Sveiki visi, su Naujais Metais.
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 02, 20:35)
Man tai gaila jaunimo.Gražiausi metai,o jie įkalinti.

jo, mano vidurėlė jau greit mėnuo , kaip pasimatyme nebuvo.Draugas iš Skuodo, abu jau nebe jaunikliai,, įstatymų nelaužo, nes kita savivaldybė.Tad telefonu valandomis kalbasi.Skaičiau laikraštyje, atvažiavo jaunimas į Mažeikius iš Akmenės pas kažką, pro postus kažkaip pralindo, tai mieste besivažinėjančius sustabdė, ir baudos po 250 eurų

Ir čia kaip pirmam kartui, pamažinta.O norint tiek uždirbti, pusę mėnesio dirbti reikia.
Sėklų užsipirkti jau ruošiuos, pirksiu šiemet geras, beicuotas, tikriausiai iš Balticseed.Pasimokiau pernai su kopūstais

, atsimenat pernai rašiau, kad iš trijų pakelių 38 daigai išdygo, tai vietinėj pardėj nusipirkau pigių, už 20centų gal kokius 3 gramus, nes daaaaug buvo sėklų pakelyje.Paaugti tai paaugo, galvos pominkštės, bet paaugo.(Briunswic ar kažkaip panašiai vadinosi).Rauginimui gal ir nieko būt buvę, bet laikytis jie visai nesilaikė, šlapiai puvo.Na, šiaip taip jau juos sušėriau, bet po pusę galvos teko išmesti.O tie brangieji laikosi gražiausiai, kaip ką tik nuimti.Tik jų mažai, o ir gaila tokius gražius ožkoms šerti.
Ir morkų norėtųsi gražesnių, kad gerai laikytųsi.Kol kas planuose, kad visko sodinsiu mažiau, mažiau konservuosiu

Kai mano sūnaus šeima neparvažiuoja, tai visai atsargos nemažėja sklepe, šaldikliuose.Ir dar neaišku, kada visi suvaržymai pasibaigs