QUOTE(***Leila*** @ 2017 05 26, 07:07)
As gummybear cia nebematau, tiesiog manau, kad laika skiria dabar savo mazajam berniukui, kuriam greit 2menesiukai, mes pagimdem keliu dienu skirtumu, o blastukai mums buvo isodinti 1dienos skirtumu

Siaip mes bendraujam per FB mesendzeri, bet dabar as l.mazai laiko turiu, nes ji skiriu dukrytei, tai pilnai tikiu, kad ir ji turi mazai laiko, nes ji skiria savo suneliui ir vyrui
Aš su ja per viber bendravau, bet žiūriu, kad paskutiniu metu ji nepasijungia. Gerai, kad jiems viskas ok
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2017 05 26, 12:17)
<p>Sveikos

</p>
<p> </p>
<p>Kurios mergaites dabar panuojate artimiausiu metu vaziuoti i Turkija? atsiliepkit

</p>
Aš taip pat norėčiau mergaičių paprašyti. Tik grįžtančių.

man labai folbiolio reikia

kelių mergaičių jau prašiau, bet jos taip greitai negrįš, o turiu likusių tik 10 tabletyčių
Tai gal kuri per tas 10 d planuojate grįžti?
Papildyta:
<p>Sveikos

</p>
<p> </p>
<p>Kurios mergaites dabar panuojate artimiausiu metu vaziuoti i Turkija? atsiliepkit

</p>

kelių mergaičių jau prašiau, bet jos taip greitai negrįš, o turiu likusių tik 10 tabletyčių
Papildyta:
<p>Sveikos

</p>
<p> </p>

</p>