Jungiuosi prie Jūsų po nepavykusių šiemet LT IVF ir Fet.
Rudeniui planuojame sekantį IVF daryti Turkijoje (Memorial čia populiariausias kaip supratau?).
Pasiskaičiau pirmus puslapius ir turiu keletą klausimukų:
1. Kai rašote laišką koordinatorei, ar siunčiate lietuviškus visus skanuotus tyrimus, ar juos glaustai aprašote ar siunčiate vertimus(anglų k.?)?
2. Ar pirmai konsultacijai užtenka 2-3d? Kaip supratau skrendama ciklo pradžioje, kaip pavyksta suderinti (konsultacijos data kaip iš anksto derinama ir lėktuvo bilietai ir apgyvendinimas)? (atsižvelgus į tai, kad 2 dienom anksčiau ar vėliau prasidėjusios mm gali smarkiai įtakoti vizito laiką?)
3. Ar būna, kad ivf pradedamas iškart tą patį ciklą ar po konsultacijos kitą ar dar kitą ciklus? Ir kiek dienų ten reiktų išbūti? Priklausomai ar taikomas ilgas ar trumpas protokolas? Ar dažniausiai taikomas tik vienas kuris nors? Reiktų galvoti apie 2-3 savaites?

4. Ar visų vyrai išbūna visas 3 savaites viso ivf metu, ar būna , kad kooperuojatės su kita panele, irgi darančia ten pat ivf, kad smagiau būtų (apgyvendinimas)?
Gal turite dar ką svarbaus patarti?

</p>
1. Aš bendravau rusiškai. Laiške viską rusiškai papasakojau. Tyrimus neverstus pridėjau. Mastura tuos visus kraujo tyrimus pati išverčia gydytojui.
2. 2 d konsuktacijai užtenka. Laiką dar prieš išvykstant iš lt Mastura suderina. Mes pirmiausiai sugalvojome kada skrisim. Kadangi gn ten norėjau daryti, tai po mm kraujavimo iki ov laiką rinkausi, porą d užmečiau, jei mm ne laiku ateitų ir pasakiau Masturai, kad tokios ir tokios d. Ji suderino. Tada bilietus nusipirkome, o viešbučių ten pilna - paskutinę d viešbutį per booking paėmėme.
3. Kitą c nžn ar galima jau startuoti. Reikia kalbėti. Kažin ar visus reikiamus tyrimus jie spės per tiek padaryti. Mums amh ir sg ten užtruko. Bet nuo konsultacijos ir visų turimų rytimų reikia per 6 mėn ivf pasidaryti, kitaip viską iš naujo reikės daryti. Dažniausiai ten per pirmą ivfą taiko trumpą protokolą. Man sodino šviežiame c, tai man ten reikėjo būti 23 d.
4. Mb turėjo pirktis bilietą mano 10 cd, kai aš mm sulauksiu. Gyvenau ten viena, bet su kitomis lietuvėmis laiką leidome. Bet jau ką teko mums kelioms išgyventi dėl to, kad buvomd be vyrų ir įvyko pučas, tai niekam to nelinkėčiau.
5. Patarti galiu konsultaciją planuoti kuo arčiau to laiko, kada planuojate ivfą darytis ir lt iš anksto kariotipus pasidaryti