IK, na aš paprastai dariau, truputį kaimynė pasakė, truputį iš interneto nužiūrėjau.Atvirinau grybus, sudėjau į dubenį, pakepinau svogūną aliejuje, sudėjau ant grybų, tris kiaušinius įmušiau ir pablenderiavau, bet labai nesmulkinau, nieko, jei ten kokios voveruškos galva ir ciela liko.Padruskinau, papirininau ir įdėjau kelis šaukšus, nu kokius 3 džiūvėsių.Truputį palaukiau, kad išbrinktų.Ir viskas, rašo kad šaukštu dėti į keptuvę, bet aš šlapiom rankom padariau kotletukus, apkepiau iš abiejų pusių ir viskas.Padažo jokio nedarau.Gal dar ko reikia, bet aš nežinau, skanu ir taip.Čia būtų ant kkokių 600-700 gramų grybų.Pas mane tokiaom porcijom sušaldyti.baravykų gailiu, mixą naudoju.
PS turbūt dzūkai geriau moka grybus paruošti, žemaičiams iki jų grybų paruošimo lygio toli, bet net savo sesę mokinau, nors ji Alytuje jau 40 metų gyvena

Bet aš niekaip dar nesuprantu kaip džiovintus grybus naudoti.Džiovinimas po šiai dienai man atrodo grybo gadinimas Dzūkai turbūt kitaip galvoja.Buvusioji, pamokink, a