QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 16, 22:27)
Pas mus virdavo kažkokia šilkinę košę t. Y. Miltai kvietiniai plikyti vandeniu ir pakaitinti... Veu tris kartus

niekaip negalėdavau nuryti
Dar į verdantį vandenį pildavo bulvių tarkius ir vadino tiesiog šutinti tarkiai
Aš čia biškuką anksčiau klausinėjau apie šilkinę košę, bet tada neatsiliepei, kad žinai kas tai

Bet skaičiau, kad verdama kruopų košė ir pabaigoj įpilama tarkių - ji pasidaro tokia blizganti ir slidi ta košė. Todėl ir šilkinė

Ir man patiko

O tokios grynai miltų košės tai ir man veu

O mano pipirnės sėklos jau antri metai dėžutėj guli. aš jų nesėjusi niekad, tai vis pažiūriu į pakelį ir vėl padedu. Nes įsivaizduoju, kad reik daug prisėt, kad PAVALGYT galima būtų. O ant palangių tiek vietos nėr .