Nu ir kas. Balsas - lb gružus, daina - lb graži, iš tų super paprastų ir super gražių, kur gražu be fejerverkų. Pats labai gražus. Kaip norėčiau, kad išeitų nors kažkas, kuo aš tikiu. Na, dar Donio antra daina tikėjau.
Labiausiai nustebino Didžiuliai. Petras ir Liveta

Aš tai už MM du balsiukus atidaviau

-----
Prancūzai išsirinko bernužėli Bilal. Gal reikia kuriai?

Emmmm ir kas nors Veklenko rezervuokitės, nes dar ims ir išvažiuos Eurovizijon. Ir netyčia toks grobis pražiopsotas bus..

Komisijos balsai:
12 balų – Jurijus – dainos muzika jau girdėta, balsas niekuo nenustebino, ne jis pirmas ir ne paskutinis su tokiomis balso galimybėmis. Patekimas į Eurovizijos finalą 40-70 proc.
10 balų – Monika Marija – nuobodu, ji neturi ką pasakyti Eurovizijos žiūrovams, o balsu Eurovizijos klausytojų nenustebinsi, ne tokių gerų balsų yra girdėję. Patekimas į Eurovizijos finalą 30-60 proc.
8 balai – Cheri – muzika nieko gero, netvarkingai sudėliotų garsų kratinys. Balsas gal ir neblogas, matosi, kad turi tam tikrą sceninę patirtį. Patekimas į Eurovizijos finalą 20-30 proc.
8 balai – Jurgis DID & Erica Jennings – šią dainą pukia gali padaryti tik geras artistiškumas, choreografija ir linksmas, lengvas jos atlikimas. Be viso to nėra ko į Euroviziją važiuoti. Viso to truko: Erika nežino kaip judėti, judesiai grubūs, Didžiulis per daug rimtai dainuoja. Vienu žodžiu reikia tvarkyti judesius ir galvoti, kaip užpildyti sceną, nes tik tai dainai gali priduoti žavesio. Nors ir buvo su trūkumais, bet vis tik tikiuosi, kad jie Eurovizijai būtų ištaisyti, todėl į Euroviziją tegul važiuoja Jurgis su Erika, šiais metais Eurovizijai reikia lengvų, linksmų dainų. Patekimas į Eurovizijos finalą 40-70 proc.
6 balai – „Antikvariniai Kašpirovskio dantys" – dainos “Macarena” kopija iš komisijos gauna net 6 balus, jau nekalbant apie prastus dainininkų balsus, labai “profesionalus” komisijos vertinimas. Patekimas į Eurovizijos finalą 0 proc.
5 balai – Jurgis Brūzga – dainos muzika nieko gero. Dainininkas taip pat niekuo nesudomina, išskyrus vieną vietą, kuri buvo nebloga. Toks vaizdas, kad nesitiki patekti į Euroviziją. Patekimas į Eurovizijos finalą 20-30 proc.
4 balai – Dagna – balsas gal ir geras, bet jau muzika, tai tikra makalynė, kuri Eurovizijos klausytojus vestų iš proto ir dėl to negautų balsų. Patekimas į Eurovizijos finalą 20-40 proc.
3 balai – Sofija Eitutytė – dainos muzika nebloga, kai kurie garsai galėtų būti paryškinti. Balso tembras patiko, tiko dainai, bet man atrodo, kad ji nusidainavo, tačiau jai kažkodėl komisija nepagailėjo 3 balų, skirtingai nei “Paradox” dainos atlikėjai. Labai jaučiasi nepatirtis. Patekimas į Eurovizijos finalą 20-30 proc.
2 balai – Voldemars Petersons – dar anksčiau maniau, kad jo įdomus balsas ir jam reikėtų pabandyti sudalyvauti atrankose į Euroviziją. Daina nebloga, bet galėtų būti geresnė, nes šios dainos muzika nieko naujo, garsai jau girdėti. Ir dar, nepavyko jam gerai padainuoti, galbūt reikėtų kitokios dainos. Patekimas į Eurovizijos finalą 40-50 proc.
2 balai – Kali – jeigu vaizdavo narkomaną su paraudusiomis akimis, tai jam pavyko. Afrikietiškų garsų kopija. Balsas - nieko gero. Patekimas į Eurovizijos finalą - 5-30 proc.
0 balų – „Laimingu būti lengva" – muzika gal ir nebloga, bet reikia gerų balsų, o šie atlikėjai tik juoką sukelia, bet apskritai atlikimas ir muzika keistai prikausto dėmesį. Dėl patekimo į Eurovizijos finalą, tai sunku pasakyti, gal atlikėjai ir sudomintų žiūrovus, ypač tas, kuris į zeką panašus.
0 balų – „La Forza" – trys dainininkės, bet balsai vienodi ir nuobodūs, kaip ir pati dainos muzika, tik vietoje buvo kiek įdomiau. Patekimas į Eurovizijos finalą 5-30 proc.
0 balų „120"– artistiškumo gal ir netrūksta, daugiau nei balsų, nei muzikos, kuri būtų nenukopijuota, nėra. Patekimas į Eurovizijos finalą 0 proc.
Emmmm ir kas nors Veklenko rezervuokitės, nes dar ims ir išvažiuos Eurovizijon. Ir netyčia toks grobis pražiopsotas bus..

Aš aš aš

Prancūzai išsirinko bernužėli Bilal. Gal reikia kuriai?
O aš maniau, kad tai moteris
<p>nesupratau kaip praejo dantys ir erika

<p>monikos marijos ner nepamenu dainos</p>

"dantys" jau atšipę su ta savo tradicine pakratuška. Didžiuliai irgi įstrigę laiko juostoje, ir scenoje Erika buvo pasipūtusi : "mes dar turim daug idėjų ( bet maždaug šiuo metu nei žiūrovai nei komisija neverti, kad jie scenoje viską išklotų).
Man rodos, kad forumas kažko stringa, nesimato pusės dialogų
Aš kol kas šią merginą rezervuoju, jeigu ją išrinks, paskui žiūrėsiu, gal kas nors bus geriau
Ačiū, jau turėjome Moniką su Vaidu. Naujųjų Kazlauskų dar baisesnis variantas.