Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Turiu tik geli. Idomu LT turbut yra vaistinese leidziamo jei ka? 

Aciu uz patarimus! 

Atsakyti

July, o prg geras?

Jo, kartok po 2 dienu, jei bus akivaizdus augimas bus ok.

Primink, tau blastuke po pgd kelta?

Mano siandienos rezultatai: tie patys 4 geros kokybes, is 3vidutines -1as taip ir liko vidutines, o kiti 2 dalinasi letai, tai turbut is ju jai nebus daug sansu.

Tai va. Paprasciau Zhukros ryt kad man paskirtu appoitmenta, nes telefonu su ja susikalbet sunkiai.nesiklauso...😶

Ryt aš ir turiu vizitą gal kazkas jau daugiau bus aiškiau. O tau ryt kantrybes viska išsiaiškinti ir gauti tai ko norit, ir grįsti namo ne vieniem  :lietuva:  :4u:  :nestuke 

Atsakyti

Duua, o kas tas prg? Progesteronas? Man sake tik HCG daryti. Nebent Zukhra nedasake, kad daugiau kazko reik.... :( Taip man dejo stipriausia blastuke po PGD tyrimo. Viska dare naturaliam cikle ir po to progesterono tik rytais paskyre. 🤔

Turkai neliepia jo darytis. Bet kai kartosit hcg, buyinai pasidarykit. Ir turkai labai nesureiksmina jo. Po pirmo fet pasidariau ir prg kartu su hcg. Buvo tik 20nmol/l. Kritiskai zemas. Turkai sake viskas ok... bet neklausiau, pradejau leistis prg...

Atsakyti

Aciu uz patarimus! 

Nezinau... bet merginos vezasi, tai gal sunkiau gaut.pabandyk per skelbimus gal, bet aisku pirmiausiai reikia zinoti, ar jo truksta, gal viskas ok.

O bendrai klausimas, del crinones, kiek parsivezat, kad iki 12 sav uztektu? 🙄

Ar galima naudot utrogestan vietoj ar paaibaigus crinonei? Ar kuri domejotes..

Ryt aš ir turiu vizitą gal kazkas jau daugiau bus aiškiau. O tau ryt kantrybes viska išsiaiškinti ir gauti tai ko norit, ir grįsti namo ne vieniem  :lietuva:  :4u:  :nestuke

Aha gal jau ir jums pajudes arciau tiesiosios 😉 tik linkiu, kad nebutu punkcijos savaitgali..arba,kad Z dirbtu

.. nes zinai..

O man prireiks kantrybes tikrai :D persimetem keliom sms, galiausiai pasake, kad ryt lauksim embriologes ir bus aisku.. nes paskyre appoitm 2 val, o del pgd bus aisku 11-13 val.ka ir kiek daryt, tai sakau kas man is to appoitmento 2 val tada?!!?totalus briedas su ja, kad jau net nebejuokinga  :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(July23 @ 2018 10 17, 17:05)
<p>Turiu tik geli. Idomu LT turbut yra vaistinese leidziamo jei ka? </p><p>Aciu uz patarimus! </p>

Ne. Lt jo nera vaistinese. Tik TR
Atsakyti

Aciu uz patarimus! 

Lygtais nw turi leidziamo, bet čia merginos forumuose ir TD pardavinėja, man nebuvo bėdų gauti. Sekmes :)

Atsakyti
sveikos 4u.gif paskutines zinios is manes..po visu diskusiju nuvykom i klinika pakalbet su gyd. nes is Z nelabai isejo gaut visa informacija teisingai.

man svieziam nesodino. Siai dienai buvo visi penki geri embrionai, kurie tiko PGD. is pradziu sake trys, bet daugiau paskambinus telefonu po kokios gero valandos pasake, kad ir kiti du pasivyjo ir vat db jau reikia jai mat atsakymo. nes mes sutikom trims daryt. sakau mes pakeliui i ligonine, atvyksim pakalbet ir tada matysim.
gyd sako embrionai visi penki geri, kodel nenorit daryt visiems bla bla.. visu pirma kaina, visu antra, nesimtaprocentine garantija, kad ir po pgd bus tinkami ir jei bus tinkami, ar bus nestumas.
kad kelti dabar tai net nesileido i kalbas, Z saukdama ant manes, ka tu galvoji, gi tau hyper buvo unsure.gif sakau tai 12 ispunktuotu jau skaitos hyper? tai sako o tu pamirsai tuos visus maziukus...tai sakau va butent, apie juos ir norejau klaust, kur jie dingo. sako niekur jie nedingo, gyd palieka neima. galvojau ji ne taip ka sako, ir kaip tik nuejom i kabineta. As dar karta uzklausiau gyd, be jos vertimo ir jis ir patvirtino, kad ispunktuoja tik didesnius nei 14 mm, o kitus palieka unsure.gif sakau bet tikrai skaiciau kazkur, netgi ir ju lape parasyta, parodziau, kad isima matured ar imatured tik aisku apvaisinimui jos netinkamos, tikrai negalvojau, kad palieka, pasirodo, kad palieka... sako tau su kitom mm jie pasisalins...tai tokiu atveju gal ir buvo hyper, bet nebenorejo nei apziuret ir tipo Semra net buvo supykus, kad kas cia per klausimai det svieziam jei pasakem ne. nu kazkaip nezinau, svelniai tariant nepatiko man tokie atsakymai.
paklausiau,tai kam man reikejo Crinone. tai jis sako, buna, kad suleteja augimas trecia ar penkta diena, tai just in case... bet vat nedaejo tada paklaust, tai jei vdrug butu taip suleteje sakykim kad ir ta trecia ar penkta d. tai ka, tada jau hyper nebutu svarbu, ir butu sodine??? bet vat klausimai ateina paskui.
ir dar kas labiausiai "uzmuse" ir ismuse is veziu tai Z pasakymas, cituoju "now please ask all the questions while doctor is here, otherwise you will attack me with questions later".... I know you.. hahahaha blink.gif blink.gif man tai nebuvo juokinga, nes jos toks darbas, ji koordinatore, ji turi pasakyt, ir jei man neaisku, tai ne forume ar googlej ieskot ats man reikia. bet vat is jos sito,deja labai truksta.
Gydytojais ir laboratorija esu labai patenkinta, rezultata, koki turime siai dienai, neturejome niekada, nera auge iki penktos dienos,tai uz tai jiems dekinga, ta ir pasakem, bet visa kita tikrai nuvyle.
na bet visumoj, svarbiausia galutinis rezultatas, kai atvyksiu FET, jei aisku bus kas is po PGD like, jei ne, liko mano du, tikiuos, kad nepasakys, jog ju nesodins, jei vdrug nieko po PGD.. ir tiketis geriausio.

AI, pgd kainuoja 295 dol. embrionui. Bet sake, deja kaina kils, paklausiau kada,sako gal kitais metais, bet sako db jums dar pritaikyta sena kaina, nes skambinos ten kazkur klaust.. tai nzn nei kiek kils, nei tiksliai kada, bet reik jau nustiekt tam.

ir dar kas liko neaisku, bet cia tik paskiau pradejom galvot. uz saldyma sako moketi arba pavedimu arba, kai atvyksim FET. bet ji man kalbejo tik apie tuos du likusius, o tai kaip buna tie, kurie bus daromas PGD? juos ir juk saldys, ar visa bendra suma pasakys po rezultatu kiek saldo ir kokia kaina? tai dabr gaunas du saldomi taip, o trims darys pgd. isivaizduot, lieka vienas ar du,tai saldomi bus 4 arba 5 nu arba 3... tai kaip skaiciuojas, kaip jum buvo, kas dare?
ir dar ji man surase ant lapo tipo ne per embriono skaiciu, bet tubes, sako kartais deda du embrionus i viena tuba, kartais ne.. priklauso nuo type of tube unsure.gif bet sito neklausiau, nes atrode aisku, bet dabar kai ziuriu pirmam psl tai uz embruonus eina, o ne tubes.
Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 10 18, 14:49)
sveikos  4u.gif  paskutines zinios is manes..po visu diskusiju nuvykom i klinika pakalbet su gyd. nes is Z nelabai isejo gaut visa informacija teisingai.

man svieziam nesodino. Siai dienai buvo visi penki geri embrionai, kurie tiko PGD. is pradziu sake trys, bet daugiau paskambinus telefonu po kokios gero valandos pasake, kad ir kiti du pasivyjo ir vat db jau reikia jai mat atsakymo. nes mes sutikom trims daryt. sakau mes pakeliui i ligonine, atvyksim pakalbet ir tada matysim.
gyd sako embrionai visi penki geri, kodel nenorit daryt visiems bla bla.. visu pirma kaina, visu antra, nesimtaprocentine garantija, kad ir po pgd bus tinkami ir jei bus tinkami, ar bus  nestumas.
kad kelti dabar tai net nesileido i kalbas, Z saukdama ant manes, ka tu galvoji, gi tau hyper buvo unsure.gif  sakau tai 12  ispunktuotu jau skaitos hyper? tai sako o tu pamirsai tuos visus maziukus...tai sakau va butent, apie juos ir norejau klaust, kur jie dingo. sako niekur jie nedingo, gyd palieka neima. galvojau ji ne taip ka sako, ir kaip tik nuejom i kabineta. As dar karta uzklausiau gyd, be jos vertimo ir jis ir patvirtino, kad ispunktuoja tik didesnius nei 14  mm, o kitus palieka  unsure.gif  sakau bet tikrai skaiciau kazkur, netgi ir ju lape parasyta, parodziau, kad isima matured ar imatured tik aisku apvaisinimui jos netinkamos, tikrai negalvojau, kad palieka, pasirodo, kad palieka... sako tau su kitom mm jie pasisalins...tai tokiu atveju gal ir buvo hyper, bet nebenorejo nei apziuret ir tipo Semra net buvo supykus, kad kas cia per klausimai det svieziam jei pasakem ne. nu kazkaip nezinau, svelniai tariant nepatiko man tokie atsakymai.
paklausiau,tai kam man reikejo Crinone. tai jis sako, buna, kad suleteja augimas trecia ar penkta diena, tai just in case... bet vat nedaejo tada paklaust, tai jei vdrug butu taip suleteje sakykim kad ir ta trecia ar penkta d. tai ka, tada jau hyper nebutu svarbu, ir butu sodine??? bet vat klausimai ateina paskui.
ir dar kas labiausiai "uzmuse" ir ismuse is veziu tai Z pasakymas, cituoju "now please ask all the questions while doctor is here, otherwise you will attack me with questions later".... I know you.. hahahaha  blink.gif  blink.gif  man tai nebuvo juokinga, nes jos toks darbas, ji koordinatore, ji turi pasakyt, ir jei man neaisku, tai ne forume ar googlej ieskot ats man reikia. bet vat is jos sito,deja labai truksta.
Gydytojais ir laboratorija esu labai patenkinta, rezultata, koki turime siai dienai, neturejome niekada, nera auge iki penktos dienos,tai uz tai jiems dekinga, ta ir pasakem, bet visa kita tikrai nuvyle.
na bet visumoj, svarbiausia galutinis rezultatas, kai atvyksiu FET, jei aisku bus kas is po PGD like, jei ne, liko mano du, tikiuos, kad nepasakys, jog ju nesodins, jei vdrug nieko po PGD.. ir tiketis geriausio.

AI, pgd kainuoja 295 dol. embrionui. Bet sake, deja kaina kils, paklausiau kada,sako gal kitais metais, bet sako db jums dar pritaikyta sena kaina, nes skambinos ten kazkur klaust.. tai nzn nei kiek kils, nei tiksliai kada, bet reik jau nustiekt tam.

ir dar kas liko neaisku, bet cia tik paskiau pradejom galvot. uz saldyma sako moketi arba pavedimu arba, kai atvyksim FET. bet ji man kalbejo tik apie tuos du likusius, o tai kaip buna tie, kurie bus daromas PGD? juos ir juk saldys, ar visa bendra suma pasakys po rezultatu kiek saldo ir kokia kaina? tai dabr gaunas du saldomi taip, o trims darys pgd. isivaizduot, lieka vienas ar du,tai saldomi bus 4 arba 5 nu arba 3... tai kaip skaiciuojas, kaip jum buvo, kas dare?
ir dar ji man surase ant lapo tipo ne per embriono skaiciu, bet tubes, sako kartais deda du embrionus i viena tuba, kartais ne.. priklauso nuo type of tube  unsure.gif   bet sito neklausiau, nes atrode aisku, bet dabar kai ziuriu pirmam psl tai uz embruonus eina, o ne tubes.

Man tai ispunktavo grynai visus, ir pacius maziausius, bet cia 2015m., tai gal kas nors ir pasikeite nuo to laiko - nezinau.. unsure.gif
O pas mus taip ir uzsaldyti, kaip tu sakai - kai kurie po 1 (geresnes kokybes), kai kurie po 2 ar net 3 (silpnesni), bet dabar galvoju, ar saldymo kaina nuo to priklauso? Nebepamenu hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiux1984: 18 spalio 2018 - 17:00

sveikos 4u.gifpaskutines zinios is manes..po visu diskusiju nuvykom i klinika pakalbet su gyd. nes is Z nelabai isejo gaut visa informacija teisingai. man svieziam nesodino. Siai dienai buvo visi penki geri embrionai, kurie tiko PGD. is pradziu sake trys, bet daugiau paskambinus telefonu po kokios gero valandos pasake, kad ir kiti du pasivyjo ir vat db jau reikia jai mat atsakymo. nes mes sutikom trims daryt. sakau mes pakeliui i ligonine, atvyksim pakalbet ir tada matysim. gyd sako embrionai visi penki geri, kodel nenorit daryt visiems bla bla.. visu pirma kaina, visu antra, nesimtaprocentine garantija, kad ir po pgd bus tinkami ir jei bus tinkami, ar bus nestumas. kad kelti dabar tai net nesileido i kalbas, Z saukdama ant manes, ka tu galvoji, gi tau hyper buvo unsure.gifsakau tai 12 ispunktuotu jau skaitos hyper? tai sako o tu pamirsai tuos visus maziukus...tai sakau va butent, apie juos ir norejau klaust, kur jie dingo. sako niekur jie nedingo, gyd palieka neima. galvojau ji ne taip ka sako, ir kaip tik nuejom i kabineta. As dar karta uzklausiau gyd, be jos vertimo ir jis ir patvirtino, kad ispunktuoja tik didesnius nei 14 mm, o kitus palieka unsure.gifsakau bet tikrai skaiciau kazkur, netgi ir ju lape parasyta, parodziau, kad isima matured ar imatured tik aisku apvaisinimui jos netinkamos, tikrai negalvojau, kad palieka, pasirodo, kad palieka... sako tau su kitom mm jie pasisalins...tai tokiu atveju gal ir buvo hyper, bet nebenorejo nei apziuret ir tipo Semra net buvo supykus, kad kas cia per klausimai det svieziam jei pasakem ne. nu kazkaip nezinau, svelniai tariant nepatiko man tokie atsakymai. paklausiau,tai kam man reikejo Crinone. tai jis sako, buna, kad suleteja augimas trecia ar penkta diena, tai just in case... bet vat nedaejo tada paklaust, tai jei vdrug butu taip suleteje sakykim kad ir ta trecia ar penkta d. tai ka, tada jau hyper nebutu svarbu, ir butu sodine??? bet vat klausimai ateina paskui. ir dar kas labiausiai "uzmuse" ir ismuse is veziu tai Z pasakymas, cituoju "now please ask all the questions while doctor is here, otherwise you will attack me with questions later".... I know you.. hahahaha blink.gifblink.gifman tai nebuvo juokinga, nes jos toks darbas, ji koordinatore, ji turi pasakyt, ir jei man neaisku, tai ne forume ar googlej ieskot ats man reikia. bet vat is jos sito,deja labai truksta. Gydytojais ir laboratorija esu labai patenkinta, rezultata, koki turime siai dienai, neturejome niekada, nera auge iki penktos dienos,tai uz tai jiems dekinga, ta ir pasakem, bet visa kita tikrai nuvyle. na bet visumoj, svarbiausia galutinis rezultatas, kai atvyksiu FET, jei aisku bus kas is po PGD like, jei ne, liko mano du, tikiuos, kad nepasakys, jog ju nesodins, jei vdrug nieko po PGD.. ir tiketis geriausio. AI, pgd kainuoja 295 dol. embrionui. Bet sake, deja kaina kils, paklausiau kada,sako gal kitais metais, bet sako db jums dar pritaikyta sena kaina, nes skambinos ten kazkur klaust.. tai nzn nei kiek kils, nei tiksliai kada, bet reik jau nustiekt tam. ir dar kas liko neaisku, bet cia tik paskiau pradejom galvot. uz saldyma sako moketi arba pavedimu arba, kai atvyksim FET. bet ji man kalbejo tik apie tuos du likusius, o tai kaip buna tie, kurie bus daromas PGD? juos ir juk saldys, ar visa bendra suma pasakys po rezultatu kiek saldo ir kokia kaina? tai dabr gaunas du saldomi taip, o trims darys pgd. isivaizduot, lieka vienas ar du,tai saldomi bus 4 arba 5 nu arba 3... tai kaip skaiciuojas, kaip jum buvo, kas dare? ir dar ji man surase ant lapo tipo ne per embriono skaiciu, bet tubes, sako kartais deda du embrionus i viena tuba, kartais ne.. priklauso nuo type of tube unsure.gifbet sito neklausiau, nes atrode aisku, bet dabar kai ziuriu pirmam psl tai uz embruonus eina, o ne tubes.
Nu joooo... man mastura nerealiai oadejo ir su daktarais konsultavos jai buvo natur nestumas (deja veliau pabego). Tai itariu is zuhros to nebuciau sulaukus... bet jus teisi, jibuz tai pinigus gauna... ji privalo atsakyti i klausimus. Del saldymo, tai man buvo hyper. Tad salde visas blastutes. Uz aaldyma pinigu neeme visai... Susalde taip: 1; 1; 2; 3 embrionus vienoje kolbuteje. 1 ir 1 panaudojom. Liko dvi kolbutes, vienoj 2 kitoj 3 embrionai. Tai sake jei dar atvaziuosim, atsildys ta kolbute kur 2, ir jei abi blastukes gerai atsils, tada spres, sodinti abi, ar viena sodinti, kita saldyti. Cia embriologe man taip aiskino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 18 spalio 2018 - 17:01

Man tai ispunktavo grynai visus, ir pacius maziausius, bet cia 2015m., tai gal kas nors ir pasikeite nuo to laiko - nezinau.. unsure.gif
O pas mus taip ir uzsaldyti, kaip tu sakai - kai kurie po 1 (geresnes kokybes), kai kurie po 2 ar net 3 (silpnesni), bet dabar galvoju, ar saldymo kaina nuo to priklauso? Nebepamenu hmm.gif

Man punkcija taip pat 2015 buvo. Buvau sventai isitikinus ksd visus ispunktavo. Bet jei atvirai, tai nepaklausiau... tad 100% teigti negaliu...

Atsakyti

tai galtaip ir saldo tada, i tas tubas.

ziuriu abar ant lapo ka ji man surase

1-3 tubes 520 eur

3-6 tubes 720 eur

6 tubes 920 eur

turut pirma eilute turejo but iki 2; na nes jei turi dvi tai negali but arba 520 ar 720..

bet tau po Pgd salde ar ne? nes kai ji kalbejo,tai ji kalbejo apie tuos mano du be PGD tai kaip su tais kur PGD bus, juk juos ir saldo, ar jau ta saldymo kaina ieina i PGD suma ir papildomai moket nereikia, va cia mano klausimas.

Atsakyti

Nu joooo... man mastura nerealiai oadejo ir su daktarais konsultavos jai buvo natur nestumas (deja veliau pabego). Tai itariu is zuhros to nebuciau sulaukus... bet jus teisi, jibuz tai pinigus gauna... ji privalo atsakyti i klausimus. Del saldymo, tai man buvo hyper. Tad salde visas blastutes. Uz aaldyma pinigu neeme visai... Susalde taip: 1; 1; 2; 3 embrionus vienoje kolbuteje. 1 ir 1 panaudojom. Liko dvi kolbutes, vienoj 2 kitoj 3 embrionai. Tai sake jei dar atvaziuosim, atsildys ta kolbute kur 2, ir jei abi blastukes gerai atsils, tada spres, sodinti abi, ar viena sodinti, kita saldyti. Cia embriologe man taip aiskino.

As ir kazkaip net neabejoju, kad su MAstura viskas butu ejesis lengviau.. na gal ji po metu kitu ir bus geresne :)

visai visai nemokejot uz laikyma?? tai gal seniau nekainavo, nezinau..

Atsakyti