Žollia, tai vasaros palydos jums buvo liuksiškos
Tai Ingrida, turbūt iš miško nebeišlendi?

Pilnas feisbukas baravykų, surinktų Panevėžio apylinkėse

O pas mus net musmirių nėra, ką ten apie rimtesnį grybą begalvosi. sausa.Dabar smarkiai niaukstosi, reikia lietaus, tegul tik lyja.Kai derlius po stogu, šiaudai parvežti, jau noriu, kad lytų.Reikia braškių pasisodinti, šiltnamių neturiu kuo laistyti...Morkas tenka sriubai su kastuvų eit išsikasti, išrauti nėra šansų

Tuo pačiu parašysiu apie savo apsirikimą ir atradimą.Pavasarį prisipirkau morkų sėklų, kai reikėjo sėt, plėšiu pakelius ir beriu į sėjimo aparatą.Žiūriu vienam pakelyje morkos ne palaidos , o juostelėje.Keikiu pati save, kad senatvė, žiopla esu, nematau, ką nusiperku, o dar parašyta, kad tos morkos trumpos, iki 10 cm.Na kur gi aš jas tokias mažas dėsiu

, bet,jei nusipirkau, tai reikia pasėti.Žemės turiu, padariau vagelę, paguldžiau tą juostą 4metrų.Nu ir augo, nuravėjau kaip ir kitas morkas.Kai pasibaigė morkos šiltnamyje, nuėjau patikrint vagose.Aišku vėl buvo sausa, tų standartinių nėjo išrauti, o tos trumposios man padarė staigmeną-koookios gražios, storos, ir taip patogu išrauti!!!!!
Dabar jau jų nebėra, pasibaigė, bet kaip aš jom džiaugiausi nemoku apsakyti.Kitamet pirksiu bent 2 pakelius vasaros valgymui, nes mano molyje joms labai patinka.Veislė ARON, hibridas

O dabar pakasu su kastuvu, 3 morkos gražios, o kitos smulkesnės, galėtų augti, bet jau pajudintos, tad suvalgo triušiai
Lyžuka