QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 13, 22:48)
Pikta iki negaliu. Graudė griaudė, o debesis nuėjo kita Pnv puse. Dabar užėjęs kažkoks siaurutis, a la lynoja. Nieko gero iš jo nebus.
Nepyk IK.MEs gavom vakar lietaus turbūt už visą pavasarį, magaryčių dar ir ledukų dadėjo

Žiauriai per daug, visas mano daržas tapo jūra.Iš vandens bekyšojo tik augalų viršūnėlės.Per naktį vanduo susigėrė, nežinau ar agurkams tokios maudynės patiko.Dar šį vakarą tarpuvagiu praeiti neįmanoma, smenga kojos.Pastebėjau, kad kur augalai pasėti buvo į lygią dirvą, morkos, burokai, tai tais tarpuvagiais galima eiti, bet , kur buvo vagos padarytos, tai tarpuvagiai smenga.Svogūnų laiškų šiandien negalėjau nusiskinti, nedaėjau, teko žieminių svogūnų laiškus naudot.Susišienauti spėjom, užvakar parsivežėm paskutinį šieną, o kas presavo vakar ir nebespėjo parsivežti, tai net nežinau, ką su tom kitkom dabar reiks daryt.Ne tik kad pylė iš viršaus, net ir pačios kitkos iki pusės vandenyje gulėjo

Šiandien po pietų net saulė pasirodė, ir dabar 25 jau šilumos, o ryte 18 buvo.Nepernešu karščių, tai tie 18 man buvo pats tas.Suguldė bulves, svogūnus, bulvės atsistojo per naktį, svogūnai ne, tai jie man jau nebeaugs?Užvakar vakarą, po šienapjūtės pabaigtuvių , važiavom į Plinkšių ežerą maudytis, vakar maudėmės savo kieme, lietuje, nes viščiukai su višta ir visu gardeliu, irgi atsidūrė jūroj, tai per lietų teko juos surinkti iš vandens, broilerius jau tokius po 3 ir daugiau kg, nes dalį jau paskerdėm po vieną per lietų sunešėm į tvartą, šlapius šlaputėlius,( kaip kad plikinant iš vandens kaip ištrauki

).Jie išsigando nemokėjo patys eiti vandens taku.Taip kad geriau tokio lietaus ir nenorėti