Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos mergaitės :) ,

aš jau po Turkijos auginu pilvuką ir nekantriai laukiu savo gandro. :nestuke Bijojau, kad pritrūksiu vaistų tai vežiaus į Lietuvą daug ir liko net 6 dėžutės Crinone 8proc (po 15vnt gelinės tubelės) galioja iki 2020 03, gal kuri pritrūko perleisčiau nebrangiai, dovanų pridėčiau dar 5 vnt kur liko iš dėžutės jau pradarytos ir jeigu reikia atiduodu likusius Utrogestan 200mg, Progesterone, Rulid, Folidoce. (Man jų visų reikėjo ivf metu). Jeigu ką domina +370 683 30448. Gyvenu Kaune. Visoms linkiu sėkmės ir kantrybės, mano patirtis Turkijoj pati pati geriausia.   :angel_not: 

Atsakyti

Jpuma, kaip greit uzaugo, o ka sako ar labai yra itakos del foliu kokybes kai taip greit? Nors jei pradejo veliau stimuliuot tai gal nieko baisaus?

Mano paskutinis ivf buvo toks , bet as vistiek kaltinu klinika, ksd man vaistai buvo netinkamai parinkti, nes irgi labai staigiai uzaugo :( atejau pirmam echo ir sako kad jau dideli :O dar pora dienu ir sprogtukas.na bet galas ne koks buvo ir cia tikrai nesukontroliavo tai kazkaip gslvpju kad turkai tikrai kitaip priziuri viska.

Atsakyti

Jpuma, kaip greit uzaugo, o ka sako ar labai yra itakos del foliu kokybes kai taip greit? Nors jei pradejo veliau stimuliuot tai gal nieko baisaus?

Mano paskutinis ivf buvo toks , bet as vistiek kaltinu klinika, ksd man vaistai buvo netinkamai parinkti, nes irgi labai staigiai uzaugo :( atejau pirmam echo ir sako kad jau dideli :O dar pora dienu ir sprogtukas.na bet galas ne koks buvo ir cia tikrai nesukontroliavo tai kazkaip gslvpju kad turkai tikrai kitaip priziuri viska.

kad greitai auga nieko blogo nesake. O gal nera čia taip ir greit. 5 dienos stimuliantų, per kurias didziausias folis nuo 9 mm iki 20 užaugo. 

O kur jus daret ir kokia pabaiga buvo, kad sakot nesukontoliavo? Ovuluavo anksčiau laiko? 

Atsakyti

Sveikos, gal turite parduoti folata?

Atsakyti

Sveikos, turiu perleisti progestano, jei kam reikia, folbiol ir estrofemo. Kam aktualu rašykite į až. 

Visoms didžiausios sėkmės  :nestuke​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 30 rugpjūčio 2018 - 14:16

JPUMA, kaip baigėsi vakarykštis popietinis vizitas? Ar susileidot Ovitrelį? ;)

Atsakyti

JPUMA, kaip baigėsi vakarykštis popietinis vizitas? Ar susileidot Ovitrelį? ;)

Labas :) po vakar antro vuzito galutinai nusprendė, kad Ovitrellis tą dieną ir turi būt. Tai vakar vakare Ovitrellis, ryt ryte punkcija :) 

Atsakyti

Mano kelione i tr atsaukiama. Šiadiena 1cd ir gine mate tik du senus folius nauju antriniu nea 

Atsakyti

Labas :) po vakar antro vuzito galutinai nusprendė, kad Ovitrellis tą dieną ir turi būt. Tai vakar vakare Ovitrellis, ryt ryte punkcija :)

Aha, jau perskaičiau TD naujienas ;)

Mano kelione i tr atsaukiama. Šiadiena 1cd ir gine mate tik du senus folius nauju antriniu nea 

Nu va.. Gaila, kad nusikelia planai. O tie antriniai foliai gali atsirasti jau kitą ciklą, pvz? :unsure: Atsiprašau jei kvailai paklausiau :hmm:

Atsakyti

Gali jie atsirasti bet gali ir ne. Na dabar nukeliu neribotam laikui 😢

Atsakyti

Sabelyte, gaila, kad nestartuosite :unsure: tai dabar tiesiog stebėsite, kada bus galima? juk tie seni, kaip suprantu, turėtų jei ne šiame cikle pasišalinti, tai bent su sekančiom mm sunykti?
tik aišku gaila visus planus sujaukė jums :4u:  laikykitės
Gal kuri žinote, kada po echomar hsg galima myliukų su vyru? Pamiršau visai paklausti...

Atsakyti

Sabelyte, gaila, kad nestartuosite :unsure: tai dabar tiesiog stebėsite, kada bus galima? juk tie seni, kaip suprantu, turėtų jei ne šiame cikle pasišalinti, tai bent su sekančiom mm sunykti?
tik aišku gaila visus planus sujaukė jums :4u:  laikykitės
Gal kuri žinote, kada po echomar hsg galima myliukų su vyru? Pamiršau visai paklausti...

Jei atvirai tai net nestebesiu, nes kaip gine sakė tu turi bandyti iššaukti išstimuliuoto tuos antrinius folius nes jie gali ir nepasirodyti kitaip, kazka panasaus ir Mastura sakė bet...

Atsakyti