
Labas rytas.
Išsisaugojau ateičiai receptą, o tai paskui pamirštu, šiemet ne kokie bazilikai tai irgi tik džiovinu.
Taigi sakiau, gal 6-7 skonių buvo. Su cukrumi dariau anyžinį, citrininį , gvazdikėlinį ir dar tokio nenusakomo kvapo, bet daugiau konditerinio. O daroma paprastai. Imi saują lapų, supjaustai smulkiai ir su blenderiu, o dar geriau lėtaeige sulčiaspaude patvarkai. Paskui pili cukrų ir maišai, kol cukrus būna vos drėgnokas, apsivėlęs tomis sultimis. Pas mane gerai nesusiblenderiavo, tai pilna tų lapų likučių.
Baigėsi medaus sukimas, šventėm. Dabar liko tik žiemai paruošti bites. Galėsiu ramiai grįžti prie daržų ir žvejybos.
Išsisaugojau ateičiai receptą, o tai paskui pamirštu, šiemet ne kokie bazilikai tai irgi tik džiovinu.Aida kaip su medumi reikalai? Pas mane tik palaizyti. Pirmą kartą per 8 savarankiško bitininkavimo metus . Šiemet bitės brangokas hobis.![]()
Baigėsi medaus sukimas, šventėm. Dabar liko tik žiemai paruošti bites. Galėsiu ramiai grįžti prie daržų ir žvejybos.