Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Laba diena. Gal galite pažiūrėti, kas darosi mūsų su vyru gyvenime, kažkoks košmaras, pastovi pykčiai nesutarimai. Ir puse metų taip. Toks jausmas, visiškai viens kito nesuprantam. ačiū
Atsakyti

[quote name="pirmaargenta" post="72482393" timestamp="1565606500"] Fluty, rekomenduočiau nueiti gyvai konsultacijai pas gerą tarologę, nes su jumis reikėtų pabendrauti ilgiau. Tokia jūsų būsena yra dėl to, kad nepaleidžiate savo ex. Reikia su savimi dirbti, nes mūsų aplinkinis pasaulis yra mūsų vidaus atspindys. Sunku tai suvokti, o dar sunkiau ką nors dėl savęs daryti, nes dažnai patarimai visiškai prieštarauja mūsų įpročiams ir pirminei reakcijai,. bet jums gali padėti tik darbas su savimi. Papildyta:  

 

Pirmaargenta, aciu uz zinute. Su Jumis sutinku 100 proc. Kas keista, kai pagalvoju apie buvusi, tai zinau, kad su juo tikrai nenoreciau toliau testi santykiu ir is vienos puses netgi dziaugiuosi, kad nebesame kartu :) Bet kartais uzplusta pykcio banga :/ Ir jauciu, kaip norisi kurti jau santykius. Bet. Kelyje nesirodo rimtas vyras :) Bet, galbut Jus ka nors matote? Aciu.  :4u:

Atsakyti

Sveiki,

gal galit paziuret ar verta imtis papildomo darbelio, ar sugebesiu? Netiketai jis taip atsirado, norejau, bet kazkodel suabejojau ar tai man?

Aciu.

Atsakyti
Sveiki, gal kas galėtų pažiūrėt kortas už atlygį? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau sužinoti, ką kortos rodo apie vyriškį S. Ar sugrįš jis į mano gyvenimą? Dėkoju 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas 🌹

Gal užmestų kas akį dėl darbo?

Pas mus vis kažkas išeina o naujų neateina, automatiškai didėja darbo krūvis o valdžia iš esmės nereaguoja... ar pasikeis ši situacija? Ar reiktų dairytis kur kitur?

Jei bus galimybė pažiūrėti dėl asmeninių santykių, tai rūpi ar kas nors pradės keistis pagaliau, ar ir toliau trypčiosime vienoje vietoje?

Atsakyti
Sveikutės, mielosios, ech noriu mylėti ir būti mylima🥰
Ar dar šiais metais sutiksiu rimtą žmogų savo širdelei?🥰
Atsakyti

Sveikos mergaitės. Gal kuri galėsit kada žvilgteli. Nesenai sugrįžo į mano gyvenimą "sena meilė". Ar mums pavyks kas? Kas mums labiausiai trukdo būti kartu? Jis M, aš L. 

Atsakyti

Labas vakaras  :4u:  Kaip toliau klostysis santykiai ir bendravimas su simpatija S.J.? Ką jis apie mane galvoja? Ačiū, kuri pažiūrės!

Atsakyti

Sveiki :4u: gal gali kas užmesti akį į asmeninius santykius su M.B? Kaip jie klostysis toliau? Ką jis galvoja ar negalvoja apie ateitį?

Ačiū :) 

Atsakyti

Sveiki. Gal kas gali žvilgtelėti į mano šeimos esamus rūpesčius, tiksliau-santykius su MB. Esame akligatvyje, ar įmanoma iš jo išeiti?

Atsakyti
Nerandu vietos laukdama... kaip susiklostys sveikata...
Atsakyti