Marag2, labai labai AČIŪ, kad pasidalinote tokia nauja ir labai aktualia informacija

. Su nekantrumu laukiau Jūsų vizito, bet nieko nenorėjau klausinėti ir kelti Jums spaudimą, nes ne visi žmonės nori pasakotis.
Jei ne paslaptis koks Jūsų AMH. Pamenu Jūsų vizitą Stambule, kai grįžote be punkcijos namo, o paskui buvo rasta daug folių. Ar anksčiau esate dariusi IVF? Kiek tuomet išstimuliuodavo folių? Man ši informacija labai aktuali, nes esu mažarezervė
QUOTE(Marga2 @ 2017 06 05, 23:16)
Pati procedura kainavo 1100 Eur ,skridziu bilietai apie 250 eur ,bet jei pirkti anksciau galima ir pigiau ,skridom ryte i Bergamo,Italija su wizzair is ten po pietu I Atenus su Ryanair,o algal su easyjet I Londona su drauge su sisitikau ten ir vakariniu reisu su wizzair i vilniu ,visi bilietai pigus ,dar lagamina dideli turejom :)su sese skridau,jinai irgi daresi PRP ,jai jau 4 metai kai nera menesiniu,turetu atsistatyti po 2 menesiu !Jai anksti prasidejo menopauze ,jinai pas U daresi IUI ir Rygoj IVF pries 6 metus -abu buvo nesekmingi ,labai gretai issinaudijo rezervas ir baigesi menesines.
Papildyta:
O kaip Jūsų kiaušintakių būklė? Jei viskas tvarkoje ir amžius nespaudžia, tai galite bandyti. Tai mažiausia intervencija į Jūsų kūną, nereikia vartoti hormonų ir pan. Keletą ciklų galima pabandyti, o paskui siūlyčiau jau imtis rimtesnės artilerijos

.
QUOTE(Marga2 @ 2017 06 05, 16:43)
<p>Sveikos merginos ,seniai jau nebesilankiau grupej .. grizau is Graikijos ,kur padariau geguzes 23 d kiausidziu PRP (ovarian rejuvenation) ,profesorius apziurejes is karto pasake ,kad turiu daug foliu kas yra labai gerai ,nes jis gydo net 50metes ,kurioms jau nebera menesiniu...taigi procedura labai trumpa su pilna narkoze trunka apie 20 minuciu ,po proceduros jautiesi nestiprus dilgciojimas abiejose kiausidese... dar po pusvalandzio galejau jau vykti i viesbuti...esu labai suzaveta gydytoju demesingumu ir profesionalumu ir isvis Graikai yra labai svetingi zmones ,malonu buvo aplankyt Atenus ir net pasimaudyt juroj

..dabar svarstau apie IVF sitoj Klinikoj Atenuose ,man ten profesorius pasiule naturaliame cikle,kas mane labai sudomino ,nes per pirma ir paskutini cikla Memoriale mane taip pristimuliavo per 9 dienas o paskui liepe vaziuot namo nes nemate dominuojanciu foliu o grizus namo po keliu dienu turejau gal kokiu 13 ivairaus dydzio foliu...paklausiau Masturos gal grizt punkcijai,sake ne sitie foliai bus negeri...paskui dar 3 menesius turejau laukt kad kiausides atsistatytu ir issivalytu nuo tokio kiekio dydziuliu foliu...</p>
<p> </p>
<p>Ka manot apie IVF naturaliame cikle ,ar kas nors daretes?</p>