Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos Turkaitės 4u.gif

Mažai čia būnu, bet iš šio forumo gavau daug naudingos informacijos mirksiukas.gif
Mūsų pirmas FET nepavyko, pabėgo žirniukas 9dpi 47, 13dpi 39 cray.gif Tik guodžiuosi, kad turime dar snaigiukų 4u.gif
Mergaitės žiūriu į tą sarašėlį viršuje kurioms pavyko ne iš pirmo karto wub.gif Gal galite pasidalinti patirtimis, ką darėte kitaip kur kreipėtės, kad pavyktų? mirksiukas.gif ar tiesiog nieko nedarėte? 4u.gif
Labai lauksiu Jūsų patirčių bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos Turkaitės 4u.gif

Mažai čia būnu, bet iš šio forumo gavau daug naudingos informacijos mirksiukas.gif
Mūsų pirmas FET nepavyko, pabėgo žirniukas 9dpi 47, 13dpi 39 cray.gifTik guodžiuosi, kad turime dar snaigiukų 4u.gif
Mergaitės žiūriu į tą sarašėlį viršuje kurioms pavyko ne iš pirmo karto wub.gifGal galite pasidalinti patirtimis, ką darėte kitaip kur kreipėtės, kad pavyktų? mirksiukas.gifar tiesiog nieko nedarėte? 4u.gif
Labai lauksiu Jūsų patirčių bigsmile.gif

Sveikute.

Labai apmaudu, kai nepavyksta  :unsure: Stiprybes Jums. 

Linkiu greiciau atgauti jegas ir skristi sekancio savo snaigiuko. Jums butinai pasiseks  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 05 24, 18:08)
Laba diena,merginos
Gal kas Memorials daretes histeroskopija ir nepaslaptis kiek mokejot uz ja?? Suprantu,kad priklauso nuo to ka dare.Gal kam  salino pertvara/plete gimda???
Ir dar,ar yra kam nors apsiuve gimdos kakleli???( nestumo metu)
Papildyta:
Laba diena,merginos
Gal kas Memorials daretes histeroskopija ir nepaslaptis kiek mokejot uz ja?? Suprantu,kad priklauso nuo to ka dare.Gal kam  salino pertvara/plete gimda???
Ir dar,ar yra kam nors apsiuve gimdos kakleli???( nestumo metu)

Parašyk Afrodite69,jei nemaišau,jai darė apsiuvimą.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 05 25, 10:28)
Sveikos Turkaitės  4u.gif

Mažai čia būnu, bet iš šio forumo gavau daug naudingos informacijos  mirksiukas.gif
Mūsų pirmas FET nepavyko, pabėgo žirniukas 9dpi 47, 13dpi 39  cray.gif Tik guodžiuosi, kad turime dar snaigiukų  4u.gif
Mergaitės žiūriu į tą sarašėlį viršuje kurioms pavyko ne iš pirmo karto  wub.gif Gal galite pasidalinti patirtimis, ką darėte kitaip kur kreipėtės, kad pavyktų?  mirksiukas.gif ar tiesiog nieko nedarėte?  4u.gif
Labai lauksiu Jūsų patirčių  bigsmile.gif

Darykis išsamesnius tyrimus UK ar Čikagoj.

Turiu aš klausimėli jums visoms,gal kas naudojote Humira,rašykit a.ž.,jei nenorint čia dalintis.Būsiu be galo dėkinga.Laukiu jūsų visų ir kiekvienos atskirai kam teko susidurti pačiai ar pažystamom.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 05 25, 10:28)

Mažai čia būnu, bet iš šio forumo gavau daug naudingos informacijos  mirksiukas.gif
Mūsų pirmas FET nepavyko, pabėgo žirniukas 9dpi 47, 13dpi 39  cray.gif Tik guodžiuosi, kad turime dar snaigiukų  4u.gif
Mergaitės žiūriu į tą sarašėlį viršuje kurioms pavyko ne iš pirmo karto  wub.gif Gal galite pasidalinti patirtimis, ką darėte kitaip kur kreipėtės, kad pavyktų?  mirksiukas.gif ar tiesiog nieko nedarėte?  4u.gif

Sveikutė, nerandu tavęs sąrašėlyje.. unsure.gif ar jūs Lietuvoj darėt? užjaučiu dėl nesėkmės 4u.gif genetiką tyrėtės, AFS?

Mergaitės, turiu labai smagių žinių - noriuleliuku jau sūpuoja porytę wub.gif yahoo.gif
Gummy bear ir Nuojauta taip pat jau pora mėn. kaip mamytės wub.gif sveikinimai!!!!!

Ir dar dvi mūsų forumiečių draugės Turkijoje pajautė, ką reiškia sėkmingas IVF yahoo.gif nors nei LT, nei LV nepasisekė.. VALIO TURKAMS!!!! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Book2u @ 2017 05 22, 21:14)
Sveikos merginos, atėjau pagerinti statistikos: mano draugei pavyko ivf procedūra Memorial klinikoje. Problemos - pks, šalintas vienas kiaušintakis. Prieš tai daryti du ivf vienas Lietuvoje VK, kitas Latvijoje Embrions... O turkai padarė stebuklą iškarto, aną savaitę echo metu jau pamatė širdutę. Laiminga iki negalėjimo  wub.gif Tiek nuo savęs, tiek nuo jos galiu pasakyti, kad moka turkai tuos stebuklus daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 25 gegužės 2017 - 18:28
QUOTE(Persikute123 @ 2017 05 25, 20:27)
Sveikutė, nerandu tavęs sąrašėlyje..  unsure.gif ar jūs Lietuvoj darėt? užjaučiu dėl nesėkmės  4u.gif genetiką tyrėtės, AFS?
Mergaitės, turiu labai smagių žinių - noriuleliuku jau sūpuoja porytę  wub.gif yahoo.gif
Gummy bear ir Nuojauta taip pat jau pora mėn. kaip mamytės  wub.gif sveikinimai!!!!!

Ir dar dvi mūsų forumiečių draugės Turkijoje pajautė, ką reiškia sėkmingas IVF yahoo.gif nors nei LT, nei LV nepasisekė.. VALIO TURKAMS!!!!  biggrin.gif
Papildyta:

Neesu saraše ax.gif ne darėme IVF TR memorial ir pirmas FET nepasisekė unsure.gif genetika, krešėjimo tyrimai daryti visas sąrašas ką siuntė TR 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 25 gegužės 2017 - 18:33
QUOTE(xernesta @ 2017 05 25, 19:32)
Neesu saraše  ax.gif ne darėme IVF TR memorial ir pirnas FET nepasisekė  unsure.gif genetika, krešėjimo tyrimai daryti visas sąrašas ką siuntė TR  4u.gif

O ką jūs esat darę anksčiau, kokia patvirtinta nepastojimo diagnozė? Įtrauksiu į sąrašą 4u.gif
Beje, kiek snaigučių turit?
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 05 25, 20:34)
O ką jūs esat darę anksčiau, kokia patvirtinta nepastojimo diagnozė? Įtrauksiu į sąrašą  4u.gif
Beje, kiek snaigučių turit?

Kad konkrečiai priežasties nėra unsure.gif

I vizitas 2016.11.17 Memorial. IVF 2017.03. 1-as FET 2017.05 hcg 7dpi 29, 9dpi 46 bet pabėgo... Užšaldytos liko 6 blakstutes. (Neaiškios kilmės nevaisingumas, 1st endometriozė, padidėjas prolaktinas ir sviruojanti sperma; 2IUI LT, 1IVF LT)
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 05 25, 09:28)

Stiprybės jums 4u.gif
Snaigiukai jūsų laukia mirksiukas.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2017 05 25, 18:27)
Sveikutė, nerandu tavęs sąrašėlyje..  unsure.gif ar jūs Lietuvoj darėt? užjaučiu dėl nesėkmės  4u.gif genetiką tyrėtės, AFS?
Mergaitės, turiu labai smagių žinių - noriuleliuku jau sūpuoja porytę  wub.gif yahoo.gif
Gummy bear ir Nuojauta taip pat jau pora mėn. kaip mamytės  wub.gif sveikinimai!!!!!

Ir dar dvi mūsų forumiečių draugės Turkijoje pajautė, ką reiškia sėkmingas IVF yahoo.gif nors nei LT, nei LV nepasisekė.. VALIO TURKAMS!!!!  biggrin.gif
Papildyta:

O čia Gummy bear kartais dar būna? Aš jai rašau rašau į viber ar ji jau sūpuoja, o ji vis nepasijungia. Tai gerai, kad žinios iš jos getos, nes aš jau bijoti pradėjau. Galvojau gal kas jiems nutiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 05 25, 19:01)
Stiprybės jums  4u.gif
Snaigiukai jūsų laukia  mirksiukas.gif  nestuke.gif
Papildyta:
O čia Gummy bear kartais dar būna? Aš jai rašau rašau į viber ar ji jau sūpuoja, o ji vis nepasijungia. Tai gerai, kad žinios iš jos getos, nes aš jau bijoti pradėjau. Galvojau gal kas jiems nutiko  ax.gif

As gummybear cia nebematau, tiesiog manau, kad laika skiria dabar savo mazajam berniukui, kuriam greit 2menesiukai, mes pagimdem keliu dienu skirtumu, o blastukai mums buvo isodinti 1dienos skirtumu 4u.gif Siaip mes bendraujam per FB mesendzeri, bet dabar as l.mazai laiko turiu, nes ji skiriu dukrytei, tai pilnai tikiu, kad ir ji turi mazai laiko, nes ji skiria savo suneliui ir vyrui smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :lietuva:

Kurios mergaites dabar panuojate artimiausiu metu vaziuoti i Turkija? atsiliepkit  :4u:  :B

Atsakyti
QUOTE(***Leila*** @ 2017 05 26, 07:07)
As gummybear cia nebematau, tiesiog manau, kad laika skiria dabar savo mazajam berniukui, kuriam greit 2menesiukai, mes pagimdem keliu dienu skirtumu, o blastukai mums buvo isodinti 1dienos skirtumu  4u.gif  Siaip mes bendraujam per FB mesendzeri, bet dabar as l.mazai laiko turiu, nes ji skiriu dukrytei, tai pilnai tikiu, kad ir ji turi mazai laiko, nes ji skiria savo suneliui ir vyrui  smile.gif

Aš su ja per viber bendravau, bet žiūriu, kad paskutiniu metu ji nepasijungia. Gerai, kad jiems viskas ok wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2017 05 26, 12:17)
<p>Sveikos  lithuania.gif</p>
<p> </p>
<p>Kurios mergaites dabar panuojate artimiausiu metu vaziuoti i Turkija? atsiliepkit  4u.gif  cool.gif</p>

Aš taip pat norėčiau mergaičių paprašyti. Tik grįžtančių. ax.gif man labai folbiolio reikia ax.gif kelių mergaičių jau prašiau, bet jos taip greitai negrįš, o turiu likusių tik 10 tabletyčių ax.gif
Tai gal kuri per tas 10 d planuojate grįžti? lithuania.gif
Papildyta:
<p> </p>
<p>Kurios mergaites dabar panuojate artimiausiu metu vaziuoti i Turkija? atsiliepkit  4u.gif  cool.gif</p>

Aš taip pat norėčiau mergaičių paprašyti. Tik grįžtančių. ax.gif man labai folbiolio reikia ax.gif kelių mergaičių jau prašiau, bet jos taip greitai negrįš, o turiu likusių tik 10 tabletyčių ax.gif
Papildyta:
<p> </p>

Atsakyti