Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pas mus kregždės taikosi saugykloje perėti. Jei girdžiu, kad MB šūkauja kaip laukinis ir šuo skalydamas skuodžia link saugyklos - reiškia, kregždės vėl susikraustė. Aiškinu, tegul ten peri pakraigėje, visokias muses ir uodus išgaudys. Bet parazitės dergia ant konteinerių, ant grindų.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Gal per naktį prisiperėjo uodų. Kur bežengiu - spiečiai.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
sveikos ir čia smile.gif

i traktoriuku tema nepatikesit bet mano irgi praeitą savaite tokia spyruokle atlužo biggrin.gif, bet aciu die atveže nauja ir idejo ant rytojaus smile.gif...zodziu kazkoks tecnikos streikas prieš žoles pjovimą biggrin.gif
Atsakyti
Labas,kaip graziai lyja pas mus mirksiukas.gif IK,tu pas mus augalu daktaras.Bendrai klausimas,salei biggrin.gif Uzpuole cesnakus (daugiau vasarinius)kazkokios kirmeliukes juodos.Pas man dar nera,bet pas kaimyne blink.gif Apsidraudziant,o ka daryt,kaip gelbet cesnakus? Dabar linksmiau-stirna prie sodybos vedziojasi stirniuka,nu tikrai tik pora dienu wub.gif o maziukas ,is paseliu tik ausytes kyso,pavargsta greit,,stovi stovi mama,laukia,kol tas pakyla,kartais per toli nuejus sugrizta atgal.Grazu stebet
Atsakyti
Buvusioji, o kur bazuojasi tos kirmėlytės ? Ant lapų , palei žemę ar aplamai šaknis graužia ?

Šiandien gal penkias valandas pjoviau žolę su rinktuvu. Man gėlynų mulčiavimui nepakeičiama.

Bliamba, pas mane darosi kokia tai bagadelnia.( taip mano gimtame lenkų krašte vadinasi senukų prieglauda). Atvežė žentas šunį nukaršinti, dukra nori katę. Sūnėnas nori vaiką atsiųsti perauklėjimui. biggrin.gif Ir visi pinasi po kojomis.
Atsakyti
IK,linksmai cia pas tave.Bazuojas kirmeliukai ant lapu
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o pas mane katė kačiukus3 atsivede irgi pasipildymas toks netiketas gavosi smile.gif
Atsakyti