Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Mergaitės,gal kas Lt stimuliaciją pradedat? Turiu luverio 4 dėžutes  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(ChikiPau @ 2017 08 10, 21:40)
Gal patarsite kokiu el.pastu rasyti? Anglu kalba.

O gal jau maziau lietuvaiciu renkasi Memorial?  unsure.gif

Aš už Memorial smile.gif Visą laiką rašydavau Masturai angliškai, be to, ji naudoja Whatsapp programėlę ar Viber, kas labai patogu tiesiogiai bendraut nemokamai telefonu.
Liepos 23d įkėlė paskutinį snaigiuką, po to buvo streso, nes kažkodėl po kokių 7-8 d. kraujavau, tikrai maniau mmm atėjo. Bet labai operatyviai Mastura liepė susileisti po 2 amp kasdien progesterono kokias 4 dienas taip ir 10dpi pasidaryti hcg tyrimą. Hcg po truputį kilo. Vakar buvom pas gydytoją echo, nėštumas tvarkoj, 5 sav.! Laikau kumščius, kad tik nepabėgtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 12 rugpjūčio 2017 - 15:04
QUOTE(ailima @ 2017 08 07, 21:47)
Persikute kai galėsi pataisyk Bahceci kainas

FET kaina 1000 eur bet mokėti reikia lyromis atitinkamu kursu o jis svyruoja paskutiniu metu

Šaldymo pratęsimas metams 600 Tl

Clexane 0,4 105Tl, Folbiol irgi pabranges 10Tl

Ir noriu pabloginti statistikà Bahceci,nepavyko ir 5 Fet kartas verysad.gif

Stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChikiPau @ 2017 08 11, 08:38)
<p>Tai rasyti Elis, Masturai ar Sevdai? smile.gif dar berods kalbedavot apie Yelis, jei neklystu. Ju tinklapyje tai pat pateikti adresai, bet noriu patirties is jau rasiusiu ;)</p><p></p><p></p>

Aš su Mastura bendravau. Ji man labai nuoširdus žmogutis. Kitos sako, kad Elis taip pat. Kai aš buvau tr, Elis dekrete buvo. Rašykit Masturai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tapsnokle @ 2017 08 11, 22:43)
Ji laukiasi ir laukiasi biggrin.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 08 12, 15:47)
Aš už Memorial smile.gif Visą laiką rašydavau Masturai angliškai, be to, ji naudoja Whatsapp programėlę ar Viber, kas labai patogu tiesiogiai bendraut nemokamai telefonu.
Liepos 23d įkėlė paskutinį snaigiuką, po to buvo streso, nes kažkodėl po kokių 7-8 d. kraujavau, tikrai maniau mmm atėjo. Bet labai operatyviai Mastura liepė susileisti po 2 amp kasdien progesterono kokias 4 dienas taip ir 10dpi pasidaryti hcg tyrimą. Hcg po truputį kilo. Vakar buvom pas gydytoją echo, nėštumas tvarkoj, 5 sav.! Laikau kumščius, kad tik nepabėgtų.

Sveikinu 4u.gif

Man taip pat vaistus skyrė ir nuolat domėjosi kaip aš, kai vidury nėštumo kraujavau
Atsakyti
KriuKriu, labai sveikinu, kad užkibo!
Nuolat paskaitau šitą temutę ir pamenu praeitą nesėkmę. Laikau kumščius! Lauksim žinių smile.gif

Pati irgi greit pradėsiu savo pirmąjį IVF. Norėjau paklaust jūsų merginos ar labai skiriasi leidžiamas progesteronas nuo žvakučių? Žinau, čia buvo diskutuojama, bet dabar nepamenu argumentų. Gyvenu Švedijoj ir čia daktarai prisiekinėja tyrimais, kad efektyvumas lygiai toks pats ir nėra skirtumo. Tai vat man labai įdomu ką turkai sako ir kodėl nėra vieningos nuomonės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 14 rugpjūčio 2017 - 00:10

KriuKriu, dar karteli sveikinimai ir cia  :wub:  Nuo-sta-bu!  :wub: 

Parasyk Persikutei savo hcg skaiciukus, kad perkeltu tave i virsutini sarasiuka  :D 

Atsakyti

Ji laukiasi ir laukiasi biggrin.gif

Na, nežinau kiek "vėl", bet man atrodo antrą kartą :D  Ten gi įprasta 2 ir daugiau vaikų :D

Atsakyti

KriuKriu, labai sveikinu, kad užkibo!
Nuolat paskaitau šitą temutę ir pamenu praeitą nesėkmę. Laikau kumščius! Lauksim žinių smile.gif

Pati irgi greit pradėsiu savo pirmąjį IVF. Norėjau paklaust jūsų merginos ar labai skiriasi leidžiamas progesteronas nuo žvakučių? Žinau, čia buvo diskutuojama, bet dabar nepamenu argumentų. Gyvenu Švedijoj ir čia daktarai prisiekinėja tyrimais, kad efektyvumas lygiai toks pats ir nėra skirtumo. Tai vat man labai įdomu ką turkai sako ir kodėl nėra vieningos nuomonės? g.gif

Progesteronas žvakutėmis yra skiriamas tam, kad palaikyti jo normalų kiekį organizme nėštumo pradžioje (nes po IVF nėra geltonkūnio, kuris tą PRG natūraliai gamintų). Leidžiamas PRG paprastai skiriamas ekstriniu atveju, kai naudojant žvakutes prg nukrenta iki pavojingos ribos, arba kai prasideda kraujavimas. Sako, kad geriau naudoti PRG žvakutėmis, o leidžiamą rinktis tik ekstriniais atvejais, nes kai reiks nutraukinėt PRG, su leidžiamu būna sunku nutraukti, gali prasidėti pakraujavimai.

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 08 12, 15:47)

Laikau ir aš kumščius už tave, kad tik šis kartas pavyktų nestuke.gif
Atsakyti

Merginos, issibalansavo mano menesines. Nebesuprantu, ar jau menesines ar dar ne. Man pateplioja vis (jau antra diena), bet kraujavimo to tikrojo nera. Kaip dabar žinoti kada pirma mėn. diena. :(

Atsakyti
Merginos noriu paklausti, kada vyras turi sugerti tuos antibiotikus? Kažkur buvo rašyta bet nepamenu. Nes pas mus situacija gaunasi tokia, kad aš skrendu viena, o vyras atvyks vėliau gal po kokios savaitės. Man leido būti pas juos trečios dienos ryte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 08 14, 18:57)
Merginos noriu paklausti, kada vyras turi sugerti tuos antibiotikus? Kažkur buvo rašyta bet nepamenu. Nes pas mus situacija gaunasi tokia, kad aš skrendu viena, o vyras atvyks vėliau gal po kokios savaitės. Man leido būti  pas juos trečios dienos ryte. 4u.gif

Paprastai liepdavo tuo pačiu metu- vienas geria ten, kitas - Lt. 4u.gif jei nėra galimybės, geriausia derint su turkais.

Išparduodu vaistus: crinone 8% - 9-10 dėžučių estrofem 3 dėžutės, zitrotek- antibiotikai 1 dėžutė, rulid, prednol likučiai, bet vienam protokolui po punkcijos užteks, berods reikia po 4 tabletes. Vilnius
Pirmenybė, kas imtų viską iškart biggrin.gif į a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 14 rugpjūčio 2017 - 19:36