Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Savo mergiotę išvijau žieminių batų pirktis, su kedais laksto. Blyn, nusipirko. Lidle... Be kailiuko, tik su tokiu plonu veliūru. Kaip toms jauniklėms nešalta, nesuprantu. Bandžiau savus įsiūlyti , turiu kelis madingus traktoriukus. Kaip ir tikėjausi, netiko. Vieniems kokia tai gėlė durna prisiūta, kiti per platūs, treti man pačiai reikalingi, ketvirti jai pasirodė per šilti. Na, daugiau nesiūlysiu. Nors pernai skolinosi ir vargo nematė.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2026 01 14, 22:05)

Žolia, gražios kojinės.

O tai batai negražūs, kąąą? biggrin.gif Bet ačiū už kojinių įvertinimą 4u.gif
Šiandien šiek tiek šilčiau lauke, nors to vėjo spiginančio nebuvo ax.gif

Turiu prašymą 4u.gif ax.gif Gal kas galit padėt mano dukros ir jos draugo versliukui judėt į priekį? Paspausti nykštį jų puslapyje. 4u.gif LORYA.LT
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sėkmės versliuke. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Įdomu,kas išgyvens po tokios žiemos?O dar norėjau iš rudens du persikus pasisodinti.Gerai,kad palauksiu iki pavasario.
IK,kur dėti pelenus geriau.Pas mane dabar keturi pečiai,du kubilai,dvi šašlykinės.Pilu kol kas ant agrastų krūmų,kad valkties nebūtų.Kur dar galima su nauda pilti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2026 01 16, 08:30)

Labas rytas.
Sėkmės versliuke. 4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Aš pelenus per žiemą kaupiu bačkoj. O paskui dedu bulves sodindama, svogūnams, česnakams ir šiltnamiui. Jei pelenai spygliuočių, tada gal nelabai. Pas mane lapuočių malkos ax.gif
Atsakyti