Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Su Šv. Velykom

Ir su margučiais, su šv. Velykom,
Ir su pirmais pavasario žiedais!
Palaiminto prisikėlimo ryto,
Gyvenimo su džiaugsmo spinduliais!

 

  92927262_512405082970287_440240693799655

Atsakyti
Laba, su švente.

Auda, o jau zuikučiai kokio grožio wub.gif
Atsakyti

Kažkada buvo užėjusi manija vėlimui, vienas tai toks kaip aš pavalgęs, kitas kaip vyras....... :)

Geros Velykos buvo visi trys pasinešėm per miškus ir laukus 21500 žingsnelių padariau. 6 valandas, dasikalėm juodai, net šuo grįžęs iš būdos nebelenda :) Sakau, kam nuostolis virusai, o kam nauda. Pas uošvienę dukros neatvažiuoja tai kiaušiniai visi man, net tris pyragus kepiau, o šiaip tai kukliai kiaušiniai ir bebrienos zuikis.  :good:​ 

Atsakyti
Auda šaunuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes nuvažiavom iki kaimo pasikepėm šašlyko pavalgėm ir grįžom . Išvžiuojant nestabdė, gryžtant pakalausė kur važiuojam , pasakė MB griežtu tonu , kad namo... Popierių neprašė, nors turėjom visus .
Mano Velykos kiap visada... Vaikas parvažiavo , dukra jau senokai namie . Mes pagl viską ne rizikos grupėje, nei vaistų ( blokatorių ) nei ligų .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na mes nerizikavome .norėjo dukra atvažiuoti su pusženčiu,pabūti kol tas keitėsi padangas.Aš būčiau buvųsi labai laiminga,bet ji apsigalvojo,sako gal geriau pakentėkime. ax.gif Tai vakar per skype pasidarėme konferencija,kai kas atsikėlė jau po miego,skirtumas diena-naktis,bet pasibuvome kaip prie stalo,kad būtų prisikalbėjome,.prisijuokėme. mirksiukas.gif
Auda,pavydžiu visomis spalvomis,neturiu tokios kompanijos per miškus praeiti,vienai kažkaip liūdna. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 balandžio 2020 - 08:05

Klausau Engelbert'o atsiverčiu forumą,  o čia gražiausios pastelinės spalvos, nuostabus paveikslėlis tokiam apsiniaukusiam rytui. Kažkaip šiandien ant romantikos pasinešiau :)

Geros dienos visiems  :mirksiukas:​ 

Mūsų nuolatinė palydovė

 

92746217_513106686233460_546192284676469

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 13 balandžio 2020 - 08:40
Labas rytas,

Mano dukra juokauja, žmonėms karantinas prasidėjo, šunims baigėsi biggrin.gif
Šeštadienį atidarėm kepsnių sezoną sodyboje. Vakar nudažėm kiaušius, dukra keksą iškepė, mamai nunešėm prie durų padėjom, nes ji pati kiaušinių nedažė. Viena, patingėjo. Paskui dar su MB ir dukra paridrnom kiaušinius, nelaužėm tradicijų. Pradžioj šeimyna vaipėsi, tingėjo žaist, o paskui taip smagiai prisijuokėm wub.gif
Iš sodybos grįžtant labai dokumentus tikrino, klausinėjo.

Vyresnėlės kaimynystėje moteris balkone dainavo, mini koncertą surengė. Gal matėt kur internete, visam pasauly plinta dainavimas ir grojimas balkonuose, kad smagiau būtu karantinuotis.
Atsakyti
Auda į belgų panaši tavoji?Vaikų neturėjo?
Aš tai vakar ant Bocellio,pasinešiau,pradžioje internetu klausiausi per 15 minučių kaip dainavo Milano tuščioje katedroje,paskui internetu,o galiausiai Jazų koncertą per tv pabaigiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Auda, visai taviškė ciucė kaip mūsų buvusi Striksė. Dabar tik jos palikuonį Bosą turime. Bet ir tas jau senis, aptuko, tingi bėgioti. Kartais dukra išsiveda pabėgioti, nueina kelis kilometrus, o paskui atgal jau tingi.

mes namie vakar pramiegojome. Aš detektyvą perskaičiau. Šiandien jau darbuojamės. Sūnus su pusženčiu šiltnamiui duris meistrauja, aš gėlynus rakinėju.
Atsakyti
lyja yahoo.gif Daug ne,bet nors dulkes sutrauks
Atsakyti
Buvusioji, pas mus po pietų jau dešimt kartų snigo, ir krušos pabėrė.Dabar beliko du laipsniai šilumos, tarpe tarp snigimų susiboginom pomidorus į namus.Šalčio lyg nežadėjo, bet ir dieną nieko neįšilo šiltnamis, tad nerizikavau.
Palengva pavasariniai darbai įsibėgėja.Šeštadienį pasėjom miežiu hektarą,žirnių pabandėm 20 arų pasėti.Gal paaugs sėklai, o gal žalius pašarui sunaudosim, žemę kažkiek pagerins. Šiandien apsalietravom žieminius kviečius.Taip kad beliko bulvės laukuose ir viskas apie namus.Mūsų sodyba 34 arai, bet ariamos gal kokie 15 arų tik.Ir turi sutilpti visos daržovės pašariniai burokai ir dar bulvių kažkiek. Nes nevažiuosi 3 km į laukus bulvių pasikasti pietums.Manasis jau ruošiasi kokį vakarą nukultivuoti, padaryti vagas, kur reikia, o toliau jau mano darbas ax.gif Dar liko ganyklas pasitręšti, bet pas mus dar nežaliuoja, sausa, tai dar kažkiek palauksim.Tręšiam be technikos,neturim, vonelė vyrui ant kaklo, aš tik trąšas atnešu.Bet ir plotai mūsų maži, gal kokie 2 ha, bet pirmamečių netręšim, tai tik gal pora maišiukų tereiks išbarstyti.Tokie mes ir ūkininkai, iš viso teturim 4,5 ha žemės biggrin.gif .Buvo laikai, kai dar tiek pat nuomodavomės.
Velykas sutikom su mažosiomis kartu.Vyriausiosios daržą per mesendžerį apžiūrėjom, Vengrijoje dabar jau obelys žydi!, kaulavaisiai jau nužydėjo, šilta, apie 20 šilumos, gražu, o naktim šalnos.Gal biški manoji vėluoja, bet dabar tik sėja.Sūnaus šeima irgi vieni sutiko,septintam aukšte o planas buvo pas mus parvažiuoti.Gaila, planai susijaukė
Atsakyti
Geriau jau toks lietus nenervuotų. Nukrenta keli lašai ir vėl vėjas pusto dulkes.
Nors palyginti šilta buvo, kapsčiausi visą dieną lauke. Vis į šiltnamį įbėgdama, kai debesiukas užplaukdavo.

Pas mane prie sandėlio atokaitoje persikas žydi visu gražumu. O prie namų vos vos sprogsta. Vyras liepė nakčiai apvynioti agroplėvele, bet pagalvojau, kad dar blogiau padarysiu, paryčiais šaltis užsilaikys. Manau ir taip gerai bus. Per dieną sandėlio siena įkaista, kad vos ranką išlaikyti, naktį šilumą atiduoda.

O mes bulves pilnu tempu sodiname. Na, gal ne pilnu tempu, bet knisame po truputį. Jau 5 ha pakišome po žeme.

Bangele, gal lietaus palaukti su tręšimais ?
Nervuoja toks pavasaris. Kviečiai jau antra savaitė negali pradygti, vos vos snapelius kiša. Svogūnai dar kovą pasėti, irgi tik kad išsprogę, o iki dygimo toli.
Atsakyti