Bet viskas išsispręs . Ir gyjimas bus puikus. (Bijau suklysti, bet kažkodėl matau kūdykį ant rankų)
Aciu

Laba vakara ne mamyte bet žiuriu kad daug kas klausia ir įdomus faktai pasitvirtina
Įdomu su darbais sunkiai sekasi susiradau darba dabar vairuotojo kaip čia kas labai keista labai seniai svajojau vairuotojo darbo
Bet ar pasitvirtins man tai ar ne labai įdomu
tas darbas kazkaip per kancias i zvaigzdes man atrodo. jau pacioje pradzioje galit tureti nemalonumu darbe. jums gali ir avariju pasitaikyti. kortos perspeja buti atsargesnei. na ir jeigu turesit vilties ir kantrybes, turetumete pristaikyti, bet tikrai nebus lengva. as net sakyciau jums pasieskoti kitokio darbo. galbut jusu noras yra klaidingas. pats darbas jums atrodo idomus, bet visgi tai ne jums.
Labas. Šiuo metu neramina karjeros klausimai. Dairausi darbo užsienyje. Kaip man seksis paieškos? Gal kortos turi patarimu?
jus norit pokyciu savam gyvenime. jums atrodo, kad isvaziavus daug kas keisis pas jus ir tai iseis i nauda. tikites sekmes. taciau eigoje jusu svajones zlugtu. as uzsienyje jums kazkaip nematau perspektyvu prasigyventi. jums truktu pinigu paprasciausiai. uzdirbtumet ne tiek, kad jums pasidengtu jusu islaidos. dar kazkoks vyras man matosi, kuris irgi gali buti kliutis siame reikale.
Ačiū, kad pažiūrėjote
. Teisingai, noriu pokyčiu gyvenime. Netikiu, kad išvykus, staiga viskas pasikeis ir "ant lėkštutės" nusileis. Būčiau netgi nusiteikusi studijuoti toliau tam, kad būtu daugiau perspektyvu.
Ar manote, kad man palankiau būtu gyventi Lietuvoje?
Dėl vyro? Yra mylimasis, kuris nori, kad atvykčiau pas jį.
del lietuvos as neziurejau. visko juk per tokia konsultacija nesuziuresi.
Laba diena dar kartelį. Norèčiau sužinoti kaip bus su mašinos teisėmis,kada išisilaikysiu...
as nelabai megstu tu teisiu klausimu, nes tada prasideda is kelinto karto islaikysiu. kortos jums neatsakys is kelinto karto. ir siaip klausimai ar islaikysiu ir kada islaikysiu yra netinkamai suformuluoti. siaip as jums tikrai nematau kliuciu. galbut reiketu daugiau pamoku pasiimti ir pasipraktikuoti. jeigu mokysites, tai tikrai islaikysit. bet kortos jums rodo kitokias alternatyvas. teises keisti kazkokia kita veikla, kursais, kurie jums irgi butu naudingi. gal nereikia jums tu teisiu isvis.