Na, užpustytos sėdite ? Buvusioji, pas tave sniego daug, ania?

Labas rytas.
Labukas, užpustė visas?
Jau seniai tokia graži žiema buvo
Nešalta, kaip ir žadėjau.
Va tik nenuspėjau su krituliais, sakiau, kad sniego daug nebus-klydau. Manimi visiškai pasitikėti negalima
Žalioj stotelėj prisipirkau įvairių augalų augimo stimuliatorių, aktyvatorių. Nei daug, nei mažai-už 45 eurus
FB vieni ėmė durninti, kad čia netiesa, kad čia tik akių dūmimas, kiti atvirkščiai, girti, kad tai vertingi preparatai. Iš Kaimo, kokia Tavo nuomonė?

Žalioj stotelėj prisipirkau įvairių augalų augimo stimuliatorių, aktyvatorių. Nei daug, nei mažai-už 45 eurus

SP, jei ten giberalinai, auksinai ir kiti hormonai, tai tikrai padeda. Ypač įšaknijant daigiukus. Tik reikia juos ilgai nelaikyti ir būtinai tamsoje. Jeigu tai šaknų augimo stimuliatoriai su fosforu, na iš kokių dumblių ar amino rūgštys, tai gal kiek mažiau. Bet persodinant vis geriau negu nieko. Pvz lenkai daigams visada naudoja Black Jack . Gal panašiai parašiau, jo lyg tai mačiau kažkurioje firmoje ir pas mus.
SP, ar ne per vėlu klaust, kai prekės jau namie
Aš rožes kai šaknydinau, tai merkiau į AUGINK ŠAKNIS miltukus. Labai gerai įsišaknijo.
Oras koksss
Sniego, saulutė ir mažas minusiukas

Oras koksss

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 15, 12:58)
SP, jei ten giberalinai, auksinai ir kiti hormonai, tai tikrai padeda. Ypač įšaknijant daigiukus. Tik reikia juos ilgai nelaikyti ir būtinai tamsoje. Jeigu tai šaknų augimo stimuliatoriai su fosforu, na iš kokių dumblių ar amino rūgštys, tai gal kiek mažiau. Bet persodinant vis geriau negu nieko. Pvz lenkai daigams visada naudoja Black Jack . Gal panašiai parašiau, jo lyg tai mačiau kažkurioje firmoje ir pas mus.
Taip, vienas iš pirkinių yra ir Black Jack

Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2019 01 15, 13:49)
SP, ar ne per vėlu klaust, kai prekės jau namie
Aš rožes kai šaknydinau, tai merkiau į AUGINK ŠAKNIS miltukus. Labai gerai įsišaknijo.
Oras koksss
Sniego, saulutė ir mažas minusiukas

Oras koksss

Tai kad man jų nepakaks

Buvusioji, pamesk man sniego, tuo pačiu ir grybų. Paskutinius džiovintus baravykus dvejų metų senumo sunaudojau kūčioms.
SP , cytokininas gerai didina šaknų masę, kaip Džekas. Tik cytokininas verčia ir stybti augalus, todėl reikia nesusimauti su apšvietimu.
Kiek žiūrinėjau Džeką, tai lyg tai tikrai šaknys užima visą paletės tūrį sausakimšai, palyginus su kontrole.
Dar viena firma labai visur kiša su amino rūgštimis visokius papildus augalams, kartu ir augimui stimuliuoti. Man jų privelka nachaliavu , kad išbandyčiau. Tai aš patyliukais išbandau ant gėlių, vis palaistydama.
Šitos tai nepasakyčiau , kad stebuklas. O pilu tai negailėdama.

SP , cytokininas gerai didina šaknų masę, kaip Džekas. Tik cytokininas verčia ir stybti augalus, todėl reikia nesusimauti su apšvietimu.
Kiek žiūrinėjau Džeką, tai lyg tai tikrai šaknys užima visą paletės tūrį sausakimšai, palyginus su kontrole.
Dar viena firma labai visur kiša su amino rūgštimis visokius papildus augalams, kartu ir augimui stimuliuoti. Man jų privelka nachaliavu , kad išbandyčiau. Tai aš patyliukais išbandau ant gėlių, vis palaistydama.

Labas rytas.
QUOTE(buvusioji @ 2019 01 16, 08:12)
Rytas!!!!!Sniego dar uzmete vakare
IK galetum atlekt su kokiu savivarciu,parsivestum sniego,o grybu duociau,dzukas dzukui... 

O kad tau, kaip susimoviau. Šiandien kaip tik MB išvažiavęs buvo į Dzūkiją su reikalais. Ne su savivarčiu, bet bagažinė pakankamai talpi, būtų pas tave grybų pasikrovęs.

Šiaip tai sniego ir patys turime.

Beje, pas mus buvo nerealiai graži diena. Su saule, nedideliu sniego gurgždesiu po kojomis ir be vėjo. Pasijutau kaip pavasarį.
O jau dienos ilgėja. Prieš Kalėdas darbus pabaigdavome jau sutemus. O šiandien apie 5 dar spėjau iki miesto davažiuoti su šviesa.