Senai parsiradom . Dėkui IK už šiltą priėmimą

. Bet svogūnų laukas tai man nepatiko

Jei jame reiktų svogūnus rinkt greit neviltis apimtų ... nei galo nei pabaigos

Pažiūrėti gražu
O jau pyragų gražumas, o jau skonis

Suvalgiau metų pyragų norma ...
Grįžom Kaunan kitu keliu . Apžiūrėjom Čičinsko piliakalnį , ir lėkėm namo pro Krekenavą . Tai tiek apsemtų šiltnamių , malkinių ar ištisų sodybų nesu mačiusi ... ir Nevėžis kaip Neris

Ir pievose ežerai kaip Suomijoj

Kažkur pagalvojau , kad Nevėžis platus - o ten tik apsemtos ganyklos ... Baisu .
SP dėl įdarytų pipirų . Aš auginu RED SCHERY veislės čiliukus . Marinuoju su medumi
Receptas tik nededu cukraus į marinatą, pilnai užtenka medaus . Kai užsimanau įdarytų pipiriukų atsidarau stiklainį , marinatą išpilu , o į pipirų vidų prikemšu sūrio . Orginaliame recepte įdarui maišomas sviestas ir gorgonzolos sūris . Bet Lietuvoj jo nebūna, o jei ir būna tai kainos nesvietiškos ir dar apkartęs atvežamas . Naudoju mišinį - sviestas, minkštas sūris , pelėsinis sūris . Sutrinu viską ir nukirpus stripresnio maišelio kampą prikemšu paprikytes . Įdarytas sudedu į aliejų, įmetu kelias skilteles česnako , ir gali stovėti tam aliejuje ilgai, jei nepaliksi matomoj vietoj

Gaminti vargo nemažai , bet ... Na ne pietus gamini - kartais pasilepinimui prie vyno, per šventes ir ttt
PS galima kimšimui naudoti ir paprastą tepamą sūrį ... Bet man gaila mano vargo ir darbo
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 09 24, 21:14)
Koks geras oras šiandien atlaidams buvo

Niu, sodybietės, pas ką vėliava iškeliavo?
Pas SP su palapinėm , maudandukais

Bo sakė baseinėlis bus