Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Sakvadoras buvo Lietuvoje smile.gif
Eurovizijos nugalėtojas Salvadoras Sobralis publiką sužavėjo uždainavęs lietuviškai!

--
Man Bruzga toks..... joks. Iš savęs neįdomus. biggrin.gif
Atsakyti
Matosi kad atsigaves zmogus. Uz pastangas pagarba. smile.gif Ar nereiketu sukurti naujos temos eurovizija? kaip manot? smile.gif pvaz Eurovizija 2019. Sukurciau pati bet karta bandziau neisejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2018 12 02, 20:12)
Matosi kad atsigaves zmogus. Uz pastangas pagarba. smile.gif Ar nereiketu sukurti naujos temos eurovizija? kaip manot? smile.gif pvaz Eurovizija 2019. Sukurciau pati bet karta bandziau neisejo smile.gif
Man atrodo, atsinaujinusi supermama, tyčia padarė nesibaigiančias temas, kad jų papildomai kurti nereikėtų.
Dar mintis būtų , susisiekti su temą moderuojančiu asmeniu. Ir paprašyti, kad pervadintų temą.
Arba tuos metus pakeisti, arba iš vis metus panaikinti. Būtų tiesiog tema "Eurovizija" rolleyes.gif
Atsakyti
Trečiadienį paaiškėjo, kas taps 2019 metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos vedėjais.
Atrankų filmavimai prasidės jau kitą savaitę , o su LRT TELEVIZIJOS žiūrovais po Naujųjų metų sveikinsis
naujas vedėjų duetas – radijo ir televizijos laidų vedėjai Gabrielė Martirosianaitė ir Giedrius Masalskis.

>Daugiau apie tai LRT.LT<

Ir šiaip naujausios naujienos apie Euroviziją čia smile.gif
https://www.lrt.lt/n...enos/eurovizija

Džiaugiuosi, kad Monika Marija vėl dalyvaus. Reik tikėtis, kad šį kart, su jai pritinkančia daina. smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 13 gruodžio 2018 - 10:05
aš šiemet norėčiau, kad būtų siunčiamas koks fun gabaliukas, grupelė vėl kokia, nu kiek mes ten galime kokio vakaro laukti, nuo meilės kaukti? biggrin.gif
Atsakyti
Gal Twosome pateisins jūsų lūkesčius. Žada kažką nematyto parodyti bigsmile.gif
Grupė „Twosome“ į „Eurovizijos“ sceną nešis tris ginklus: „To nėra dariusi nė viena šalis“
Atsakyti
Paaiškėjo „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyviai
Dėl teisės atstovauti Lietuvai 2019-ųjų „Eurovizijoje“ varžysis 49 atlikėjai ir grupės.
Pirmasis LRT rengiamos nacionalinės atrankos koncertas – iš karto po Naujųjų, sausio 5 d. 21 val. per LRT.
(Pirmojo koncerto filmavimas vyks LRT Didžiojoje studijoje gruodžio 20 d. 19 val.)
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2018 12 15, 20:25)
Paaiškėjo „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyviai
Dėl teisės atstovauti Lietuvai 2019-ųjų „Eurovizijoje“ varžysis 49 atlikėjai ir grupės.
Pirmasis LRT rengiamos nacionalinės atrankos koncertas – iš karto po Naujųjų, sausio 5 d. 21 val. per LRT.
(Pirmojo koncerto filmavimas vyks LRT Didžiojoje studijoje gruodžio 20 d. 19 val.)

Jau žinau už ką sirgsiu: Allen Chicco wub.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kada pirma laida?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 21:53)
Sveikos gyvos, kada pirma laida?

"Pirmasis LRT rengiamos nacionalinės atrankos koncertas – iš karto po Naujųjų, sausio 5 d. 21 val. per LRT". https://www.lrt.lt/n...rankos-dalyviai
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 12 15, 21:45)
Jau žinau už ką sirgsiu: Allen Chicco wub.gif

Aš už Moniką Mariją pradžiai smile.gif Dalyvių daug, gal dar kas nors patiks.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2018 12 16, 00:55)
Aš už Moniką Mariją  pradžiai  smile.gif  Dalyvių daug, gal dar kas nors patiks.

Tai aišku, ko gero pasikeis nuomonė, bet pamačius dalyvių sąrašą (kiti net nežinomi) kažkodėl iš karto pirmos simpatijos jam buvo biggrin.gif
Atsakyti