Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Buvusioji, yra piliarožių, kurios pirmais metais žydi. Veislė Majorette.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tusiu Buvusioji du zuikiakrūmius,bet jau dekoratyvinius,ne miškinius.
Kaip IK,sako ežiuolės kitokių spalvų sunkiai po žiemos atsigauna.Dabar tikiu,matysime kurios atžels.Bet ko gero ne visos jau. ax.gif
Piliarožės mano pernai numirė,bet pasėjo tiek vaikų.Irgi nežinau kurios spalvos pasisėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai normalu. Piliarožės juk dvimetės. Pirmais metais išaugina skrotelę, kitais žydi. O paskui dažniausiai numiršta. Vaikai bus visokiausių spalvų. Jei buvo pilnavidurės, gali likti pusiau pilnavidurės.

Susidaiginau agurkus ir nebežinau, kaip juos pasodinti. Lyja, šalta, šlapia.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Ar labai užtvinę šiaurėje gyvenančios?Per tv rodė,baisu.
Atsakyti
Tuoj pas mus užtvins, matau, galingą debesį atneša,
Šiandien paprikos lauke sutūpė. Ir agurkai, moliūgai.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 05 21, 06:11)
Labas rytas.
Ar labai užtvinę šiaurėje gyvenančios?Per tv rodė,baisu.

Aš šiaurės vakarai turbūt esu, tai prilijo daug ax.gif Žemę naujoj vietoj ruošiam bulvėms, o ten toks molis, sunkiai sugeria vandenį, per ilgesnį laiką tik pradžiūna. Nu bet šiandien vagas padarėm, gal greičiau pradžius. Kur smėlio žemė. tai jau puikiausiai viską sodint galima 4u.gif
Aš kokius 7 gal agurkus (neprisimenu) vazonėliuose turiu, bet jau pradėjo gelst, trūksta maisto. Reiktų sodint, bet lauke, man atrodo, dar šalta jiems. Nors alyvos jau žydi bigsmile.gif , kaip ir laikas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
La,susisodinau atrodo viska biggrin.gif IK,dekui ,piliaroziu nusipirkau,pasejau wub.gif Sugedo traktoriukas ir mazoji zoliapjove.Jeigu per savaitgali neparves detaliu,apaugsim iki ausu.Kadangi abu ne is didziuju zmoniu,galim pasiklyst biggrin.gif Pradedu kovot su kregzdem,jau taikosi i terasa ,virs duru.Neturit tokios problemos?
Papildyta:
La,susisodinau atrodo viska biggrin.gif IK,dekui ,piliaroziu nusipirkau,pasejau wub.gif Sugedo traktoriukas ir mazoji zoliapjove.Jeigu per savaitgali neparves detaliu,apaugsim iki ausu.Kadangi abu ne is didziuju zmoniu,galim pasiklyst biggrin.gif Pradedu kovot su kregzdem,jau taikosi i terasa ,virs duru.Neturit tokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2025 05 22, 07:43)

Sutapimas ar ne?Mūsų traktoriukas irgi pagedo,pusę sklypo nepjauta,gerai,kad jau ne pirmą kartą,kažkiek buvo apipjauta.MB bandė vakar krapštytis,raminu,nuvešime pirmadienį meistrams,jei ką.Kažkas su varikliu,dūmyja netraukia.
Pas mus kregždės į ūkinį vis taiko.Kai negyvenome įsigudrindavo sulysti per išdaužtą langą,tai perėdavo.Dabar jau neleidžiame,bet taiko vis prasmukti per duris.
Pas mane dar geriau didelės varnos apsigyveno.Pašėriau su kiaušiniais nuo velykų,tai dabar kur sudedu maistą katinams,šįryt žiūriu per langą ateina dvi.Bet kokios didelės.Čia gal jau krankliai,ne varnos?
Atsakyti
Labas rytas.
MB nuramino,kad žvakės kaltos.Bandysime pirmadienį nusipirkti žvakes.
Kaip gerai,kad vakar paravėjau,pila nuo ryto.
Atsakyti
Labas rytas.Mes irgi gavom lietaus,bet graziai,be ledeku biggrin.gif Varysiu pasiimt zoliapjoves,traktoriukui detales sendien parvyksta.Tures MB ka veikt.
Atsakyti