Ko nepasiutau iš piktumo Pavakaryje pradėjo formuotis debesiokas Ukmergės pusėje. O į mano pusę nė krust. Taip stovėjo ir lijo. Man teko tik vaivorykštė.

Nepergyvenk vyras išlaikys. Čia juodas jumoras, bet iš patirties, nes aš jau tą perėjau. Neįsivaizduoju kaip mano dejones vyras iškenčia. Šiaip darbų tai daug būtų, bet norisi, kad mokslai ne veltui nueitų, ir gal jau mokytis pardavėja dirbti per vėlu ir sveikatos visą dieną išsėdėti.....
Vienu žodžiu važiuosim abi į užsienį žiemai porai mėnesiu, vasarą Lietuvoje daržiukyje.
Ech vis dėlto mes tarybiniai žmonės nemokam be darbų, nemokam prasčiausia džiaugtis. Aš irgi kai mokiausi svajojau į kaimą važiuosiu dirbsiu pagal specialybę, bet... pasikeitė laikai teko papildomus mokslus baigti, paskui vis dėlto į kaimą patekau, tad direktorė pasiūlė mokytoja dirbti, jai trūko žmonių, vėl mokslai, uždarė vieną mokyklą, paskui kitą.....
Dabar dirbu pagal specialybę -namuose triušius auginu ir bitininkauti padedu. Bet vis maža. norisi kada išvažiuoti pakeliauti, kokį nereikalingą menkniekį nusipirkti ar hobiui papildomų pinigų išleisti.
Jei atvirai tai į mokyklą nesinori grįžti. Buvo vienas pasiūlymas, bet prie Vilniaus apie 80 km nuo namų.Vyras atkalbėjo, sako daugiau pravažinėsi kuro ir mašinos remontui išleisi nei uždirbsi, o pervargusi būsi kiekvieną dieną.
O šiaip darbo birža man nieko nesiūlo, pati nebent ką truputį susirandu ir viskas.
Nėra kuo džiaugtis. Dabar sėdžiu Kaune, bet ir čia viskas pro šalį praėjo. MB grasinasi jei dar vieną savaite nelis tai šiemet daržų nebus. Na bulvių ir viskas. Tai nors prie namų pasisėsiu po mažą galiuką būtiniausių daržovių vasarai. Dar vakar žiūrėjau prognozę, tai rodė visą savaitgalį ateinantį stiprų lietų, o dabar tik po 2 val per diena lengvas lietus arba lietus ir viskas. \Jei kam įdomu aš žiūriu pas norvegų tinklapyje : https://www.yr.no/place/Lithuania/ Čia reikia įvesti savi miestą ir parodys daugiau nei savaitės orų prognozę