Savo mergiotę išvijau žieminių batų pirktis, su kedais laksto. Blyn, nusipirko. Lidle... Be kailiuko, tik su tokiu plonu veliūru. Kaip toms jauniklėms nešalta, nesuprantu. Bandžiau savus įsiūlyti , turiu kelis madingus traktoriukus. Kaip ir tikėjausi, netiko. Vieniems kokia tai gėlė durna prisiūta, kiti per platūs, treti man pačiai reikalingi, ketvirti jai pasirodė per šilti. Na, daugiau nesiūlysiu. Nors pernai skolinosi ir vargo nematė.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2026 01 14, 22:05)
O tai batai negražūs, kąąą?
Šiandien šiek tiek šilčiau lauke, nors to vėjo spiginančio nebuvo
Turiu prašymą

Labas rytas.
Sėkmės versliuke.
Įdomu,kas išgyvens po tokios žiemos?O dar norėjau iš rudens du persikus pasisodinti.Gerai,kad palauksiu iki pavasario.
IK,kur dėti pelenus geriau.Pas mane dabar keturi pečiai,du kubilai,dvi šašlykinės.Pilu kol kas ant agrastų krūmų,kad valkties nebūtų.Kur dar galima su nauda pilti?
IK,kur dėti pelenus geriau.Pas mane dabar keturi pečiai,du kubilai,dvi šašlykinės.Pilu kol kas ant agrastų krūmų,kad valkties nebūtų.Kur dar galima su nauda pilti?
QUOTE(IngridaB @ 2026 01 16, 08:30)
Ačiū
Aš pelenus per žiemą kaupiu bačkoj. O paskui dedu bulves sodindama, svogūnams, česnakams ir šiltnamiui. Jei pelenai spygliuočių, tada gal nelabai. Pas mane lapuočių malkos