Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Laba, 

Kaip mano jaunėlė padakytu ,,Uuuuuuu", o intonacijos perteikt negaliu :D . Net su judančiu vaizdu.

Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2021 01 19, 23:57)
<p>Laba,</p><p>SP taviškė augintinė juk kailiniuota. Mano trumpaplaukė, sena, o neseniai pastebėjau, kad prapliko lopinėlis kailiuko, toks retas retas, skūra šviečias. O pėdus lepūnėlei visada šaldavo. Pasiuvau medžiaginius gėlėtus batukus. O juokinga kaip, nu bet bent pavaikšto lauke bent truputį.</p>

Niurzga, aš buvau šoke, pamačiusi, kaip kiti pekinukus kerpa unsure.gif Nukerpa kaip jorkširus, paskui rengia... Ir tik todėl, kad taip šeimininkui patogiau, namie nėra šuns gaurų. O man tragedija tokie lupti šunys: jei šuns veislė yra ilgaplaukiai, tai lai ir lieka ilgaplaukiai, nepatinka-pirkite trumpakailius ar bekailius gyvūnus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dukra kas keli mėnesiai kerpa RASELO TERJERĄ.jAU ir taip trumpakailis dar nukerpa.Gruodį prieš šalčius nukirpo.Ten nekerpa o kažkoks kitoks žodis. bigsmile.gif
Atsakyti
La,sildotes?Priminkit is kur pirkdavot pomidoru seklas? 4u.gif
Atsakyti
Buvusioji, aš veislinių pomidorų sėklų prisipirkau iš pomidorininkių, iš Feisbuko grupės, pernai virš 30 veislių, šiemečiam derliui dar 12 kitokių.Hibridų turiu iš pernai, nereiks pirkti.Skanių patikusių veislių sėklų prisirinkau pati.Šiemet iš Balticseeds parsisiunčiau įvairių kopūstų, morkų,ridikėlių , agurkų.Patinka, kad sėklos beicuotos.Nemažai likę iš pernai dar visokių, tad net karantinui užsitęsus užteks.Žirniai tiks ir iš Nojaus, jų bus vietinėje kaimo parduotuvėje,tikriausiai.Neparsisiunčiau , nes Balticseeds pakuotės po kilogramą.O man daugiausia 50 gr reiktų.
O aš kerpu savo šunį.Mišrūnas, spalvos jokšyro , dydis ir forma takso, o kailis tai bobteilo biggrin.gif Elgiasi, kaip koks sportininkas-tvora ne kliūtis, peršoka, užšoka ant stalo, įšoka į traktoriaus priekabą blink.gif .Trys mėnesiai ir nebesimato akių, plaukai veliasi į koltūnus, o pats vargšas dvakuoja pakritęs nuo karščio.Kai nukerpam tuoj palieka pilnas gyvybės.Gyvena troboj, labai mane saugo, jei aš į kiemą ir jis kartu, jei grįžtu į vidų, ir jis kartu smile.gif Drabužių neturių ir nerengiu.Jei nukirptas šviežiai, tai į lauką trumpam, net jei ir šalta.Kirpimas jam po šiai dienai košmaras, vyras laiko, aš galvą, kojas žirklėm nukerpu, dukra su mašinka nugarą ir šonus.Nukerpam per valandą, bet kartais net antsnukio reikia, bijom, kad neįkąstų.Keturių metų jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 21 sausio 2021 - 19:43

Laba, 

Anksčiau pudeliuką turėjau, vasarą trumpai kirpdavau, žiemai ilgesnį kailiuką palikdavom. Nebenoriu kerpamo šuns. 

SP nesuprantu kai taip iš šunų ,,tyčiojasi", nekerpamą veislę vien dėl savo kaprizų kerpa.

Atsakyti
dekui,bangele smile.gif
Atsakyti
Į pomidorų temą. ax.gif Aš veislinių irgi esu ir dovanų gavusi, ir pirkusi FB pas augintojas. Kelis pakelius esu pirkusi ir iš Mydobro .
Labai mėgstu pomidorus, bet turiu Gerl dėl silpno stemplės rauko. Dabar stengiuosi sodinti kuo saldesnius pomidoriukus auginančias veisles, nes tas refliuksas nuo rūgštesnių pomidorų labai paaštrėja. O nuo tų saldžių kažkaip mažiau rėmuo kankina. Nors gydytojai sako, kad visi pomidorai nerekomenduojami skrandininkams. Visai be pomidorų - niekaip biggrin.gif
Atsakyti
Pomidorų iš veislių auginu tik vynuoginius ir vyšninius. Visa kita - hibridai. Reikalas tame, kad dalį parduodu kavinėms. O ten nereikia visokių čiūdų ir skonių. Pageidautina vienodo dydžio ir kietumo.
Visos sėklos net mano hektarams jau užsakytos, turėtų Lietuvą pasiekti iki kovo. Na, nebent iš Japonijos Sakatos firmos kiek užtruks.

Mano šunėkui apkirpome uodegą, nes labai jau nušiurusi buvo. Tai net nežinau, ar nors kiek gražiau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas,
Aš su pomidorais darau taip - valgymui pasisodinu kažkiek veislinių ( kas mums skanu ) , o perdibimui , rudeniniam valgymui hibridus . Iš auginamų 30 daigų 8-10 veislių , likę hibridai . PVZ vaikui į Vilinių prikraunų daug hibridų ir vieną kitą veislinį tik . Hibridas ramiai stovi negesdamas pusantros savaitės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 sausio 2021 - 09:32