o gal kas feisbuko nuorodą galit įmesti kur tais dideliais česnakais prekiauja. MB sesė nesugeba susirasti, o aš iš vis su feisbuku nedraugauju

Žollia, Ingridos MB pasakys savo pastebėjimus, aš galiu pasidalinti savais, nes 10 metų važinėjau citroenu C5, liepos mėnesį pardaviau ir vėl pirkau...citroeną C5 Turėjom daug mašinų per savo gyvenimą: opel, ford, reno, pežo, mazda, michubichi, volvo... Ir tik vienintelę mašiną aš kartojau! Tai citroenas C5. Jau apie tai, kad ji labai komfortiška, patogi, minkšta, talpi-nereikia nė sakyti, nes gal visuose forumuose atsiliepimus paskaitei
bet tai, kad per 10 metų ji man ribotai gedo, palyginti su kitomis turėtomis mašinomis-irgi faktas, o atstumai mūsų dideli buvo, asmeniškai pati per 10 metų pravažiavau 115000 km, vadinasi, kas mėnesį po 1000km. Ir kad tempėm priekabą-namuką į Italiją pora kartų, o namukas svėrė 1200kg-irgi šį bei tą reiškia.
Pagrindines bėdas turėjau tris(neskaitant stabdžių kolonėlių ir padangų, tepalų keitimo): automatinės greičių dėžės remontas(2000lt), hidraulikos remontas(800lt), vairo kolonėlės remontas(300 eurų). Remontai atlikti Vilniuje, tad kainos gali būti ir vilnietiškos, plius, Tanagroje. Viskas. Per 10 metų neturėjau problemos su citroenu, o važinėjau daug ir patogiai. Nupirko citroeną man labai greit: ryte įdėjau skelbimą, vakare jau mašinos nebeturėjau Tada su vyru apvažinėjom salonus, apžiūrėjom bent kelias mašinas(Subaru, Opel Vivaro-šitų buvom dar nebandę) ir vėl nusipirkom Citroeną C5, tik jaunesnį
Atvažiuosiu į meetą su juo, galėsite apžiūrėti