Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos. Jungiuosi į jūsų gretas. Su vyru nusprendėme, kad jeigu per metus nepavyks susilaukti vaikučių - vyksime jų į Stambulo Memorial kliniką. Lietuvoje darėmės tik vieną IUI, (kuris buvo netikslingas, dėl labai prastos spermos kokybės). Norėjau paklausti kiek laiko iki ivf tikslingas pirminis vizitas? Ar būtų labai blogai, jeigu pvz pirminiam vizitui nuvyktume 2018 spalį, o ivf norėtume atlikti tik 2019 rugpjūtį? Beje kokiais atvejais jie nori, kad būtų atlikti laporoskopija?

Atsakyti

Lieput TDrasei apie agnuscustonir kad jis gali kazkokius vaistus slopinti,apie kokius vaistus kalbejai. As Tr pasakiau kad vartoju juos bet labai mazas dozes tai jie sako ok vartok tai ka vartoji, nesake jų nutraukti.

Man buvo rekomenduota vietoje bromocriptino, vartoti Prefemin, kuris yra lietuvos vaistinėse pardavinėjamas agnus castus. Informaciniame lapelyje, radau tokį sakinį, kuriame perspėja apie įtaką kitų vaistų poveikiui. Pvz ivf metu būna, kad reikia leistis cetrotide, kuris yra antagonistas, arba kartais paskiria Lenzetto, kuris yra prie estrogenų priskiriamas estradiolis... kaip rašo info lapelyje, šių vaistų poveikis gali susilpnėti, jei kartu vartojamas agnus castus.
Iš info lapelio ką pasižymėjau:
Vartojant Vitex agnus-castus L., fructus (tikrųjų skaistminių vaisių) kartu su dopamino receptorių agonistais ir antagonistais, estrogenais ir antiestrogenais gali silpnėti abiejų vaistinių preparatų poveikis.

Tai perspėkite gydytojus kas vartojate ir pasitarkit ar stimuliacijos metu juos galima vartoti, nes apie tai perspėja info lapelyje?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieput: 05 rugpjūčio 2018 - 11:49

Sveikos, merginos, Kokie kraujo tyrimai parodo, kad yra bėdų su klampumu? Ar tr patys siūlo išsitiesti ar pačiu iniciatyva klausiate? Man nieko nesakė, tad neramu...

man tyrė papildomai nes pries 3 metus turejau trombą akyje, užtat ir darė visokių tyrimų. Dar turiu aukšta homocisteiną. Bet pagrinde visi papildomi tyrimai tiek pas F tiek pas Tr del to trombo.

Atsakyti

man tyrė papildomai nes pries 3 metus turejau trombą akyje, užtat ir darė visokių tyrimų. Dar turiu aukšta homocisteiną. Bet pagrinde visi papildomi tyrimai tiek pas F tiek pas Tr del to trombo.

Mano virš 9, tai normose, bet didesnis nei rekomenduojama, tai dbr neramu..

Atsakyti

Mano virš 9, tai normose, bet didesnis nei rekomenduojama, tai dbr neramu..

Mano ~13, bet kaip ir sakau ne del to man tyrimus liepe darytis.  Na man ir neramu kad neleido tr  trupučio pasiskiesti kraujo,  kazkaip norejosi viska būti padarius kad pavyktų. 😕

Atsakyti
QUOTE(Lieput @ 2018 08 04, 17:58)
<p>Sveikos, jei kam aktualu, buvau pas endokrinologę, tai sakė didelis arba normas viršijantis SHBG yra gerai, negerai tada kai jis žemas. vartotojo įkelta nuotrauka
O kai klausiau dėl ciklo paankstinimo/pareguliavimo, tai dalinuosi ką rekomendavo M, sakė tą padaryti geriausia su duphaston, 13 dienų iki norimo ciklo pradžios pradėti ir vartoti 10d, ir po kelių dienų jos prasidės. Jei kam aktualu bus, galėsit pasitarti su gydytoja/u.
</p>

Kas tr klausė ar taip galima daryti su prg, tai Mastura atrašydavo, kad gydytojai neleidžia 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, kaip skaitosi pas tr pirma ck diena, ar kai pradeda vos tepti? Ar kaip, visai pasimečiau 😢

Atsakyti

Sveikos  :help: Gal kuri turit parduot imunoglobulino?  :help:​ skubiai reikia... 

Atsakyti

Sveikos, kaip skaitosi pas tr pirma ck diena, ar kai pradeda vos tepti? Ar kaip, visai pasimečiau 😢

Kai pasirodo sviezias normalus kraujas :)

Pakartojau hcg - 4359 :)

Prg - 41. Nukrito. Isuziau ausis Masturai, tai liepe po pilna ampole leistis, ir rytais crinone detis :D

Atsakyti

Kai pasirodo sviezias normalus kraujas :)

Pakartojau hcg - 4359 :)

Prg - 41. Nukrito. Isuziau ausis Masturai, tai liepe po pilna ampole leistis, ir rytais crinone detis :D

😂 šaunuolė. 

Sorry už tokius durnus klausimus bet kai niekada nesusidūriau, kad reikėtų tiksliai cd tai ir klausinėju visokių nesamonių.  

Pvz dabar tepa krauju, bet jokių įklotų dar nereikia, užtenka kasdieninių.  Tai va ir svarstau ar cia kaip skaitosi jau ar ne, TD minejo kad pas tr  jei po 14 tik pradedi tai nesiskaito 1 ck.

Šį ciklą teks praleisti tr, bet išsiimti fsh reikia nes jei daug, turiu vaistukus. 😏 kad kita tikrai startuočiau.

Atsakyti

😂 šaunuolė. 

Sorry už tokius durnus klausimus bet kai niekada nesusidūriau, kad reikėtų tiksliai cd tai ir klausinėju visokių nesamonių.  

Pvz dabar tepa krauju, bet jokių įklotų dar nereikia, užtenka kasdieninių.  Tai va ir svarstau ar cia kaip skaitosi jau ar ne, TD minejo kad pas tr  jei po 14 tik pradedi tai nesiskaito 1 ck.

Šį ciklą teks praleisti tr, bet išsiimti fsh reikia nes jei daug, turiu vaistukus. 😏 kad kita tikrai startuočiau.

Viskas ok ;) as skaiciuodavau 1cd kai jau normaliai kraujuot pradedavau. Nes tepliodavo man ivairiai nuo dienos iki savaites pries mmm :)

Del 14 val, tai kazkaip i laikrodi neziuredavau... bet ir pramusdavo dazniausiai ryte. 

Atsakyti

Viskas ok ;) as skaiciuodavau 1cd kai jau normaliai kraujuot pradedavau. Nes tepliodavo man ivairiai nuo dienos iki savaites pries mmm :)

Del 14 val, tai kazkaip i laikrodi neziuredavau... bet ir pramusdavo dazniausiai ryte. 

Nu supratau, aciu. Man tai tas toks tepliojimas is vis nesąmonė, nesitikėjau 😢. Pagal viską turėjo buti sekmadienį, kitą pirmadienį, nes kai buvau pas tr 07,25 sako tuoj bus ov, praeita pirmadienį- trečiadinį buvo ov nes skaudejo krutinę, tai ir skaiciavau kad bus tik kitą sav ir še tau, kažkokia nesąmonė 😭😭

Atsakyti