Labas rytas,
SP iš namų dirbi ? Mano įmonių mažmena negalima, bet pristatymas prekių vyksta. Kiek ilgai nežinau ... Kiekviena diena gali būti paskutinė.
Žolia, netikėk žurnalistais. Tik daktarais ir mokslininkais ... Nėra vaistų. Skiepai bus po 3-4 metų. Persirgsim visi, karantinas tam , kad tą laikotarpį ištempti - kad nebūtų kaip Italijoje, vienas kvėpavimo aparatas , o 7 seni žmonės. Jauni lengvai , vyresni ar jauni su papildomomis ligomis ( diabetas, kraujo spaudimas, oknologija, autoimuninės ir tt ) sunkiai , arba mirtinai ... Rizika 60+ metų. Saugokit savo tėvus !!!!
Riksmas ir pyktis ant sergančių man nesuprantama, kaip pykti ant lietaus, gamta taip tvarkosi ...
IK - dar pagalvojau , kad Tau tai dabar labai gerai ... Visi perka kaip išprotėję. Daržovių skyriai tuštoki .Man rodos prekybos tinklai su malonumu paimtų visas daržoves. Lenkija tai priverta, turginiams visai. PS akmenis gali rinkti

Renginys ne daugiau 100 žmonių lauke
Būkit sveikos ir saugokit savo artimus , ypač tėvus. Kaune tai pilnos parduotuvės pensininkų, nesisaugo o paskui valdžia bus kalta.