus vardino kokias košės valgys grįžęs namo , kokia arbata gers... biggrin.gif su maistu bėdų ne buvo nuo gimimo . Kaip Va su broliu bus ...
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 12, 17:35)

Nu kaip nemyluoti to mažo žmogiuko? wub.gif vis norisi gi bučiuoti, priglausti. Mano dičkis užmigo šalia tai vis bučiuoju ir bučiuoju wub.gif O vyras visad kartu? Visiems sakau jokių į ligoninę, bet jau kažin ar išeis taip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvaciute: 12 sausio 2017 - 17:57
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 12, 17:48)
Oi tas pripras žudo mane , o kada gy nešioti myluoti kai 18metu bus  biggrin.gif  aš nesiojau , mylavau , bučiavau , buvo rankinukas bet tai Juk laikina , kaip reke ,klyke ...  smile.gif  Tusai festivaliai būdavo  biggrin.gif

Tu Gerk vitaminus elevit ar geležį ką gerei nėštumo metu pora mėn reikia už tat ir silpna nes daug kraujo pavare . Ne juokauk pradėk gerti geležį . mirksiukas.gif

Kuo vardu mazge !? Aš ne pamenu  ax.gif  ar ne rasei  ax.gif

Vilmantė mazgė wub.gif
Geriu vitaminus jau, nes baisu būtų kitaip biggrin.gif

Aš ir taip manau. Kai pilve lb spardydavosi, vyrui rankas uždėjus nurimdavo, tai ir db pas tėtį iškart nurimsta, šypsosi. Saugu jai ten.
O jau mimikos! Atrodo galėtum žiūrėt kiaurą parą wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 12, 17:57)
Nu kaip nemyluoti to mažo žmogiuko?  wub.gif  vis norisi gi bučiuoti, priglausti. Mano dičkis užmigo šalia tai vis bučiuoju ir bučiuoju  wub.gif O vyras visad kartu? Visiems sakau jokių į ligoninę, bet jau kažin ar išeis taip doh.gif

Ryte atvaro apie 9-10 ir taip būna iki vakaro. Suskydo visai vyrukas, ir myluoja, čiučiuoja wub.gif graudinuos net matydama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 12, 20:00)
Vilmantė mazgė  wub.gif 
Geriu vitaminus jau, nes baisu būtų kitaip biggrin.gif

Aš ir taip manau. Kai pilve lb spardydavosi, vyrui rankas uždėjus nurimdavo, tai ir db pas tėtį iškart nurimsta, šypsosi. Saugu jai ten.
O jau mimikos! Atrodo galėtum žiūrėt kiaurą parą  wub.gif
Papildyta:

Ryte atvaro apie 9-10 ir taip būna iki vakaro. Suskydo visai vyrukas, ir myluoja, čiučiuoja  wub.gif  graudinuos net matydama  mirksiukas.gif

Tiksliai , buvau pamiršus Žinok galvojau galvojau kieno gy Vilmantė , o gy čia tavo wub.gif gražus vardas wub.gif

Oi kaip miela wub.gif ah tie vyrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 12, 17:25)
Pas mus kai po truputį kariasi šaldytuve žiurkė darau ką turiu iš ko turiu  biggrin.gif
Bet jau reiks i parduotuve raut savaitgalį , aš retas svečias parduotuveje mėnesiui apsiperku ir ramu , jai ne dviems pieno ir duonos tik nu einam ar vyrą issiunciu . Niu ir jai kažko skanaus norisi  biggrin.gif

Man zinok jau gaila laiko i maisto parde varyti. Karta per savaite Barbora uzsakau. Ir patogu, ir isleidziam maziau.

Grajauskiki, glausk tik savo maze, jei norisi. mirksiukas.gif Miela, kai teciai susileidzia nuo leliuku wub.gif

Ar kas nors gavot pakvietima i FB grupe? Tyla is Ragainos, mazu gimdo bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 12, 18:23)
Man zinok jau gaila laiko i maisto parde varyti. Karta per savaite Barbora uzsakau. Ir patogu, ir isleidziam maziau.

Grajauskiki, glausk tik savo maze, jei norisi.  mirksiukas.gif Miela, kai teciai susileidzia nuo leliuku  wub.gif

Ar kas nors gavot pakvietima i FB grupe? Tyla is Ragainos, mazu gimdo  bigsmile.gif g.gif

Maistą aš stengiuosi truputį daugiau paruošti kad rytojui liktų. Bet ne tokiais vistiek kiekiais kaip Tauskute.
Negavau ax.gif
Vyras guodžiasi bendradarbiui kad ryt 13, penktadienis, ir dar pilnatis lotuliukas.gif oj kai jų pasiklausai, tai atrodo jie nestuke.gif jie gimdo lotuliukas.gif sunku jiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 12, 18:23)

Grajauskiki, glausk tik savo maze, jei norisi.  mirksiukas.gif Miela, kai teciai susileidzia nuo leliuku  wub.gif

Ar kas nors gavot pakvietima i FB grupe? Tyla is Ragainos, mazu gimdo  bigsmile.gif g.gif

Glaudžiu, glaudžiu, neišeina kitaip wub.gif
Atsakyti