Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos, merginos.

Gal galite pasakyti, kur Vilniuje galima pasidaryti HSG, kad tiktų turkams?

Centro poliklinikoje nebedaro, o Grybo g. daro tik Bogdanskienė. Kažin, ar jos kompetencijos ir kokybės pakaks?

Didelis ačiū už informaciją.

Sveika, bent pernai darė ne tik Bogdanskienė, bet ir V.Kudzienė, kuri 100 kart malonesnė gydytoja. Skambinkit tiesiai jai į kabinetą. Nuotraukos tiko turkams.

Atsakyti

bet kaip suprantu cia visos rase nurodytu mailu laiska? ar pildet ir ju puslapyje uzklausa??
as siunciau pries 5 dienas, tai ir galvoju kiek yra normalu. kita savaite parasysiu vel ar paskambint gal reiks jei nera atsakymo unsure.gif

Buvo toks atvejis, kad negavo laiško, nes jų pašto sistema blokavo siunčiančiojo pašto sistemą kaip neatpažintą. Nes atrašo gana greitai.

Atsakyti
QUOTE(mng @ 2018 05 06, 12:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="grange" data-cid="72092441" data-time="1525513562"><div><p>bet kaip suprantu cia visos rase nurodytu mailu laiska? ar pildet ir ju puslapyje uzklausa??
as siunciau pries 5 dienas, tai ir galvoju kiek yra normalu. kita savaite parasysiu vel ar paskambint gal reiks jei nera atsakymo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Buvo toks atvejis, kad negavo laiško, nes jų pašto sistema blokavo siunčiančiojo pašto sistemą kaip neatpažintą. Nes atrašo gana greitai.</p>

ehm nu tai va kaip zinot.. jei negali padet ar mato kad situacija neimanoma, tai gal ir pasakytu unsure.gif skambinsiu ryt.
Atsakyti
Milano wub.gif

Merginos, kurios lankėtės pas Karpenko. Priminkit prašau, kokius tyrimus reikia neštis? Bendras kraujo ir kažkokie D unsure.gif ?
Atsakyti

ehm nu tai va kaip zinot.. jei negali padet ar mato kad situacija neimanoma, tai gal ir pasakytu unsure.gifskambinsiu ryt.

Jie mato tik,kad atsiųstas laiškas ir kad neleidžia peržiūrėt. Tai ir nemato kasdaugiau parašyta.

Atsakyti

grange, 05 Geg 2018 - 12:46, parašė: bet kaip suprantu cia visos rase nurodytu mailu laiska? ar pildet ir ju puslapyje uzklausa?? as siunciau pries 5 dienas, tai ir galvoju kiek yra normalu. kita savaite parasysiu vel ar paskambint gal reiks jei nera atsakymo unsure.gif aš rašiau per formą, atsakė per savaitę kažkur
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 05 06, 13:48)
ehm nu tai va kaip zinot.. jei negali padet ar mato kad situacija neimanoma, tai gal ir pasakytu  unsure.gif skambinsiu ryt.


Kokiu adresu siunciat?
Atsako siaip labai greitai. Tikriausiai, negavo Jusu laisko.
Atsakyti
taip tikrai, nebuvo gavus laisko.
as vakar parasiau dar karta jai ir tuo emailu kur klinikos puslapyje, ir ji atrase is to, kur temos pirmam psl irgi kad negavo. persiunciau, ir siandien atrase is kart.
taigi matysim..
Atsakyti

Persikut, gal žiūrint kokiu klausimu eini...prieš IVF kilerius, d-dimerus dariaus ir pan. (reiktų dar pavartyt užrašus, nes neprisimenu), bendrą kraujo pagal formulę (taip lyg vadinas). Pastojus ir nėštumo metu: d-dimerai, fibrinogeną, krešumo (ADTL, SPA, INR), bendrą kraują, progesterono (kai leisdavaus), šie pagrindiniai.  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, mums tr siūlo ivf, pradedant stimuliacija 2cd, skristi namo ir vėliau įsodinti natūraliame cikle. Lt tiek G santaroje, tiek nw siūlė tame pačiame cikle. Kazi ar ju čia tokia praktika? Jums taip pat darė? Taip pat įdomu ar tuomet transferis papildomai apmokestinamas? 

Atsakyti

Jeigu nepersigalvosiu tai aš:)

Laba diena visoms, gal kas vaziuoja geguzes vidury i stimuliacija? butu smagu draugija..

Atsakyti
QUOTE(ingutija @ 2018 05 10, 21:47)
<p>Sveikos, mums tr siūlo ivf, pradedant stimuliacija 2cd, skristi namo ir vėliau įsodinti natūraliame cikle. Lt tiek G santaroje, tiek nw siūlė tame pačiame cikle. Kazi ar ju čia tokia praktika? Jums taip pat darė? Taip pat įdomu ar tuomet transferis papildomai apmokestinamas? </p>

Praktika rodo,kad geresni rezultatai sodinant vėliau,kai moters organizmas atsigauna po stimuliacijų,punkcijos
Bahceci klinikoje pirmas transferis papilsdomai neapmokestinamas
Atsakyti