Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Neda_108 @ 2019 01 12, 14:12)
Sveikos,

Esu visiškoj nevilty. angel_sadangel.gif  Finansinės problemos. Kartais atrodo, jog vienintelė išeitis - numirti.

Klausimas: kaip išsispręs ši situacija? Ar yra kokia išeitis?
Važiuočiau į užsienį dirbti, bet negaliu dėl sveikatos. doh.gif

Būčiau dėkinga, jei kas pažiūrėtų. 4u.gif



QUOTE(Moonlightmagic @ 2019 01 20, 17:35)
Neda_108, mirtis ne išeitis, turite galimybė išspręsti situaciją, tik ko gero ne taip greitai kaip norėtusi. Nesikoncentruokite ties skolomis, galvokite apie galimus būdus jas padengti.

Gal pažiūrėtumėt, kaip išsispręs ši situacija? Ar nusimato kokių prošvaisčių? ax.gif
Atsakyti
Labai prašau....
Atsakyti

Bandau dar karta. Gal atrodo kad mano klausimas nera svarbus nes visos apeinate bet man labai svarbus atsakymas?  Ka man jaučia kolega D? Tai tiesiog malonus bendravimas ar vis delto tai kažkas daugiau?  Ir ka apskritai sako kortos šiam ryšiui? Ačiū mielosios. 

Atsakyti
Laba diena visoms, kazkada klausiau apie LM ir man berods tada rutele atsake, tas zmogus po ilgos pertraukos vel atsirado mano gyvenime. Jis draugauja su kita moterim 3 metus, bet nenori jos vesti ar tureti vaiku. Kokie jo tikslai del manes? aciu
Atsakyti
Labai blogai jaučiuosi, tiek fiziškai, tiek emociškai, jaučiuosi įstrigus duobėje. Norėjau paklausti, ar matosi koks nors pagerėjimas? Ar ateis naujas žmogus į mano gyvenimą?
Atsakyti

Labas vakaras. Isiziurejau vyra vardu D., bet is nepasitikejimo savimi, nesu tikra, ar reiketu deti pastangas susipazistant. Ar galetume tapti pora? Aciu. S.

Atsakyti

Sveiki,

gal kas laiko rast atsakyti man į klausimą, man patinka du vaikinai: DB ir DŠ, jie skirtingi tačiau ir panašūs, abu rodo dėmesį, norėčiau sužinoti  ar apskritai nors su vienu iš jų mane gali sieti rimti santykiai ateityje? 

AČIŪ :D

Atsakyti

Sveikos,

 

Turiu klausima: ar greitai rasiu nauja darba ir ar jis bus pelningas/ sekmingas? ( Ieskau nuo rudens :( )

 

Is anksto aciu uz atsakyma!

Atsakyti
Sveikos, buvau klaususi bet taip ir pasiko klausimas,situacija tokia kad ši mėnesį galiu likti be namų, tektų eiti nuomotis ,financine padėtis mano su vaiku tikrai nekokia,bandau dar kartą,gal galite kas nors trumpai išmesti kortas ir pažiūrėti,,kaip baigsis mano ši situacija su butų?ar liksiu jame ?
Atsakyti
QUOTE(Puupaaa @ 2019 01 21, 18:57)
<p>Sveiki, su vyru negalime susilaukti vaikelio. Labai neramina klausimas , ar man pavyks pastoti?🙈</p><p>būčiau dėkinga jei kam pavyktų atsakyti į mano klausimą❤</p>

Pabandžiau pažvelgti į jūsų situaciją ir man už kart parodė blogas kortas. Žinot, tai yra praeitis. Jūsų vyras prieš jus turėjo kitą moterį ir jis ją paliko. Ir greičiausiai paliko dėl jūsų. Moteris buvo labai įskaudinta. Neatmetama galimybė, kad ji galėjo ir kai kur kreiptis.
Todėl jūs su savo vyru negalėsite turėti vaikų.
Bet kortos rodo, kad su kitu partneriu, jūs susilauksite vaikelio.
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2019 02 02, 23:03)
<p>Labas vakaras. Isiziurejau vyra vardu D., bet is nepasitikejimo savimi, nesu tikra, ar reiketu deti pastangas susipazistant. Ar galetume tapti pora? Aciu. S.</p>


Šitoj situacijoje labai reikia savimi pasitikėti. Šitas vyras jums neabejingas. Tačiau jis nori, kad jūsų bendravimas vyktų slaptai. Tai yra, kad neiškiltų į viešumą, nes yra dar viena moteris. (Gal kartais jis ruošiasi skiryboms?)
Vienu žodžiu, jeigu jūs norite būti pora (o tai įmanoma) turite pasitikėti savimi, kovoti už šiuos santykius, nes tikrai nusimato problemų.
Atsakyti
Gera diena,manęs laukia naujo darbo paieška pagal naujai įgytą kvalifikaciją,kaip man seksis, Ačiū.
Atsakyti