Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Turiu tą paveikslą dar siūvinėtą.Reiks atsivežti sodybon.Ir palaidota sodyboje.
Puikiai atsimenu,nuo sūnaus vestuvių bus 11 metų,prieš vestuves,žuvo po mūsų mšina,jai buvo 9.5 metų.Pirkome mažėlio dešimtmečiui.Labai visi metai gerai gula,kad prisiminti. ax.gif
Kažką linksmiau?Ką sodinate,sėjate? 4u.gif Oras baisus?Ridikėliai po truputi prasideda,rukolą jau paskabau šiltnamyje.Salotos šiltnamyje dar mažos,bet mačiau užsisėjo darže,maži kupsteliai.Žirniai ankstyvi sudygę pilnai. bigsmile.gif
Atsakyti

Darže sultenių miškas išvrudens prisisėję. Salotos dygsta prisisėję. Daikonai sudygę. .Žirniai nesudygę. Kurapkis bėgioja, tikiuosi neiškapstys.

Atsakyti

Skubu. Gelbėkit. Kaip išsirinkti šiltnamį? Pplikarbonatinį. Kolega gąsdina, kad sunku surinkti, kad imti suvirintą.... na galai, arkos suvirintos, nereikia surinkinėt. Ar sandarinot polikarbonato galus?

Atsakyti
Niurzga, mes sandarinom, kitaip gali pažaliuoti. Nėra taip paprasta surinkti. Gali pasukti, gal ką patarsim, jei reikia.
Atsakyti
Sena pažįstama , su gimtadieniu ! birthday.gif 000552.gif

------------------
IK. gal žinai , kurį skiepą gausi? O tu čia be eilės eini? Pagal amžių kaip ir nepriklausytų dar? mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sninga? bigsmile.gif
Atsakyti
Kas galit parašyt man kodą, kkurį siunčia į kažkieno nurodytą telefoną googlas? Nebeįmaboma prisijungt prie sodybiečių paskyros...Kieno telefono numeris ten nurodytas? nežinau į ką kreiptis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 26 balandžio 2021 - 07:00
QUOTE(žollia @ 2021 04 26, 06:59)
Sena pažįstama , su gimtadieniu !  birthday.gif  000552.gif

------------------
IK. gal žinai , kurį skiepą gausi?  O tu čia  be eilės eini? Pagal amžių kaip ir nepriklausytų dar?  mirksiukas.gif

Pas mus seniūnija registravo visus norinčius skiepytis kai lieka vakcinų. Nu paskambinau prieš gerą mėnesį ir visą šeimą užregistravau. Prieš kelias dienas paskambino man, kad galiu šiandien atvaryti. O MB metais vyresnis ir dar skambučio nesulaukė. Tai nė nežinau, kaip ten jie atsirenka.
Paskiepijo Moderna. Galima buvo rinktis : Zeneka ar Moderna. Dabar dar gegužės 24 pakartoti ir galėsiu visur drąsiai šlaistytis.
Tai kad daug durnelių kažko bijo ir nesiskiepija. Praeitą savaitę mirė vienas iš mano miestelio. Gulė ligoninėn dėl stuburo traumos, po operacijos kelias savaites gulimas rėžimas buvo ir Coviduką pasigavo. Gi gulintiems visada pavojus, kad plaučių uždegimas pristos. O už mane tik keliais metais vyresnis buvo. Būtų skiepas, gal būtų gyvas likęs.
Atsakyti
Labas rytas.
Brr kaip baisu.Vaikai šaukia,tik skiepytis,nieko nelaukti. ax.gif
Atsakyti
labas.Salam?Viskas tupi susitrauke,cia pas IK pavasaris biggrin.gif Pomidorai gyvena apkutoti siltnamy,grudinasi bigsmile.gif negalesiu skiepytis iki birzelio,pasiskiepinus nuo erkinio ,teks prakentet,o labai noreciau.susivelinau su erkiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2021 04 25, 20:36)
<p>Skubu. Gelbėkit. Kaip išsirinkti šiltnamį? Pplikarbonatinį. Kolega gąsdina, kad sunku surinkti, kad imti suvirintą.... na galai, arkos suvirintos, nereikia surinkinėt. Ar sandarinot polikarbonato galus?</p>

aš tik už tokį šiltnamį, kuris jau arkomis parduodamas, galai suvirinti.turiu du, vienas toks, kitas iš metro ilgio juostelių, kurį reikėjo patiems susirinkti.Tas iš juostelių labai nepatinka, net plaunant į varžtų galus pirštus susidraskau, nes jame milijonas varžtų, kurių galai kyšo vidinėje pusėje.Ir surinkimas ilgas.O dėl stabilumo, kad vėjas nenuneštų, galima prigalvoti kaip sutvirtinti,Tas arkinis šiltnamis neturi pamato ir bendrai niekas į žemę neįsikasa.Bet mano vyras padarė patikimai, nenuneš vėjas.
Pagaliau po šimto metų vėl įėjau į supermamas.Nepatiko, kad reikia sutikti ten su visokiais jų reikalavimais, ir mano duomenų naudojimu.Bet negaliu be jūsų, teko sutikti su jų reikalavimais doh.gif sad.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Buvusioji,o kam tiek lauksi?Mama ,81-rių metų,po skiepo nuo erkinio,po dviejų savaičių skiepijosi nuo koronės Astra.Ir viskas gerai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 balandžio 2021 - 06:24