Mano rūgštynės išdygo, bet buvo apdengtos agroplėvele.Bet ne plačialapės, kažkoks negirdėtas pavadinimas buvo.Anksčiau visada savo rūgštynių turėdavau, bet užpernai nuėdė vabaliukai, nors ir plėvele dengiau-blizgėjo vabaliukais rūgštynės, kaip smaragdų pribarstytos.Negi purkši,juk lapai valgomi, tai ėmiau ir išroviau viską.Nes labai gražių rūgštynių augo mokyklos teritorijoje, kur prieš galybę metų buvo bandymų daržas.Ir ten joke vabaliukai jų kažkodėl neėdė.Kadangi mokykla buvo kaip ir mano nuosava teritorija

, tai aš įsidėmėjau vietą kur pievoje jos augo ir skyniau kada tik norėjau.Dabar mokyklą uždarė, tai jau kaip ir ne mano teritorija.Buvau nuvažiavusi, pasiskabiau, bet pasijaučiau kaip vagis

Gaila, žydi tulpės,narcizai, žydrės, lenda daugiametės gėlės, o senieji stiebai tebėra, nes rudenį nuo rugsėjo nebedirbau, ir niekas gėlynų rudeniui neparuošė.Skauda širdį, niekam nieko nebereikia, o gėlytės auga...
Lyg žadėjo lietų, tai aš šiandien nemažai kopūstų prisodinau,palaičiau ir apdengiau agroplėvele. Visokių: ankstyvųjų, kaliaropių, brokolių, žiedinių, briuselinių, vėlyvesnių, kurių jau daigai paaugo. nes kiti daigai sėti tą pačią dieną, bet dar per maži sodinimui.kitų dar dapirkau vėliau.Apsišoviau šiemet, prisipirkau gal 4 gerų veislių kopūstų, o kai pasėjau, tai pasirodo pakelyje po 10 beicuotų sėklų

nu aišku, kad 40 daigų žiemai man neužteks, dar karantinas, tad vietinėje Aibėje dapirkau tai kas buvo iš Nojaus sėklų. O tame pakelyje tai buvo sėklų gal kokie 500.

visam kaimui užtektų.Bet sodinimui dar nepriaugo, gal dar kada palis, arba laistyti teks.
Šiltamius jau irgi apsodinau , liko pupelės ir agurkiniai visi ir daugiagalviai svogūnai laukia savo laiko.Ai dar griežčiai pasėti, kažkada reikės sodinti, bet dabar gal tik pirmas tikrasis lapelis telenda