Sveiki,
ir aš jau senokai nebeturiu nei mokinukų , nei studentų.Anūkais jų tėvai rūpinasi, aš nematau ir galvos neskauda.Bet šiemet prasidės trisdešimt pirmi metai kai aš dirbu mokykloje, taip kad gyvenu nuo rugsėjo pirmosios iki rugsėjo pirmosios kasmet ir taip metus skaičiuoju
Bulves šeštadienį nusikasėm, bado nebus, daaaug prisikasėm, grambuoliai graužė kiek norėjo, bet ir mums liko.Tik išvaizda nekokia.Bet kiaulėms išvaizda gal nelabai, o mums užteks ir gražių
Žollia, grybuose dar nebuvau, bet jau vienas kitas grybautojas randa.Aš vengiu į mišką eiti, kad kokio maro neparsineščiau.Palynoja beveik kasdien, o žemė sausa, dulka, nelabai tie grybai ir auga dar

Bet , kai pradės baravykai dygti, kad kibirais visi neš, mausiu į mišką ir aš
Paaugo ir arbūzai ir melionai.Pradžioje turėjau pasisėjusi 4 melionų daigus, bet po IK strapsnio žurnale "namie ir sode" pasisėjau gal dar kokį 12, jau vėlokai buvo, beveik į lauką išsodinimo laikas.Bet tie mažieji derliaus davė daugiau, nei ankstyvieji.Laaaabai patiko.Anūkai atvažiavę džiaugėsi, kad pas močiutę kaip Afrikoje, yra ir arbūzų, ir melionų, ir vynuogių

Ir privalgė ir namo išsivežė, ir bulves padėjo kasti

Arbūzų sodinau 20 daigų, kelis vytulys sudžiovino, bet paaugo nemažai , užteko ir dar yra