Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Lyžuka @ 2025 05 12, 07:44)
pas mane nzn kazkoks keistas tas citrinis vynvytis...žydi vaisiu nulis , išpjoviau vel atžele smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi atželia.Vakar dar pažiūrėjau ant vieno yra žiedukai.Matysime. mirksiukas.gif

Kaip išsirstyti zuikiakrūmį?Vakar taip apsidžiaugiau vienas tai ruošiasi žydėti geltonai,kaip gamtoje tradiciškai,kitas krauna žiedelius bordinius.Bandžiau iš miško pasisodinti,ne miško žemė,neužsikabino.Pas mus girioje yra vietų kaip gražiai jie auga pušyne. wub.gif Aš kartais vėlinėms prisiskinu.Norėtųsi pasidauginti,tik,kd dar neįmano misija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi grazu tie zuikiakrūmiai smile.gif iš miško irgi neprisikabino, matyt nei zeme nei aplinka ne ta...pirktiniai irgi ne tai nutariau daugiau pinigų nepakasinėt smile.gif
Atsakyti
Ingrida, nenoriu aš tų vijoklių. Neturiu ant ko vynioti.
Šiandien pradėjau sodinti visus pirkinius į lauką. Kiek galiu šiltnamyje dusinti. O sausa lauke, net žvanga.
Atsakyti
Labas rytas.
Su vyniojimais man irgi problemos.Na bet kol kas dar dėlioju visko.
Šią savaitę jau turi atsiūsti vynuoges,jau perdavė kurjeriui.Va ten bus problemų kaip susodinti į šiltnamį.Kol mažos dar dar,bet jei pradės augti? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Trys vynuogės latviškos,viena iš Šveicarijos kilųsi.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, pas tave tuoj bus džiunglės.
Palijo vakar šiek tiek, apie 10 mm. Matau, kad debesiokas sukasi , gal dar gausime.
Reikėtų eiti gėlės išsodinti, bet šlapia, šalta.
Atsakyti
Labas rytas.
Tai va sėdžiu ir galvoju,gal kokių pušaičių pasisodinti šalia rododendrų?Pirma rododendrus pasodinau,paskui galvoju,ką šalia jų? biggrin.gif biggrin.gif
Pas mane gėlės dar vargsta vazonuose šiltnamyje.Vakar dar iš mokvežos salvijų nusipirkau,vienos nušąlo.O kiek pridygo iš sėklų,laukia savo eilės. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, jei sodinsi, tai tik ne kalnines. Jų šaknys paviršinės, apvalgo rododendrus. Yra gražių juodųjų pušų, man labai patinka visokios koloninės jų formos.
Parsivežiau iš Mokvežos dar dvi rožes. Tik susiruošiau sodinti, lyti pradėjo. Tai jau patinginiausiu šiandien.
O tavo rytiniame paveiksliuke gal kosmėjos DI paturbintos. Neįsivaizduoju tokių storų vešlių.
Atsakyti
Labas rytas.
Gražu tos juodos pušys,bet kainos,kainos............ ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas smile.gif Gal orai pageres?Palijo ir pas mus,o tai vejas smeli puste biggrin.gif Ingrida matau zuikiakrumiu nori...aisku jeigu is misko sunkiai kabinas,kaip ir kadagiai miskiniai.Pas mus nedidelis miskas netolies,tai taip priauge zuikiakrumiu(mes zaliukais vadinam),kad pereit negalima.Ten miska atsodino,tai gal pries savaite juos iskapojo,tai dabar dar labiau suzels.As labai noriu eziuoliu,pernai ivairiu turejau,dygsta tik keletas,paparasta tik graziai krumijasPiliarozes irgi,tik paprasta atzele unsure.gif
Atsakyti