Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(mmeda @ 2017 08 28, 12:02)
<p>kitoj temoj uzdaviau kita klausima. Sitoj kita labai rupima.
</p><p>Su vyru skiriames. Dėl jo nistikimybes, melo, zeminimo ir pan.
</p><p>Kelios savaites atsirado mano gyvenime kitas zmogus. Apart pokalbiu nieko nera. Bet dusiai labai artimas. Ar iseis mums kas nors? Ar verta pasiduoti iliuzijom ir svajonem?
</p>

Bent purma vardo raide parasykit to zmogaus, sunku taip kortu klausinet kai neaisku apie ka klausi
Papildyta:
QUOTE(Kaligula @ 2017 08 30, 00:00)
<p>Sveikos mielosios Tarologes, kreipiuosi su klausimu. </p><p>Paskutiniu metu labai sveikata slubuoja, nezinau kas darosi, atrodo lyg kas nagus butu prikises... Na, suprantat apie ka kalbu. </p><p>Situacija tokia, kad mano mama skiriasi su pateviu, jis labai agresyvus, vaiksto nuolatos pas burejas, o dabar dar ir susidejo su tokia viena, kuri domisi juodaja magija, bent jau mano mamos ziniomis. Norejau pakjlausti gal butu imanoma paziureti ar neesu nuziureta ar uzkalbeta? Nes atrodo, kad kazkas tiesiog siurbia mano energija, o sveikata ritasi zemyn, prisiziuriu save, maitinuosi sveikai, ilsiuosi, stengiuosi nestresuoti, medituoju reguliariai... Gydytojai tapo mano antrieji draugai (jei galima taip issireiksti), tyriausi ir krauja, ir skydliauke, nieko neranda, o plaukai kuokstais slenka, kraujosruvos ant kuno atsiranda is niekur nieko, nebezinau ka daryti. </p><p>Labai buciau dekinga jei uzmestumet aki i mano situacija. Ar esu nuziureta ar uzkalbeta...</p><p>P.S.- kaltes del savo sveikatos problemu niekam neverciu, tiesiog tikiu juodaja magija, ir tikiu, kad ji egzistuoja. </p>

Kortos galbut ir atsakytu ar jums yra maginis poveikis, bet pagalbos reiktu ieskot pas ezoterikus kurie tuo uzsiima, gal kas is merginu paziures del magijos, nes asmeniskai as neturiu tokios kalades specialiai isdirbtos butent del magijos
Papildyta:
QUOTE(zhivute @ 2017 08 30, 19:27)
Sveikos burejos smile.gif
paskaitau jusu tema kartais, pamaniau, kad ir man laikas pasinaudot galimybe klausimeliui  4u.gif

Siuo metu dirbu dviejuose darbuose, turiu minty senaji darba mesti, ar palankus metas tam? O gal plesytis per abu?
Aciu

Abu darbai nera blogi, gerai ten jautiesi, ateis laikas ir kazkuri paliksi, greiciausiai iseisi is senojo kad ir kaip jis jis patinka
Papildyta:
QUOTE(eirona @ 2017 08 30, 20:01)
Sveikos merginos turiu prašymą dėl darbo reikalų.
noriu išeiti iš šio dabartinio darbo, atlyginimas netenkina visiškai... ar į manoma kažką rasti padoraus?
Ačiū. :-)

Imanoma , reik ieskot, cv siust kiekviena diena ir tikrai rasit
Atsakyti
Ačiū! :-)
Atsakyti

Gal galetumete pasiziureti, ar per ateinancius pora menesiu nusimato nauji santykiai? Siuo metu bendrauju su vyru (J), bet is jo puses nieko rimto, o as jauciu, kad pradedu klimpti. Nebesinori vienpusiu jausmu...didziulis poreikis normaliu santykiu kurimui. Aciu. S.

Atsakyti

Bent purma vardo raide parasykit to zmogaus, sunku taip kortu klausinet kai neaisku apie ka klausi
Papildyta:

Atsiprašau. M raidė

Atsakyti
Sveikos,
paziurekite prasau mano santykius su vyriskiu Aurimas. Neseniai bendraujame. kas bus toliau? 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pagalbos is jūsų: kartais bendrauju su labai senu buvusiu draugu A. Nieko bendro neturime,tik tiek ,kad per tiek metu kazkas nesuprantamo jungia:) jis norėtu susitikti. Labai abejoju ar tai atneš naudos. Gal galite pažiūrėti,ko jis tikisi is manęs. Aciu
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2017 09 02, 06:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="blykste38" data-cid="71780564" data-time="1504214045"><div><p>Bent purma vardo raide parasykit to zmogaus, sunku taip kortu klausinet kai neaisku apie ka klausi
Papildyta:

Atsiprašau. M raidė</p></div></blockquote><p></p>

nu grazu cia pas jus su santykiais, pas ji kazkokios neissprestos problemos su buvusia galbut, nespauskit jo i kampa , pats susitvarkys, na 3 men begyje skyrybu tarp jusu nematau, kadangi snatykiai dar tik isibegeja tai po 3 men parasykit uzkluskit kaip seksis toliau
Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2017 08 31, 16:33)
Labuka mergaitės.

Labai svarbu..

Dukra su žentu ketina išsilakstyt...tiksliau dukra čia kliedi atskirai pabūt... vaikutis mazas ..gaila būtų jei iširtų .7 ti metai kartu ...

Ar galit kuri pažiūrėt gal gi ateis į protą skubotai nepadaryt nesamonės.. valdinga ir aikštinga ji žentas tikrai geras ...

Ji Indrė jis Adamas ...ar pavyks išaugot šeimą ir toliau gyventi sutarime.
Ačiū labai atsakiusiai merginai.

Gyvena Uk ..nei nuvaziuosi greit nei paprotinsi ..

kortos man rodo kad ne indre nori pabut atskirai, o pas ji mintyse viska nutraukt, pakalbekit su dukra ,siuo metu jai stresine situacija, galimybe ikrist i depresija, jos protint nereikia ja reik palaikyt siuo metu, jam nelabai rupi seima, jis rupinasi savim savo karjera, pyksciu daug pas juos bet skyrybu puses metu begyje nematau
Papildyta:
QUOTE(Fluty @ 2017 09 01, 20:06)
<p>Gal galetumete pasiziureti, ar per ateinancius pora menesiu nusimato nauji santykiai? Siuo metu bendrauju su vyru (J), bet is jo puses nieko rimto, o as jauciu, kad pradedu klimpti. Nebesinori vienpusiu jausmu...didziulis poreikis normaliu santykiu kurimui. Aciu. S.</p>

neziurejau as del kitu nauju santykiu, paziurejau su j, nezinau kokio princo laukiat ir tikites sulaukt, bet su j nera blogai, kol kas jis pats jausmuose pasimetes, gal ankstesni santykiai sunkus buvo, bet skyrybu tarp jusu per pusmeti nenusimato, kaip tik santykiai rodo peraugs i nauja lygy
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 09 03, 16:37)
nu grazu cia pas jus su santykiais, pas ji kazkokios neissprestos problemos su buvusia galbut, nespauskit jo i kampa , pats susitvarkys, na 3 men begyje skyrybu tarp jusu nematau, kadangi snatykiai dar tik isibegeja tai po 3 men parasykit uzkluskit kaip seksis toliau
Papildyta:
kortos man rodo kad ne indre nori pabut atskirai, o pas ji mintyse viska nutraukt, pakalbekit su dukra ,siuo metu jai stresine situacija, galimybe ikrist i depresija, jos protint nereikia ja reik palaikyt siuo metu, jam nelabai rupi seima, jis rupinasi savim savo karjera, pyksciu daug pas juos bet skyrybu puses metu begyje nematau
[b]Papildyt

DĖKOJU už atsakymą.

Palaikau žinoma ją , patarimą vieną kitą duodu ar pasinaudos neaišku.

O kaip bus patys nuspręs ..

Pusmetis ilgas laiko tarpas turės abu ką pagalvoti,juolab kaltas vienas nebūna santykiuose.

Dėkuj dar syk. wub.gif
Atsakyti

Blykste38, ačiū už atsakymą. Kaip princas J man kuo puikiausiai tinka :) Bėda ta, kad jis elgiasi šaltokai. Tad ir pagalvojau, kad žmogus neturi jokių intencijų santykiams. Laikas parodys. Ačiū dar kartą.

Atsakyti
Merginos niekaip nesulaukiu atsakymo unsure.gif o laiko pasirinkimui mažėja...

QUOTE(shiver @ 2017 08 03, 10:10)
Gal kuri galėtų man atsakyti į klausimą?
Darbe numatoma restruktūrizacija. Valdžia pažadėjusi darbo vietas visiems išsaugoti. Mane domina kokios perspektyvos manęs laukia naujoje pozicijoje? O gal verta pereitį į kitą darbovietę? (tam galimybė yra)

Atsakyti
Sveikos mergaitės..

Ta nauja versija...tiek rašiau ir neįkėlė...

Aš su klausymu santykių tema..

Santykiai su vyru A ... kol kas viskas rausva grazu ir jis norėtų kurti bendrą buitį ... Aš neskubu to daryti ,todėl kad yra baimių šiek tiek ,nežinios ...
Lb brangus ir mielas man žmogus bet stabdukas gyvenimui kartu kol kas užtrauktas.. ir norou būt nuolat su juo ir nenoriu būti varžoma... pavydus vyrukas ...

Mano klausymas

A ir aš apsigyvensime kartu? Geras būtų tai sprendimas ar dar neskubėti? Ką pataria kortos?

Labai dėkinga būsiu už atsakymą .
Atsakyti

sveiki, labai noreciau suzinoti ar artimiausiu metu numatomi man, kokie nors santykiai?

dar labai noreciau suzinoti ka man jaucia EŠ ir GK?

lauksiu atsakymo, aciu!

Atsakyti