Ačiū už sveikinimus, kviečiu prie stalo.

Bangele, vos tik kokios bėdos žemės ūkyje, pas mane korespondentų keli išsirikiuoja. Kiti juos siunčia trijų raidžių adresu. Na, o man reikia šiek tiek nemokamos reklamos, truputį piaro. Be to, kas mane pažįstate gyvai, žinote, kad esu plepalas. Kai filmuoja ar kalbina, prikalbu ko reikia ar ar net per daug. Gerai, kad 80 procentų iškarpo.

Be to, jei labai jau reikia, padarome veiksmo. Visi televizininkai labai pageidauja ne statiškų kalbančių galvų, o kokio tai judėjimo, darbo, technikos. Vis kai atvažiuoja korespondentas iš rytinio "gaidžio" , pirmiausia užrašo foninį triukšmą rūšiavimo linijos, o tada einame kavos gerti ir kalbėtis. Vėliau vienas takelis rašomas ant kito ir gaunasi reportažas.

Visi tie padejavimai leidžia ženkliai sukelti prekių kainą ir įnešti nors kažkiek panikos didmenininkams. Va, kad ir šiandien, sulaukiau trijų gundančių pasiūlymų dėl išankstinių sutarčių. Ko nebuvo jau gal 10 metų. Tai galiu riesti kaip povas uodegą ir ramiu balsu makaronus kabinti, mol , taip taip, tragiška, daržovių neužteks....Bet... Jeigu sutarsime gera kaina, gal kaip jums ką nors rezervuosiu.... Žodžiu, bla bla bla, svarbu neleisti atitokti...