Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(ailima @ 2017 06 02, 17:06)
<p>Mums pasakius,kad matėm per booking  pigiau,padarydavo analogiškà kainà</p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="71657644" data-time="1496414884"><div><p>

O dėl tr vietoje būnant ieškojimo kur gyventi, tai neapsimoka. Aš taip bandžiau, bet dvigubai aukštesnės kainos prašydavo nei per bookingą, kai ateidavau tartis ir galiausiai realybėje apžiūrėjau, o per bookingą užsisakiau</p></div></blockquote><p></p>

Aš sakiau ir net rodžiau, bet nedarė tokios kainos, kaip booking
Atsakyti

Mums buvo Lt su vienu viešbučiu,per booking pigiau buvo,tai viešbutis pasakė,kad rezervuotume per booking nes jie vietoj tokios kainos negali pasiūlyti,nes likes tik vienas buvo akcijinis kambarys,tai vietoj ir atlikom užsakymá per booking

Atsakyti

Ačiû už rupesti,  

Tikiuosi čia kur gyvenu iseis taip padaryt...

Jie taip atsainiai i visa tai ziuri... Kad net baisu darosi... 

Švedijoje... Kol nesusiduri su ta sistema atrodo viskas gražu.. Deja...taip nera...sistema čia tragiska... 

Atsakyti
Aš siūlau, kai nuvažiuoji vietoje apeiti kelias vietas ir pažiūrėti ar jos tinka. tuomet, jei kainos nedaro tokios kaip bookinge, užsakyti per bookingą. Ir problema išspęsta smile.gif

QUOTE(LaMona @ 2017 06 04, 03:55)

Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2017 06 05, 10:43)
<p>Ačiû už rupesti,  </p><p>Tikiuosi čia kur gyvenu iseis taip padaryt...</p><p>Jie taip atsainiai i visa tai ziuri... Kad net baisu darosi... </p><p>Švedijoje... Kol nesusiduri su ta sistema atrodo viskas gražu.. Deja...taip nera...sistema čia tragiska... </p>

Pritariu, toks jausmas, kad visi prieš tave nusistatę friends.gif
Atsakyti

Sveikos merginos ,seniai jau nebesilankiau  grupej .. grizau is Graikijos ,kur padariau geguzes 23 d kiausidziu PRP (ovarian rejuvenation)  ,profesorius apziurejes is karto pasake ,kad turiu daug foliu kas yra labai gerai ,nes jis gydo net 50metes ,kurioms jau nebera menesiniu...taigi procedura labai trumpa su pilna narkoze trunka apie 20 minuciu ,po proceduros jautiesi nestiprus dilgciojimas abiejose kiausidese... dar po pusvalandzio galejau jau vykti i viesbuti...esu labai suzaveta gydytoju demesingumu ir profesionalumu ir isvis Graikai yra labai svetingi zmones ,malonu buvo aplankyt Atenus ir net pasimaudyt juroj :) ..dabar svarstau apie IVF sitoj Klinikoj Atenuose ,man ten  profesorius pasiule naturaliame cikle,kas mane labai sudomino ,nes per pirma ir paskutini cikla Memoriale mane taip pristimuliavo per 9 dienas o paskui  liepe vaziuot namo nes nemate dominuojanciu foliu o grizus namo po keliu dienu turejau gal kokiu 13 ivairaus dydzio foliu...paklausiau Masturos gal grizt punkcijai,sake ne sitie foliai bus negeri...paskui dar 3 menesius turejau laukt kad kiausides atsistatytu ir issivalytu nuo tokio kiekio dydziuliu foliu...

Ka manot apie IVF naturaliame cikle ,ar kas nors daretes?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 05 birželio 2017 - 15:44
Marga2, kiek jums kainavo ši procedūra Graikijoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 06 05, 21:49)
Marga2, kiek jums kainavo ši procedūra Graikijoj? ax.gif

Pati procedura kainavo 1100 Eur ,skridziu bilietai apie 250 eur ,bet jei pirkti anksciau galima ir pigiau ,skridom ryte i Bergamo,Italija su wizzair is ten po pietu I Atenus su Ryanair,o algal su easyjet I Londona su drauge su sisitikau ten ir vakariniu reisu su wizzair i vilniu ,visi bilietai pigus ,dar lagamina dideli turejom :)su sese skridau,jinai irgi daresi PRP ,jai jau 4 metai kai nera menesiniu,turetu atsistatyti po 2 menesiu !Jai anksti prasidejo menopauze ,jinai pas U daresi IUI ir Rygoj IVF pries 6 metus -abu buvo nesekmingi ,labai gretai issinaudijo rezervas ir baigesi menesines.
Atsakyti
Marag2, labai labai AČIŪ, kad pasidalinote tokia nauja ir labai aktualia informacija 4u.gif. Su nekantrumu laukiau Jūsų vizito, bet nieko nenorėjau klausinėti ir kelti Jums spaudimą, nes ne visi žmonės nori pasakotis.
Jei ne paslaptis koks Jūsų AMH. Pamenu Jūsų vizitą Stambule, kai grįžote be punkcijos namo, o paskui buvo rasta daug folių. Ar anksčiau esate dariusi IVF? Kiek tuomet išstimuliuodavo folių? Man ši informacija labai aktuali, nes esu mažarezervė verysad.gif

QUOTE(Marga2 @ 2017 06 05, 23:16)
Pati procedura kainavo 1100 Eur ,skridziu bilietai apie 250 eur ,bet jei pirkti anksciau galima ir pigiau ,skridom ryte i Bergamo,Italija su wizzair is ten po pietu I Atenus su Ryanair,o algal su easyjet I Londona su drauge su sisitikau ten ir vakariniu reisu su wizzair i vilniu ,visi bilietai pigus ,dar  lagamina dideli turejom :)su sese skridau,jinai irgi daresi PRP ,jai jau 4 metai kai nera menesiniu,turetu atsistatyti po 2 menesiu !Jai anksti prasidejo menopauze ,jinai pas U daresi IUI ir Rygoj IVF pries 6 metus  -abu buvo nesekmingi ,labai gretai issinaudijo rezervas ir baigesi menesines.

Papildyta:
O kaip Jūsų kiaušintakių būklė? Jei viskas tvarkoje ir amžius nespaudžia, tai galite bandyti. Tai mažiausia intervencija į Jūsų kūną, nereikia vartoti hormonų ir pan. Keletą ciklų galima pabandyti, o paskui siūlyčiau jau imtis rimtesnės artilerijos smile.gif.

QUOTE(Marga2 @ 2017 06 05, 16:43)
<p>Sveikos merginos ,seniai jau nebesilankiau  grupej .. grizau is Graikijos ,kur padariau geguzes 23 d kiausidziu PRP (ovarian rejuvenation)  ,profesorius apziurejes is karto pasake ,kad turiu daug foliu kas yra labai gerai ,nes jis gydo net 50metes ,kurioms jau nebera menesiniu...taigi procedura labai trumpa su pilna narkoze trunka apie 20 minuciu ,po proceduros jautiesi nestiprus dilgciojimas abiejose kiausidese... dar po pusvalandzio galejau jau vykti i viesbuti...esu labai suzaveta gydytoju demesingumu ir profesionalumu ir isvis Graikai yra labai svetingi zmones ,malonu buvo aplankyt Atenus ir net pasimaudyt juroj smile.gif ..dabar svarstau apie IVF sitoj Klinikoj Atenuose ,man ten  profesorius pasiule naturaliame cikle,kas mane labai sudomino ,nes per pirma ir paskutini cikla Memoriale mane taip pristimuliavo per 9 dienas o paskui  liepe vaziuot namo nes nemate dominuojanciu foliu o grizus namo po keliu dienu turejau gal kokiu 13 ivairaus dydzio foliu...paklausiau Masturos gal grizt punkcijai,sake ne sitie foliai bus negeri...paskui dar 3 menesius turejau laukt kad kiausides atsistatytu ir issivalytu nuo tokio kiekio dydziuliu foliu...</p>
<p> </p>
<p>Ka manot apie IVF naturaliame cikle ,ar kas nors daretes?</p>

Atsakyti

2015 rugseji mano buvo amh 0.46 ,tikrinau po 1 nesekmingo paskojimo nustojus vartoti KT(vartojau 15 m :) ,paskui padariau 2 nesekmingas  IUI su min stimuliacija ir tiek ,2016m kova vel naturaliai pastojau ir vel nesekmingai,tada pradejau rimtai tirtis-viskas gerai :)pradejau vartoti daug visokiu papildu,vitaminu,daryti akupunktura,geriu Thybona(pr Kazanavicius rekomendavo) ,dar buvo 1 kibimas,bet neuzkibo,2016 rudeni 1 vizitas Memoriale-padare HSG-rado gimdoj polipa,kiausintakiai geri,visa kita gerai,LT pasidariau hysteroskopija,pasalino polipa,2016 gruodi ruosiausi i Turkija ir vel pastojau :) po savaites pabego :( pagaliau kova issiruosem i TR pirmam IVF -ir nekuo nesibaige..vat tokia mano istorija.Labai daug turiu vilciu kad PRP pades,susipazinau ten su britemis ,jos yra daug vyresnes 48m,net menesines jau nereguliarios ,bet vistiek bando,pasidarem savo foruma ,tai labai daug naudingos info atsiuncia as irgi idesiu ja cia ,gal kam bus idomu.

Atsakyti
SOS!!! Siandien 12 val susileidau progesterono, dar naudoju 3x2 ultrogestant , bet nuo 14.30 pradejau kraujuot, ar verta dar didinti progesterona. Vakar darytas kraujas parode progesterono 46,11 moliu ten kokiu, o hcg 4051.
Atsakyti

Gal tau nesisavina ultragestanas,reiktu susileisti leidziama progesterona,paklausinek merginu gal kas turi.

Atsakyti