Mes raugintų kopūstų suvalgom daug. Dviese virš 20 litrų . Labai skanu įpjaustai porą ( ar svogūna ) , avokadą ir geru alyvuogių aliejumi užpili ( turiu kas parveža tikro, graikų ūkininkų ) . Salotos per 2 minutes ... Kam per aštru galima į tarkuoti virto burokėlio . Irgi skanu
Aš tikriausiai dinozauras, bet jokių ten šaldytų ir gamintų produktų neperku . Žemaičių blynų ar cepelinų nesu pirkusi niekada, koldūnus prieš kokį 10 metų gal kažkada vaikams , užsiprašė fritiūrinėj išvirti . Ir picą šaldyta prieš 10 metų esu pirkusi . Nei pagamintu salotų, nei pagaminto maisto ... Na vienas pirkinys buvo per pastaruosius kokius 5 metus : kepta karka Norfoje . Skani , tikrai gera , bet gal mano gaminta skanesnė

Aš net faršo niekada neperku , visada pati mėsą malu .
PS žemaičių blynai man aplamai nevalgomas dalykas . Pati esu tik kelis kartus gaminus . Bet malta permalta , perkepta . Vaikai buvo užsiprašę .
Dėl skubėjimo ir nespėjimo pasigaminti - visada turiu šaldytuve kiaušinių , šaldiklyje daržovių ... Daržovinė kiaušinienė tikrai neužima laiko daugiau negu pirktų koldūnų virimas . PS pirktų koldūnų pati negaliu valgyti nuo studijų laikų - kai barake virdavo tarybinius šaldytus visas aukštas smirdėdavo. Dėl greito gaminimo : visada galima išsivirti spagečių , padaryti padažą iš sūrio ir naminio kepčiupo ir tt. Esu žiauri planuotoja , pas mane nebūna namie bado

Kavinėse geriau negalvoti ką valgai , ir neišsikalinėti iš padavėjų

PS niekada neimu jokių maltų , perdirbtų produktų . Man yra labai geri 2 patiekalai - salotos su kepta šilta lašiša ar steikas su daržovėm. Ten nieko neprikiši , jokių bulvių košių , miltinių ( aš vadinu mazgočių ) padažų ir tt